Lana Del Rey hétvégén lépett fel Amerika egyik leghíresebb műsorában, azonban előadása nem úgy sikerült, ahogy azt mindenki várta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Csúnyán beégett Lana Del Rey
2012. január 18. 13:52
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
És Daniel Radcliffe is beszólt a nőnek, akivel együtt megjelent ebben a műsorban. Ő is elmondta, hogy nem tudta mire vállalkozik, hiszen ez volt a csaj első nagyobb debütálása. Szerinte rendkívül gyanús a hölgyemény és -ahogyan Juliette is írta- nem igazán stimmel nála valami.
Hupsz, nagy a baj odakint is
Hupsz, nagy a baj odakint is
2012. január 18. 14:06
Ez a nő nekem már a Born to die óta nagyon unszimpatikus. Nem értem miért van körülötte ekkora hype, annyira azért nem jó énekesnő, sőt. Ez az SNL fellépés meg valami irtó vérszegény...
Ahogy CanDee is írta, olyan volt mint aki be van lőve
Ahogy CanDee is írta, olyan volt mint aki be van lőve
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. január 18. 14:11
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Hát tényleg nem tudja úgy kiénekelni a hangokat,mint a stúdió felvételen,nem hiszem hogy annyira izgult volna,hogy elment a hangja,hisz erre vállalkozott.Szóval elég gyenge,igen.
( bocs,de talán még Selena is jobb élőben xD )
2012. január 18. 14:40
Ő tipikusan az az előadó, akit szeretek, de csak a stúdió felvételeit, mert be kell valljam, élőben borzalmas; nem tudja kiénekelni a magas hangokat és hamis is. Pedig jó hangszíne van, megérné énekórákat vennie. Meg hát van olyan élő felvétel is, amelyiken ezt a számot, hibátlanul elénekelte.
2012. január 18. 14:48
Nagyon frusztrált és messziről látszik, hogy "kolbászszájú" lett. Engem a hangja nem varázsol el, a dalai elmennek (egy nyugdíjas klubban) előadónak pedig vérgyenge. Azért furcsálom, mert állítólag sokan benne látják Adele potenciális ellenfelét.
*Na, ne nevettess!
*Na, ne nevettess!
2012. január 18. 14:55
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Ez még elég új neki szerintem, ezért ilyenek az előadásai, ez meg Amerikában a debütálása volt azért. Nagyon nem tud mit kezdeni magával a színpadon, meg a hangja is furcsa így, pedig neki tényleg nagyon különleges hangja van szerintem. És élőbe is volt már nagyon jó. A számai tényleg elég jók viszont, az albumot már nagyon várom. Szerintem lesz ez még jobb is, csak kicsit bele kell rázódnia.
LULUPeas
2012. január 18. 15:19
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Szerintem pedig nem sokkal rosszabb, mint művérrel a fejeden, HBO jelvevő vaskalappal a fejeden és egész arcodat eltakaró krepp papírban vagy húsruhában fellépni, fél lábbal a mennyezetről lógva.
Hangterjedelem van, előadásmód nem a legjobb de az 5 perc hírnév kell, belőve vagy nem belőve, de megkapta
prézli
2012. január 18. 15:26
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
"művészi" előadásmód, meg kell hagyni!

De meg is tudom érteni, hiszen ebbe is bele kell tanulni, majd egy év múlva térjünk vissza erre a témára! akkor már lehet, hogy vérprofi előadó lesz!! Amúgy nem ismerem a csajt.
De meg is tudom érteni, hiszen ebbe is bele kell tanulni, majd egy év múlva térjünk vissza erre a témára! akkor már lehet, hogy vérprofi előadó lesz!! Amúgy nem ismerem a csajt.
2012. január 18. 15:32
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Idézet
LULUPeas
Ő tipikusan az az előadó, akit szeretek, de csak a stúdió felvételeit, mert be kell valljam, élőben borzalmas; nem tudja kiénekelni a magas hangokat és hamis is. Pedig jó hangszíne van, megérné énekórákat vennie. Meg hát van olyan élő felvétel is, amelyiken ezt a számot, hibátlanul elénekelte.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.