Filmsorozat is lehet az Alkonyatból
2012. január 18. 12:16
|
|
Ash19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 781 Csatolások: 1952 Azonosító: 153850 offline
|
imádom a Twilightot,de ez azért már sok lenne.novemberbe bemutatják az utolsó részt és evvel legyen vége.Minek belőle egy sorozatot csinálni?szép volt,jó volt,de ennyi éppen elég:)
2012. január 18. 12:33
|
|
Rózsapirosvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 162452 offline
|
jesszus, ne már! ez tényleg túlzás. a film még oké, de sorozat? szép volt, jó volt, ennyi. legyen már vége ennek a cirkusznak...
2012. január 18. 13:40
Jólvan szeretjük meg minden, de szerintem ez egy kicsit sok lesz...
2012. január 18. 14:07
Tényleg egy kicsit már uncsi ez az egész Alkonyat,persze én is arajongó táborába tartozom,de nekem is elég volt már ennyi.Sokkal jobb lenne ha valaki egy új történet lenne.Mint pl.:az Éhezők Viadala.
2012. január 18. 14:10
Szerintem így épp jó lesz a befejező rész 
Nem kell ezt túlbonyolítani
Nem kell ezt túlbonyolítani
2012. január 18. 14:37
|
|
Orsyka98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.03. Hozzászólás: 619 Csatolások: 111 Azonosító: 144671 offline
|
Igazad van SmileyZ.
Én is nagyon imádom a Twilight-ot,na de sorozat belőle?
Köszi inkább nem,meg Stephenie befejezése az igazi nem kéne azt elrondítani.Meg szerintem nem is az igazi,eredeti szereplők lennének benne,mert szerintem tuti nem vállalnák már el.És szerintem se a Summit Entertainment,se Stephenie sem egyezne bele.
Így jó a befejezés,happy end-el.Ha meg Renesmee Jacob kapcsolatát akarnák tovább vinni,vagy a vámpírcsalád életének bemutatását,azt inkább hagyjuk a rajongók fantáziájára.
Én is nagyon imádom a Twilight-ot,na de sorozat belőle?
Köszi inkább nem,meg Stephenie befejezése az igazi nem kéne azt elrondítani.Meg szerintem nem is az igazi,eredeti szereplők lennének benne,mert szerintem tuti nem vállalnák már el.És szerintem se a Summit Entertainment,se Stephenie sem egyezne bele.
Így jó a befejezés,happy end-el.Ha meg Renesmee Jacob kapcsolatát akarnák tovább vinni,vagy a vámpírcsalád életének bemutatását,azt inkább hagyjuk a rajongók fantáziájára.
1 felhasználónak tetszik:
SmileyZ
2012. január 18. 15:02
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
Meganrajongó,egyetértek
2012. január 18. 15:50
|
fancsi1209új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.24. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 127991 offline
|
Én imádom az Alkonyatot,de én nem szeretném ha lenne belőle sorozat mert az már nem lenne az igazi.Az a befejezés amit az írónő kitalált remek és szerintem nem kell elrontani egy sorozattal.Vagy ha egy Cullen életét mutatnák be Vámpírélete előttről.
2012. január 18. 15:55
Így is olyasmi, mint egy sorozat.
Am meg nincs jobb dolguk, mint más sikeres ötletét továbbírni? Nem hinném, h Stepheni Meyer örülni fog ennek, de meg is értem!
Am meg nincs jobb dolguk, mint más sikeres ötletét továbbírni? Nem hinném, h Stepheni Meyer örülni fog ennek, de meg is értem!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.