Rihanna füvezik?
2012. január 23. 16:57
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
az Ő baja, hogy hogyan rontja el az életét. én személyszerint a dalai miatt szeretem, és nem is tekintem példaképnek és remélem ilyen téren mások se vesznek róla pédát...
2012. január 23. 20:07
ugyanmár... mostanság egy csomó sztár füvezik/vagy csak cigizik.... Rihannából meg alapból ki lehet nézni... amúgy meg engem nem zavar - az ő baja - csak remélem a hangjának nem lesz baja!!
2012. január 24. 13:20
|
|
Nessi♥Blingers♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 1533 Csatolások: 335 Azonosító: 129537 offline
|
Nem feltétlen kel figyelembe venni amit tesz. A zenéjére és a munkásságára kell figyelni,és nem arra amit a magán életében tesz. Ha egy sztár füvezik az botrányos,de ha egy magán ember az már megszokottnak számít...hmmm Nem támogatom én se,de ettől függetlenül nem szeretem kevésbé
2012. január 24. 15:46
pff........ azt szivarnak is lehet nézni....
de hát ha a paparazzik füves ciginek nézték, akkor csak nézzék......
mondjuk nem annyira érdekel ......
de azért olyan ne legyen, mint Lindsay Lohan......... az is egy gusztustalan nőszemély.......
de hát ha a paparazzik füves ciginek nézték, akkor csak nézzék......
mondjuk nem annyira érdekel ......
de azért olyan ne legyen, mint Lindsay Lohan......... az is egy gusztustalan nőszemély.......
2012. január 24. 19:59
|
|
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline
|
Ki tudja hogy mi lehet az? De ha tönkre akarja tenni magát akkor szabad a pálya előtte
2012. február 04. 13:24
|
|
Bibor24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 125892 offline
|
2010-ben még azt mondta, hogy utálja a cigit, DE azért szívja, hogy reszelős legyen a hangja, mondjuk önmagában már ez is hülyeség, mert akinek olyan szép hangja volt mint neki, annak nem kellett volna elrontani. És mostmár örömmel szív akármit ...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: