Egyre jobban forrósodik Lady Gaga és Taylor Kinney kapcsolata. Már egy ideje érdeklődnek az ingatlanosoknál, hogy összeköltözhessenek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga összeköltözik Taylor Kinney-vel
2012. január 18. 22:12
2012. január 19. 08:41
Eddig nem az volt hogy Gaga Lüc-kel akar összejönni?
Én már nem tudok kiigazodni ezen a csajon, de azért sok boldogságot neki
2012. január 19. 08:42
Szerintem egyáltalán nem illenek össze...
1 felhasználónak tetszik:
Minimanó94
2012. január 19. 09:03
|
|
ZsófiiCicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.18. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 167467 offline
|
Jézusom!én egy ilyen nővel(?) nem állnék össze,nem laknék vele!szánalmas
ophely88
2012. január 19. 09:11
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Szerintem Taylor jobban is körül nézhetet volna mikor meglátta Gagát,de ez az ő dolga
2012. január 19. 10:25
|
|
Avril_Girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.26. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 164426 offline
|
Szegény Taylor Kinney! Nemtom hogy fogja kibírni vele.
De ő tudja... Hátha akkor majd énekel neki és akkor talán elviseli. Na mindenesetre sok szerencsét!
Minimanó94
2012. január 19. 13:19
Sok boldogságot Mother Monster 
és aki azt mondja, hogy találhatott volna jobbat Taylor, akkor az csak fogja be! Honnan tudjátok, hogy a színpadi őrült nő mögötti Stefani milyen?
és aki azt mondja, hogy találhatott volna jobbat Taylor, akkor az csak fogja be! Honnan tudjátok, hogy a színpadi őrült nő mögötti Stefani milyen?
2012. január 19. 13:52
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Sok Boldogságot!
2012. január 19. 14:32
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
én örülök neki!
nem értem, miért irjátok, hogy taylor jobbat is találhatott volna. neki lehet, hogy gaga a legjobb, és az ő választása volt, és inkább örüljetek, hogy boldogok. Gaga különben sem rossz ember, csak mert nem olyan "tökéletes" mint egyes túlsztárolt celebecskék.
Én sokkal többre értékelem ezt a kapcsolatot, mint pl. JB és szelena "kapcsolatát", mert itt legalább igazi érzelmek vannak, és ez abból is látszik, hogy nem fogdossák és nyalják egymást mindenki szeme láttára, fürdőruhában mint az előbb említett fiatalok...
Én sokkal többre értékelem ezt a kapcsolatot, mint pl. JB és szelena "kapcsolatát", mert itt legalább igazi érzelmek vannak, és ez abból is látszik, hogy nem fogdossák és nyalják egymást mindenki szeme láttára, fürdőruhában mint az előbb említett fiatalok...
2012. január 19. 15:05
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Szögezzük le, hogy NEM szeretem Lady Gagát, de azért álljunk meg már egy percre.
Ismeri bárki is privátban Lady Gagát? Beszélgettetek vele? Tudjátok az alaptulajdonságait? Mert szerintem egyikőtök sem beszélgetett vele, úgyhogy szerintem az olyan hozzászólások, mint a "szegény Taylor" tök feleslegesek:
Ismeri bárki is privátban Lady Gagát? Beszélgettetek vele? Tudjátok az alaptulajdonságait? Mert szerintem egyikőtök sem beszélgetett vele, úgyhogy szerintem az olyan hozzászólások, mint a "szegény Taylor" tök feleslegesek:
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.