Miley Cyrus kölyökkutyával lepte meg barátját
2012. január 18. 16:16
És? Drew Barrymore több millió dollárt adományozott az afrikai gyerekek megsegítésére (volt, hogy egy alkalommal 300 millió forintot!), Angelina Jolie az afrikai menekültek táborát segíti, Antonio Banderas a lemezei bevételeit indiai hajléktalanoknak és rászoruló nőknek ajándékozza. Ezekről miért nem írnak cikket?
Szerintem semmi szüksége nem volt egy új kutyára, annyi van már neki. Szép dolog, hogy segíti a kutyamenhelyt, de szerintem az előbb felsoroltak nagyobb dolgok, mint ez. De persze, ha Májlika adakozik, akkor egy angyal lesz, de ha Drew Barrymore ad 300 milliót afrikai szegényeknek, akkor le van sz@rva.
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. január 18. 16:27
|
|
rencsajszi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 605 Csatolások: 0 Azonosító: 135047 offline
|
*-* de cuki..!
2012. január 18. 16:27
|
|
Avril_Girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.26. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 164426 offline
|
kis cuki! ilyennel az én szüleim is meglephetnének...
2012. január 18. 16:35
|
|
rekush98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 408 Csatolások: 7 Azonosító: 150983 offline
|
coke.: Liam nem gyerek,tudja h egy kutya felelősséggel jár meg a többi.......
am a kutyus nagyon édes,és Miley is rendes h állatmenhelyről hozta el a kutyust.
am a kutyus nagyon édes,és Miley is rendes h állatmenhelyről hozta el a kutyust.
2012. január 18. 16:39
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Nagyon cuki a kutya. ^^
2012. január 18. 16:48
Nagyon aranyos a kutyus!!
Ez kedves tőle!!
de ha már erről írtak írjanak más sztárokról is cikket, akik ugyanígy segítenek embereken, állatokon!!
Én speciel arra is kíváncsi lennék!!
de ha már erről írtak írjanak más sztárokról is cikket, akik ugyanígy segítenek embereken, állatokon!!
2012. január 18. 16:50
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
Ari kuytus
2012. január 18. 17:05
Ez nagyon kedves volt Mileytól - bár ő általában ilyen (ott segít, ahol tud)... Látszik hogy mennyire szereti Liamet!;-):$ Amúgy a kutyus nagyon imádnivaló!<3
2012. január 18. 17:16
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
nagyon aranyos
2012. január 18. 17:18
Idézet (itsmedemz @ 2012.01.18. 16:16)
És? Drew Barrymore több millió dollárt adományozott az afrikai gyerekek megsegítésére (volt, hogy egy alkalommal 300 millió forintot!), Angelina Jolie az afrikai menekültek táborát segíti, Antonio Banderas a lemezei bevételeit indiai hajléktalanoknak és rászoruló nőknek ajándékozza. Ezekről miért nem írnak cikket?
Szerintem semmi szüksége nem volt egy új kutyára, annyi van már neki. Szép dolog, hogy segíti a kutyamenhelyt, de szerintem az előbb felsoroltak nagyobb dolgok, mint ez. De persze, ha Májlika adakozik, akkor egy angyal lesz, de ha Drew Barrymore ad 300 milliót afrikai szegényeknek, akkor le van sz@rva.
Ugyan már... Legalább ugyanannyit szokott Miley is adakozni mint pl. Angelina(sőt szinte az egész 2010-es évet jótékonykodással töltötte - kivéve persze mikor forgatott)
Amúgy még Angelinát igenis nagyra tartják ezért, folyton arról beszélnek hogy jótékonykodik - ami persze nem baj , imádom ezért!!
(bocsi, ezt muszáj volt...)
2012. január 18. 17:47
Jaj, hát szerintem tündéri, én mindig is akartam egy ilyen kutyut
2012. január 18. 17:54
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
itsmedemz nem csak Drew Barrymore, Antonio Banderas és Angelina Jolie jótékony. Miley is az, és most nem is a kutyás és a menhelyes sztorira gondolok. Példaként felhozhatjuk, mikor a felesleges ruháit elárverezték, és azt jótékony célra bocsátották, a sok jótékonysági koncert, a kórházlátogatás, a saját tervezésű pólók, aminek a bevételével jótékony célt támogattak, a Shakira és a Miley duett, amelynek bevételeit szintén jótékny célra fordítanak, valamint volt olyan eset is, hogy Haitire utazott, hogy a rászorulók számára hallókészülékeket osztott ki. És persze ez nem minden a sok közül...
1 felhasználónak tetszik:
Miley-fan09
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.