Starity

Csúnyán beégett Lana Del Rey

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. január 19. 12:19 #61
- törölt felhasználó -    
ez sztár ilyen hanggal? wtf.gif ooo.gif
iszonyat sz*r a hangja,ennél még selena gomez is jobban kornyikál
2012. január 19. 12:34 #62
- törölt felhasználó -    
Jujj,ezt a számot imádom.heart.gif
De amúgy a fenti videót nézve,látszik,hogy a videoklippekben fel van javítva a hangja.
2012. január 19. 13:42 #63
dreamgirl
dreamgirl
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 260
Csatolások: 54
Azonosító: 18804
sztem nagyon szép hangja van élőben is, de az előadásmód... hát olyan volt mintha szegény be lett volna szívva vagy bepiálva, akkor szoktak az emberek így viselkedni biggrin.gif
2012. január 19. 14:30 #64
LadyAly
LadyAly
Mama Roach

Státusz♥★Love★♥ Viva La Cucaracha
Hozzászólás: 3203
Csatolások: 7322
Azonosító: 88389
Ez a nő úgy borzalmas ahogy van...
2012. január 19. 15:03 #65
Empress
Empress
assassins™
Hozzászólás: 3519
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Szerintem nagyon jó hangja én nagyon szeretem mint énekesnő.SELENA GOMEZ kell nektek ?! -.-
2012. január 19. 15:07 #66
SugarGirl
SugarGirl

Státusz"Fashions fade, style is eternal." - Yves Saint Laurent
Hozzászólás: 688
Csatolások: 0
Azonosító: 138434
Nem értem miért jó, amit itt egy csomóan csináltok. Elítélitek, egy előadása alapján. Pedig ennél, csak jobb előadásai voltak. Igazából fantasztikus hangja van, élőben is. Elég meghallgatni ezt, ezt, vagy éppen ezt. Mindegyikben remek hangja van, mert igenis TEHETSÉGES! Sokkal inkább ő legyen felkapott, a kis szelena és bibör helyett. Sokan itt még nem is hallottatok róla, de irkáljátok, hogy milyen rossz, miközben csak éppen rossz passzban volt. A mozgás elég gáz volt, de a hangja itt sem volt olyan vészes. Én szeretem Lanát, szeretem a számait is, de tényleg nem vagyok elfogult. Ez az előadása gyengébb volt a megszokottnál, de minden sztárnak vannak rosszabb napjai. Ha már így felhoztátok, Adele-nél is bőven lehet hamis fellépéseket találni. Úgyhogy előbb tájékozódjatok, és utána szóljatok le valakit. És megsúgom, nem gáz, ha van önálló véleményed, nem muszáj követni a tömeget, és lefikázni, csak mert valaki elkezdi, és nem akarsz kilógni a sorból. Én ettől függetlenül tehetségesnek tartom Lanát, ugyanúgy szeretem, és nekem ez a kicsit elvontabb stílusa is nagyon bejön. Ő végre tényleg nem tucat. Selena Gomez előadásaiban is nyugodtan lehet kutakodni, bár ott inkább jó előadást nehéz találni, mint rosszat...
1 felhasználónak tetszik: janet7
2012. január 19. 15:17 #67
Zsüdi
Zsüdi

StátuszBeYoutiful
Hozzászólás: 5217
Csatolások: 231
Azonosító: 124795
Egyébként szerintem nagyjából a hangjával minden rendben van.
2012. január 19. 18:41 #68
lady gaga98
lady gaga98

StátuszCSK1 forever :D
Hozzászólás: 565
Azonosító: 126318
Én nem tudom h ennek a számnak h kellet volna hangoznia ezért úgy gondolom nem is volt borzalmas. Nem ezért kellene elítélni vkit hanem inkább azért a kurválkodásért mint amit olyan sokan csinálnak és azt istenítik.
1 felhasználónak tetszik: janet7
2012. január 19. 18:45 #69
FruFruChan
FruFruChan
All My Life/By My Life™
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 1645
Csatolások: 4550
Azonosító: 160107
A hangjával minden rendbe van.Biztos olyan izgulós,mint én XD
2012. január 19. 19:05 #70
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2012.01.18. 22:05)
A hangsúly az egy helyben álló előadáson, régiesebb zenei stíluson, seggrázás és show elemek nélküli előadáson, és mostani népszerű zenei elemektől mentes zenén van. Ha Amy nem vált volna népszerűvé ezzel, akkor Adele valószínűleg meg sem próbálkozott volna vele, de mivel látta, hogy mégiscsak lehet ezzel is elérni valamit...Tényleg nem egy zenei stílus, Amy zenéje érdekes, Adele zenéje -számomra- unalmas, de amit mondtam nem a zenei stílusra értettem. Amúgy én nem azt mondanám, hogy Amy nem volt népszerű a tengeren túlon. Akik a zenére mennek, azok körében ott is tarolt és nagy hírnévre tett szert. Csak sajnos az emberek túl nagy része koncentrált életében a magándolgaira és nem a zenéjére, a sajtóban nyilván nem arról lehetett olvasni, hogy Amy mennyire tehetséges, hanem hogy részegen adott elő (a legszétcsúszottabb állapotában is jobb volt, mint...szerintem nem kell sorolnom). Szóval én ezt nem úgy bontanám fel, hogy Anglia - tengerentúl, hanem úgy, hogy akiket a zene, művészet érdekel - akik a sajtó cikkjei alapján már esélyt sem adnak az adott művésznek, mert biztos egy tehetségtelen, részeges.
Tudom, hogy arra értetted, én is arra mondtam, amit mondtam. Engem mindösszes az zavar, hogy ha mondjuk jön Adele, akkor mindenki hanyattvágja magát attól, hogy mennyire egyedi és tehetséges blabla, és egyedinek érzik magukat, amiért őt hallgatják, pedig szerintem semmi különleges nincs benne, nem vált ki belőlem semmit, viszont ha jön valaki, aki tényleg más, elvontabb, akkor ő le van sz.rozva, hogy mekkora énekelni nem tudó, drogos, 12 éves kislány szintű stb. Komolyan nem látom mi olyan nagy gáz ezzel az előadással, pedig próbálom és szerintem nincs olyan egetrengetően sz.r ízlésem _nevet.gif És azt meg pláne nem lehet mondani, hogy elfogult vagyok, mert eddig csak olyan szinten ismertem a csajt, hogy tudtam a nevét, meg arc alapján be tudtam azonosítani, és egyszer-kétszer futólag belehallgattam 1 dalába. De nekem kifejezetten tetszett ez az előadás, akár direkt volt ilyen, akár nem. Nyilván vannak olyan emberek, akiknek tényleg nem tetszik az előadás, viszont szerintem a fújolók elég nagy része itt és Youtube-on is úgy van vele, hogy ha már ennyire sz.rozzák és ekkora "botrányt" kavart, akkor biztos tényleg rossz, hát nehogymár jót mondjak róla, az gáz lenne és beírják, hogy rossz. Itt is ezek a kommentek, hogy sosem hallottak róla, de nem is baj, ezekből annyira süt a megfelelési kényszer, hogy ne lógjanak ki azzal, hogy nekik esetleg tetszik, amúgymeg nem is ismerték, de képesek egy előadás alapján megítélni, amin valószínűleg nem mindegyikőjük hallja, hogy sz.r, de hisz a többségnek. Ez nekem nem tetszik. Itt ezzel nyilván nem rád gondolok. De ha ez a cikk úgy lett volna megírva, csak úgy tesztelésképp, hogy az emberek el voltak ragadtatva az előadástól, művészi, mély és érdekes volt, (és persze ugyanígy ez az előadás lenne itt), akkor elhiszed, hogy fele ennyi negatív komment sem lenne és a sz.rozók egy része ugyanúgy "el lenne ájulva" az előadástól, mint állítólagosan a többi ember? rohog.gif

Nem tudom, szerintem én nem tartozok a betegesen megfelelni vágyók közé, mégis belátom, még úgy is hogy a 4. kedvencem, hogy ez nem jó - magához viszonyítva meg úgy általában sem. Voltak már sokkal jobb ÉLŐ fellépései, amin látni lehetett hogy élvezi, itt viszont csak az süt le róla hogy feszeng. A hangja is rengetegszer elcsuklik és hamis is, amin simán segíthetne, ha rászánná magát, hogy elmenjen egy énektanárhoz, mert szerintem nagyon jó hangszíne van, ilyen melankolikus. Meg azt sem értem, hogy miért hívjátok kolbászszájúnak, meg csúnyának, szerintem nagyon szép nő. mellow.gif
2012. január 19. 19:07 #71
mano-girl
mano-girl
új tag
Hozzászólás: 24
Csatolások: 1
Azonosító: 129237
szerintem nagyon jó a hangja! biggrin.gif és ez a szám is tetszik, de a kedvencem akkor is a Born To Die
2012. január 19. 19:44 #72
- törölt felhasználó -    
Szerintem sem rossz smileeee.gif,az meg azért egyértelmű,hogy stúdióban minden énekesnek jobb a hangja,mint élőben. -.-
2012. január 19. 20:03 #73
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (LULUPeas @ 2012.01.19. 19:05)
Nem tudom, szerintem én nem tartozok a betegesen megfelelni vágyók közé, mégis belátom, még úgy is hogy a 4. kedvencem, hogy ez nem jó - magához viszonyítva meg úgy általában sem. Voltak már sokkal jobb ÉLŐ fellépései, amin látni lehetett hogy élvezi, itt viszont csak az süt le róla hogy feszeng. A hangja is rengetegszer elcsuklik és hamis is, amin simán segíthetne, ha rászánná magát, hogy elmenjen egy énektanárhoz, mert szerintem nagyon jó hangszíne van, ilyen melankolikus. Meg azt sem értem, hogy miért hívjátok kolbászszájúnak, meg csúnyának, szerintem nagyon szép nő. mellow.gif

Jó, hát nyilván nem rád, Norah-ra meg az ilyenekre gondoltam, amikor azt írtam rohog.gif
Amúgy én sem értem, szerintem is nagyon szép és nem néz ki műnek, ha ránézek.

Meg azt sem értem, hogy egy Youtube komment szerint ő abszolút megcsinált, nem eredeti, az csak egy kép, amit a kiadója erőltet rá. Hát kezdjük ott, hogy a dalait ő írja, tehát már nem lehet teljesen hamis a dolog, amúgymeg szerintem nincs semmi olyan a stílusában, amit annyira erőltetni kéne, nem egy óriási kirívó stílus, szóval nem értem. Meg az a hozzászólás olyan volt, mintha ennél az előadásnál jött volna rá. De ez így értelmetlen, mert ebből az előadásból pont az jött le, hogy mégsem egy szokványos, erőltetett előadó ő. Akár jó volt, akár sz.r, akár direkt volt ilyen, akár nem, ilyen előadást azért nem sok embertől látni. Most ennek nyilván sokan örülnek, de ez lényegtelen rohog.gif
2012. január 20. 07:47 #74
Nataa 12
Nataa 12
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒł Mrs.Ackles łƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Hozzászólás: 1050
Azonosító: 159529
Hát én sem tudom,hogy-hogy kellett volna énekelnie! De lehet,hogy tényleg csak izgult.....
2012. január 20. 10:01 #75
ZsófiiCicus
ZsófiiCicus
visszatérő vendég
Hozzászólás: 192
Azonosító: 167467
Sztem döntse el mindenki és ez alapján most pont nem Őt lehet megítélni,hanem azokat a hírességeket akik ilyeneket mondanak a kezdőkről!mélységesen szégyellniük kéne magukat.csak mert ők már elértek vmit az életben az nem azt jelenti h ők annyira tökéletesek!!
2012. január 20. 10:45 #76
ImJustDia
ImJustDia
új tag
Hozzászólás: 2
Azonosító: 166996
Lana Del Rey az egyik kedvencem, szerintem élőben is jó hangja van. Láttam már tőle sokkal jobb élő fellépéseket, lehet hogy itt csak tényleg izgult, azért sikerült ez ilyenre...
2012. január 20. 14:08 #77
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
hát én nem tudom hogy milyen élőben de ez borzalmas...ohmy.gif
2012. január 20. 17:38 #78
mévi0616
mévi0616
visszatérő vendég

Státusz~you make me wanna die..♥~
Hozzászólás: 374
Azonosító: 163674
Tuti h izgult
http://www.youtube.com/watch?v=Bag1gUxuU0g&feature=relmfu
2012. január 20. 17:39 #79
mévi0616
mévi0616
visszatérő vendég

Státusz~you make me wanna die..♥~
Hozzászólás: 374
Azonosító: 163674
Ez azért sokkal jobb heart.gif
2012. január 20. 17:45 #80
- törölt felhasználó -    
Idézet (lady gaga98 @ 2012.01.19. 18:41)
Én nem tudom h ennek a számnak h kellet volna hangoznia ezért úgy gondolom nem is volt borzalmas. Nem ezért kellene elítélni vkit hanem inkább azért a kurválkodásért mint amit olyan sokan csinálnak és azt istenítik.

Kissé ellentmondásos hozzászólás egy olyantól, aki rajong azokért, akik "k*rv*lkdnak" (az ő szavával élve) és valószínűleg isteníti is őket. _nevet.gif
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok