Csúnyán beégett Lana Del Rey
2012. január 18. 15:32
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Az elképzelés nem borzasztó, de ahhoz, amit ő akar csinálni, nincs elég jó hangja. Egyszerűen képzetlen.
Juliette-tel kell egyetértenem, olyan, mint egy tükör előtt önmagát illegető kiskamasz, aki a fésűjébe énekel, kissé hamisan, megpróbálván utánozni az aktuális bálványát.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. január 18. 15:51
|
|
Strawberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 227 Csatolások: 207 Azonosító: 129539 offline
|
Nekem elég ellentétesek még a gondolatok a fejemben vele kapcsolatban. Elsőre mikor hallottam a Video Games-t (a stúdió felvételt) különösebben nem ragadott meg, maga Lana sem volt szimpatikus ezzel a sokak által "megcsinált" imdidzzsel. Az látszik rajta,hogy elég képzetlen még a hangja de ezen még lehetne fejleszteni mert egyébként a hangszíne szép. A stílus amit képviselne nem lenne rossz, a dalai is hallgathatóak de nekem annyira nem átütő és különleges. No de kinek mi... Ez a fellépés pedig nem egy nagy eresztés, egyetértek a kritikákkal.
2012. január 18. 15:53
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
A végén az arcából ítélve szerintem ő is érezte, hogy ez rettenetes volt...
2012. január 18. 15:55
|
|
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline
|
Hát nem ép a legjobb.....
2012. január 18. 16:00
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Én nem szeretem a csajt, nem is érdekel, de én vagyok az egyetlen, aki szerint nem volt olyan rossz? Én így belehallgatva nem látok/hallok benne olyan embertelenül nagy hibát.
Nem azt mondom, hogy erős hangja van, de nekem tetszik a hangja, egyedi és tetszik az előadásban, hogy kicsit ilyen elvont. Nem rossz ez, egyáltalán.
Nem azt mondom, hogy erős hangja van, de nekem tetszik a hangja, egyedi és tetszik az előadásban, hogy kicsit ilyen elvont. Nem rossz ez, egyáltalán.
2012. január 18. 16:07
Meg sem lep, manapság mindenki ilyen felkapott lesz, az már nem számít, hogy tud-e énekelni, vagy sem- Bár be kell valljam, még mindig jobb mint a mai tinisztárok, de én nem vagyok túlságosan oda Lanáért. Ha élőben nem tud énekelni, akkor kérdem én: Ő mióta énekes?
2012. január 18. 16:28
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
WTF ? hééééé, ilyet én is tudok. Vadi drága ruhában festett, kilakkozott hajjal a hajamat rakosgatni s forgolódni s igy énekelgetni, vagyis az övé inkább suttogás vagy magasszintű nyekergés volt. Aztán pár hét múlva megjelenik egy klippje s abban aztán neféljetek olyan szuperális hangja lesz hogy összekeveri mindenki Selenával vagy Justinnal. Ereditbe az övék se sokkal jobb ennél. Egykét szinttel talán a sok énektanár és gyakorlat miatt, mert ennek a Lananak még az sincs.
2012. január 18. 16:42
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Norah @ 2012.01.18. 14:48)
Nagyon frusztrált és messziről látszik, hogy "kolbászszájú" lett. Engem a hangja nem varázsol el, a dalai elmennek (egy nyugdíjas klubban) előadónak pedig vérgyenge. Azért furcsálom, mert állítólag sokan benne látják Adele potenciális ellenfelét.
*Na, ne nevettess!
*Na, ne nevettess!
Jó, azért ha Amy Winehouse nem lett volna, akkor Adele sem lenne most ennyire felkapott.
Nekem pont Adele dalai a nyugdíjas klubba valók és sablonosak. Nem úgy sablonosak, hogy olyan, mint a mai előadók, de számomra nem nyújt semmi újat. Ez a lány sem a kedvencem, eddig teljes egészében még egy dalát sem hallottam, viszont most így belehallgatgatva pár dalába engem milliószor jobban leköt, mint Adele.
Mondjuk szerintem attól, mert valaki nem csinál hatalmas showkat, de nem is szenved egy helyben (egy helyben volt, csak nem szenvedett) attól még nem feltétlen gyenge előadó. Valakinek pont ez az elvontság jön be. Például nekem
like me: Ezt most te sem gondolhatod komolyan
raspberry
2012. január 18. 16:51
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Idézet (janet7 @ 2012.01.18. 16:00)
Én nem szeretem a csajt, nem is érdekel, de én vagyok az egyetlen, aki szerint nem volt olyan rossz? Én így belehallgatva nem látok/hallok benne olyan embertelenül nagy hibát.
Szerintem sem olyan rossz, mint amilyennek be van állítva, pedig ennél csak jobb előadása volt ezzel a számmal. Most mindenki elkönyveli, hogy nem tud énekelni, pedig azért nem így van. Tényleg különleges a hangja, és mondjuk ez az előadása ezzel a számmal szerintem nagyon jól sikerült.
janet7
2012. január 18. 16:56
Szerintem egyáltalán nem jó a hangja, egyetértek Juliette Lewis-szel.
2012. január 18. 16:57
Nos, amikor megnéztem a két klipjét teljesen el voltam kápráztatva az egyedi, kicsit melankolikus stílusától, de megnéztem vele pár interjút és hihetetlenül felszínes csaj. Az énekhangja nem olyan rossz (jó, ezen a fellépésen kifejezetten rosszul énekel), de mindenképp képeznie kéne. Hiába, az egész titokzatos stílus csak köré lett építve. Kár, pedig végre reménykedtem egy nem tucat, mélyérzésű előadóban. Mindezektől függetlenül a számai jók, csak a csaj más lenne. :/
2012. január 18. 17:02
Nem azé, de ki ez a csaj???!! Mert nekem egyáltalán nem ismerős!!De valahogy nem is bánom!!
A másik az, hogy-hogy kerül egy ilyen helyre, ha még csak most kezdte??!!!Mások sok évet dolgoztak, hogy ott állhassanak és énekelhessenek, ő meg csak úgy odakerül a nagy semmiből és még ilyen rossz is!!!O.o Nah mindegy.... De egy biztos, hogy tanult a leckéből!!!
2012. január 18. 17:35
|
|
Zsüdi♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 5217 Csatolások: 231 Azonosító: 124795 offline
|
Lana Del Rey egy rendkívül tehetséges amerikai énekesnő. Ajánlom figyelmedbe a 'Born to Die' c. számát, és a Starity-adatlapját , amiből, hogyha megnéznéd, kiderülne, hogy ki ez a "csaj".
2012. január 18. 17:56
|
|
Fannukah94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.08. Hozzászólás: 244 Csatolások: 2 Azonosító: 71139 offline
|
a Born to Die egy mocsok jó szám. stúdió verzióban ez is. de így... borzalmas. egyetértek a részeg Julia Roberts-képpel...
2012. január 18. 18:02
Nem értem, hogy ez a csaj miért olyan nagy szám, nekem egyáltalán nem szimpatikus és a hangja a 0-val egyenlő.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.