Újabb pletykák keringenek a zeneiparban. Állítólag a kolumbiai énekesnő énekelni akar a pophercegnővel, Britney Spearsszel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Shakira duettet énekel a pophercegnővel?
2012. január 18. 12:29
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Ahogy elnézem,mostanában többen is vele akarnak duettet,Shakirával. Amúgy hirtelen azt hittem nem Britney,hanem Debby Ryan van a képen.xD Amikor még nem mentem rá a cikkre.
2012. január 18. 13:07
Kíváncsian várom mi lesz ebből. Végül is még nem biztos. Vele már sokkal jobban összeillik stílusilag, mint Miley-val.
2012. január 18. 13:19
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Erre nagyon kiváncsi,hogy milyen lesz mondjuk szerintem Britney jobban énekel mint Shakira
2012. január 18. 13:25
Engem érdekelne egy közös dal amiben ők vannak de, én Shakira-Rihanna duettet is nagyon szívesen meghallgatnék
2012. január 18. 14:24
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
majd meglátjuk
2012. január 18. 15:21
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Szerintem nagyon jó lesz
2012. január 18. 15:22
Nos.
Ennek nem igazán örülnék...ugyanis szerintem mindkettőjük totálisan más stílust képvisel. A hangjaik közt fényévek vannak, és Shakira öblös, mély, tiszta hangzása mellett Britney számítógépes vinnyogása maga lenne a katasztrófa. Nem akarom bántani sem Britney-t, sem az ötletet, csak egyszerűen nem jönne be számomra zeneileg.
Ha mégis összedolgoznak, biztos jó lesz az a szám, csak egy kicsit fura. Egyéni vélemény.
Ennek nem igazán örülnék...ugyanis szerintem mindkettőjük totálisan más stílust képvisel. A hangjaik közt fényévek vannak, és Shakira öblös, mély, tiszta hangzása mellett Britney számítógépes vinnyogása maga lenne a katasztrófa. Nem akarom bántani sem Britney-t, sem az ötletet, csak egyszerűen nem jönne be számomra zeneileg.
Ha mégis összedolgoznak, biztos jó lesz az a szám, csak egy kicsit fura. Egyéni vélemény.
2012. január 18. 15:53
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Kíváncsi lennék arra,hogy hogyan sikerül..biztos szép lesz
2012. január 18. 15:56
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
ki tudja mi fog kisűlni ebből... Britney - Sabi, Britney - Madonna, Shakira - Miley, Britney - Shakira? nekem ez túl sok! szerintem 2 ha megvalósul belőle, a többi meg kamu
2012. január 18. 16:00
Lehet,hogy jó lesz,de az is lehet,hogy nem.De mindenesetre kíváncs leszek rá
2012. január 18. 17:25
Kíváncsi leszek, hogy hogyan fognak teljesíteni....
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: