Starity

Csúnyán beégett Lana Del Rey

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. január 18. 18:18 #41
Jal
Jal

Státuszescape
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 668
Csatolások: 5
Azonosító: 79489
Nagyon szeretem őt és szerintem nagyon tehetsége, de ez a fellépése tényleg nem sikerült jól. De itt van ez a videó, amiben 100%-osan megállja a helyét : http://youtu.be/clGpZdf3bwY Szerintem csak nagyon izgult, ami nem is csoda. Amúgy meg ha jól tudom Lady Gaga is gazdag családból jött, úgyhogy ez egyáltalán nem számít. Lana nagyon tehetséges smileeee.gif (Gaga pedig nem..nem is értem...mind1) smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Zsüdi
2012. január 18. 18:26 #42
Micyke14
Micyke14
Hozzászólás: 558
Csatolások: 0
Azonosító: 144595
úristen, ez valami borzalom biggrin.gif
2012. január 18. 18:31 #43
- törölt felhasználó -    
én már hallottam tőle kifogástalan élő előadást, amikor a video gamest énekelte. akkor fantasztikus volt.
itt tényleg olyan volt mint egy esetlen kislány, aki nem is a színpadon van, hanem otthon, és gyakorol a szobájában. bele kell még jönnie, az interjúin is látszik hogy nincs még hozzászokva... mindenkinek idő kell.
2012. január 18. 18:34 #44
- törölt felhasználó -    
Nekem nagyon bejön ez a stílus, de most valami katasztrófa volt a csaj. :/ Daniel tetszett a videóban. biggrin.gif
2012. január 18. 18:49 #45
- törölt felhasználó -    
ez valami katasztrófa!De szerintem annyira nincs rossz hangaja,csak ebben a videóban
2012. január 18. 19:36 #46
- törölt felhasználó -    
Tényleg katasztrófa...://
2012. január 18. 19:41 #47
Appalache
Appalache
Hozzászólás: 505
Csatolások: 15
Azonosító: 149552
A videó nem tetszett, Juliette Lewis-nek igaza van, hogy ÚGY NÉZ KI, mint egy tükör előtt dülöngélő tini, de attól még nem az, és nem egy kalap szar! Itt egy videó, meg előttem is linkeltek, meg lehet nézni, hogy igenis van tehetsége: http://www.youtube.com/watch?v=Yu9V3Phfsf8&ob=av2n
Tényleg képzetlen a hangja még, kicsit hamiskás, és szerintem alkohol is közrejátszhatott az SNL-es előadásban. Ettől függetlenül nagyon tetszik a hanja, a videoklipjei, meg az egész elvont világ, amit magával hoz. Tájékozódjatok egy kicsit, mielőtt kinyitjátok a szátokat (bagoly mondja verébnek, mi? tongue.gif)
1 felhasználónak tetszik: janet7
2012. január 18. 19:43 #48
mcintia
mcintia

StátuszPandák, pandák, pandák imádom őket!
Hozzászólás: 855
Csatolások: 68
Azonosító: 160169
Hát nem valami jó a hangja
2012. január 18. 19:51 #49
- törölt felhasználó -    
Elég furcsa vagy csak furcsán rossz smileeee.gif
2012. január 18. 19:53 #50
- törölt felhasználó -    
a csaj nemrossz, jó hangja van, lehet ezen nem annyira bizonyitja, de amugy nemrossz akkorsem, igaz én már utálom a csajt, mert rájöttem hogy csak hazud összevissza, és persze apuci elintézte neki hogy őt válasszák más helyett, szóval ez az év az övé lesz az tuti..! viszont ha tovább hazudozik végül mindenki megutálja (külföldi oldalakon nagyon támadják, de megis érdemli, ha sajnáltatja magát igyjár)
1 felhasználónak tetszik: prézli
2012. január 18. 20:08 #51
- törölt felhasználó -    
hát igy tényleg nem valami jó a hangja...amúgy nekem nagyon nem szimpatikus ez a csaj pedig nem is ismerem nagyon......
2012. január 18. 20:19 #52
moomin
moomin
visszatérő vendég

Státuszsehr gut :))
Hozzászólás: 192
Csatolások: 409
Azonosító: 122462
nekem sehogy sem tetszik...olyan flegma...mindehol
2012. január 18. 21:23 #53
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Amúgy ez a lány csak szerintem néz ki egy az egyben úgy, mint Natalia Vodianova? laugh.gif
2012. január 18. 21:25 #54
Pixie Buue
Pixie Buue
This is fucking Saška♥

Státuszim back
Hozzászólás: 5271
Csatolások: 172
Azonosító: 117370
Az biztos hogy a szája műtve van.
2012. január 18. 21:32 #55
Kyra99
Kyra99

StátuszJó ideje inaktív; csak szemlélődő tag vagyok.
Hozzászólás: 3648
Csatolások: 603
Azonosító: 150526
Hát... Tényleg nem a legjobb..
2012. január 18. 21:40 #56
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2012.01.18. 16:42)
Jó, azért ha Amy Winehouse nem lett volna, akkor Adele sem lenne most ennyire felkapott.
Nekem pont Adele dalai a nyugdíjas klubba valók és sablonosak. Nem úgy sablonosak, hogy olyan, mint a mai előadók, de számomra nem nyújt semmi újat. Ez a lány sem a kedvencem, eddig teljes egészében még egy dalát sem hallottam, viszont most így belehallgatgatva pár dalába engem milliószor jobban leköt, mint Adele.
Mondjuk szerintem attól, mert valaki nem csinál hatalmas showkat, de nem is szenved egy helyben (egy helyben volt, csak nem szenvedett) attól még nem feltétlen gyenge előadó. Valakinek pont ez az elvontság jön be. Például nekem laugh.gif
like me: Ezt most te sem gondolhatod komolyan _nevet.gif

Amy és Adele egészen más zenéket készítenek/készítettek és Amy nem igazán volt népszerű a tengerentúlon. Szerintem nem sok közük van egymáshoz zenei téren, annyi hogy mindketten britek. Adele a 21 albumával lett felkapottabb. A "vérgyenge előadást" pedig a cikkhez tartozó videóban produkált teljesítményére értettem. Nekem inkább zavartnak és idegesnek tűnik, mintsem tudatosnak.
2012. január 18. 22:05 #57
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (Norah @ 2012.01.18. 21:40)
Amy és Adele egészen más zenéket készítenek/készítettek és Amy nem igazán volt népszerű a tengerentúlon. Szerintem nem sok közük van egymáshoz zenei téren, annyi hogy mindketten britek. Adele a 21 albumával lett felkapottabb. A "vérgyenge előadást" pedig a cikkhez tartozó videóban produkált teljesítményére értettem. Nekem inkább zavartnak és idegesnek tűnik, mintsem tudatosnak.

A hangsúly az egy helyben álló előadáson, régiesebb zenei stíluson, seggrázás és show elemek nélküli előadáson, és mostani népszerű zenei elemektől mentes zenén van. Ha Amy nem vált volna népszerűvé ezzel, akkor Adele valószínűleg meg sem próbálkozott volna vele, de mivel látta, hogy mégiscsak lehet ezzel is elérni valamit...Tényleg nem egy zenei stílus, Amy zenéje érdekes, Adele zenéje -számomra- unalmas, de amit mondtam nem a zenei stílusra értettem. Amúgy én nem azt mondanám, hogy Amy nem volt népszerű a tengeren túlon. Akik a zenére mennek, azok körében ott is tarolt és nagy hírnévre tett szert. Csak sajnos az emberek túl nagy része koncentrált életében a magándolgaira és nem a zenéjére, a sajtóban nyilván nem arról lehetett olvasni, hogy Amy mennyire tehetséges, hanem hogy részegen adott elő (a legszétcsúszottabb állapotában is jobb volt, mint...szerintem nem kell sorolnom). Szóval én ezt nem úgy bontanám fel, hogy Anglia - tengerentúl, hanem úgy, hogy akiket a zene, művészet érdekel - akik a sajtó cikkjei alapján már esélyt sem adnak az adott művésznek, mert biztos egy tehetségtelen, részeges.
Tudom, hogy arra értetted, én is arra mondtam, amit mondtam. Engem mindösszes az zavar, hogy ha mondjuk jön Adele, akkor mindenki hanyattvágja magát attól, hogy mennyire egyedi és tehetséges blabla, és egyedinek érzik magukat, amiért őt hallgatják, pedig szerintem semmi különleges nincs benne, nem vált ki belőlem semmit, viszont ha jön valaki, aki tényleg más, elvontabb, akkor ő le van sz.rozva, hogy mekkora énekelni nem tudó, drogos, 12 éves kislány szintű stb. Komolyan nem látom mi olyan nagy gáz ezzel az előadással, pedig próbálom és szerintem nincs olyan egetrengetően sz.r ízlésem _nevet.gif És azt meg pláne nem lehet mondani, hogy elfogult vagyok, mert eddig csak olyan szinten ismertem a csajt, hogy tudtam a nevét, meg arc alapján be tudtam azonosítani, és egyszer-kétszer futólag belehallgattam 1 dalába. De nekem kifejezetten tetszett ez az előadás, akár direkt volt ilyen, akár nem. Nyilván vannak olyan emberek, akiknek tényleg nem tetszik az előadás, viszont szerintem a fújolók elég nagy része itt és Youtube-on is úgy van vele, hogy ha már ennyire sz.rozzák és ekkora "botrányt" kavart, akkor biztos tényleg rossz, hát nehogymár jót mondjak róla, az gáz lenne és beírják, hogy rossz. Itt is ezek a kommentek, hogy sosem hallottak róla, de nem is baj, ezekből annyira süt a megfelelési kényszer, hogy ne lógjanak ki azzal, hogy nekik esetleg tetszik, amúgymeg nem is ismerték, de képesek egy előadás alapján megítélni, amin valószínűleg nem mindegyikőjük hallja, hogy sz.r, de hisz a többségnek. Ez nekem nem tetszik. Itt ezzel nyilván nem rád gondolok. De ha ez a cikk úgy lett volna megírva, csak úgy tesztelésképp, hogy az emberek el voltak ragadtatva az előadástól, művészi, mély és érdekes volt, (és persze ugyanígy ez az előadás lenne itt), akkor elhiszed, hogy fele ennyi negatív komment sem lenne és a sz.rozók egy része ugyanúgy "el lenne ájulva" az előadástól, mint állítólagosan a többi ember? rohog.gif
2012. január 18. 22:25 #58
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2012.01.18. 22:05)
A hangsúly az egy helyben álló előadáson, régiesebb zenei stíluson, seggrázás és show elemek nélküli előadáson, és mostani népszerű zenei elemektől mentes zenén van. Ha Amy nem vált volna népszerűvé ezzel, akkor Adele valószínűleg meg sem próbálkozott volna vele, de mivel látta, hogy mégiscsak lehet ezzel is elérni valamit...Tényleg nem egy zenei stílus, Amy zenéje érdekes, Adele zenéje -számomra- unalmas, de amit mondtam nem a zenei stílusra értettem. Amúgy én nem azt mondanám, hogy Amy nem volt népszerű a tengeren túlon. Akik a zenére mennek, azok körében ott is tarolt és nagy hírnévre tett szert. Csak sajnos az emberek túl nagy része koncentrált életében a magándolgaira és nem a zenéjére, a sajtóban nyilván nem arról lehetett olvasni, hogy Amy mennyire tehetséges, hanem hogy részegen adott elő (a legszétcsúszottabb állapotában is jobb volt, mint...szerintem nem kell sorolnom). Szóval én ezt nem úgy bontanám fel, hogy Anglia - tengerentúl, hanem úgy, hogy akiket a zene, művészet érdekel - akik a sajtó cikkjei alapján már esélyt sem adnak az adott művésznek, mert biztos egy tehetségtelen, részeges.
Tudom, hogy arra értetted, én is arra mondtam, amit mondtam. Engem mindösszes az zavar, hogy ha mondjuk jön Adele, akkor mindenki hanyattvágja magát attól, hogy mennyire egyedi és tehetséges blabla, és egyedinek érzik magukat, amiért őt hallgatják, pedig szerintem semmi különleges nincs benne, nem vált ki belőlem semmit, viszont ha jön valaki, aki tényleg más, elvontabb, akkor ő le van sz.rozva, hogy mekkora énekelni nem tudó, drogos, 12 éves kislány szintű stb. Komolyan nem látom mi olyan nagy gáz ezzel az előadással, pedig próbálom és szerintem nincs olyan egetrengetően sz.r ízlésem _nevet.gif És azt meg pláne nem lehet mondani, hogy elfogult vagyok, mert eddig csak olyan szinten ismertem a csajt, hogy tudtam a nevét, meg arc alapján be tudtam azonosítani, és egyszer-kétszer futólag belehallgattam 1 dalába. De nekem kifejezetten tetszett ez az előadás, akár direkt volt ilyen, akár nem. Nyilván vannak olyan emberek, akiknek tényleg nem tetszik az előadás, viszont szerintem a fújolók elég nagy része itt és Youtube-on is úgy van vele, hogy ha már ennyire sz.rozzák és ekkora "botrányt" kavart, akkor biztos tényleg rossz, hát nehogymár jót mondjak róla, az gáz lenne és beírják, hogy rossz. Itt is ezek a kommentek, hogy sosem hallottak róla, de nem is baj, ezekből annyira süt a megfelelési kényszer, hogy ne lógjanak ki azzal, hogy nekik esetleg tetszik, amúgymeg nem is ismerték, de képesek egy előadás alapján megítélni, amin valószínűleg nem mindegyikőjük hallja, hogy sz.r, de hisz a többségnek. Ez nekem nem tetszik. Itt ezzel nyilván nem rád gondolok. De ha ez a cikk úgy lett volna megírva, csak úgy teszelésképp, hogy az emberek el voltak ragadtatva az előadástól, művészi, mély és érdekes volt, (és persze ugyanígy ez az előadás lenne itt), akkor elhiszed, hogy fele ennyi negatív komment sem lenne és a sz.rozók egy része ugyanúgy "el lenne ájulva" az előadástól, mint állítólagosan a többi ember? rohog.gif

Nagyon jól látod a helyzetet:) Nekem valóban nem tetszik az előadása, (pedig már többször is megnéztem..hallgatni jobb:)) A cikk címe tény, hogy nagyban befolyásolja az olvasó véleményét. Sőt a többnyire azonos vélemények is befolyásolják azokat, akiknek semmireől nincs önálló gondolatuk. Ez olyan, mintha (durva példa lesz) egy befőttesüvegbe valaki lócitromot tesz és előbb-utóbb sikerül elhitetnie az emberek felével, hogy abban valójában szilvalekvár van. Adele-t pedig én már a Chasing Pavements dalával megkedveltem. (pedig akkor még a kutya se volt rá kíváncsi) 10 megkérdezett emberből 9 azt sem tudta mi fán terem az az Adele. Tény, hogy nagyon felkapott lett és már az "egyébként" "diznisztárokra" specializálódott egyének is megkedvelték, esetleg rajonganak is érte, de erről nem ő tehet.
1 felhasználónak tetszik: janet7
2012. január 19. 07:05 #59
moomin
moomin
visszatérő vendég

Státuszsehr gut :))
Hozzászólás: 192
Csatolások: 409
Azonosító: 122462
engem a cikk nem befolyásol...sosem szerettem,nem tetszik.most mit csináljak?lehet a többségnek bejön,nekem nem.egyik száma sem!ERET VÁGOK TŐLE!biggrin.gif
2012. január 19. 11:51 #60
corny4
corny4
DramaQueen™
Hozzászólás: 1929
Csatolások: 1127
Azonosító: 156487
szerintem jó a hangja smileeee.gif de izgult ohmy.gif
de amúgy nem lett volna annyi akarat ereje és kitartása hogy magától legyen híres - nem bírom az olyan "apuci kicsi lánya" csajokat dry.gif
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok