Starity

A Pink

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. január 17. 15:59 #1
- törölt felhasználó -    
Sziasztok kedves K-pop vagy éppen erre tévedő fórumozók!

Gondoltam mivel már kezd elég híressé válni egy híres koreai lánybanda,inkább csináltam egy témát hiszen megérdemlik.Igazán tehetséges lánybandáról beszélünk,akiknek a nevük A Pink.Érdekesség képen a nevük eredetéről is mondok néhány szót.Az "A" betű a csapatnak az osztályozását mutatja meg,vagyis azt jelenti,hogy kitűnő vagy jeles.A "Pink" név a csapat kedvenc színe lenne.A csapatban 7 leányzó van.Nos a témának a lényege,hogy kicsit beszélgessünk róluk és,hogy eláruld mit gondolsz a bandáról.Aki nem tudja a banda 2011. áprilisában debütált az I Don't Know című számukkal.

Tagok:
    Park Cho Rong
    Yoon Bo Mi
    Jung Eun Ji
    Son Na Eun
    Hong Yoo Kyung
    Kim Nam Joo
    Oh Ha Young

3 felhasználónak tetszik: Saranghae17, koreagirl15, brigicyy
2012. január 17. 16:50 #2
- törölt felhasználó -    
Én imádom őket, mert szerintem nagyon tehetségesek. Bár bevallom az elején nem nagyon nyerték el a tetszésemet, de aztán egy kis idő múlva és néhány videóval később rájöttem, hogy jó kis csapat. laugh.gif
Minden lánynak nagyon szép és kellemes hangja van és meglepően jól is táncolnak. Tudom, hogy minden csapat már egy jól előre begyakorolt koreográfiát táncol, de azért nem semmi munka lehet benne mire mind egyszerre mozdulnak, mert azért 2-3 embert hamarabb össze lehet hangolni mint például hetet vagy esetleg többet.
A csapatból úgy kiemelkedően nincs kedvencem, de ki tudja lehet, hogy majd még egy kis idő múlva már lesz. Mondjuk aki kicsit közelebb áll hozzám mint a többi lány az ChoRong. blush.gif Nem tudom miért, de egyelőre ő a legszimpibb.
1 felhasználónak tetszik: SelenaGirl
2012. január 17. 17:12 #3
- törölt felhasználó -    
Idézet (Saranghae17 @ 2012.01.17. 16:50)
Én imádom őket, mert szerintem nagyon tehetségesek. Bár bevallom az elején nem nagyon nyerték el a tetszésemet, de aztán egy kis idő múlva és néhány videóval később rájöttem, hogy jó kis csapat.  laugh.gif 
Minden lánynak nagyon szép és kellemes hangja van és meglepően jól is táncolnak. Tudom, hogy minden csapat már egy jól előre begyakorolt koreográfiát táncol, de azért nem semmi munka lehet benne mire mind egyszerre mozdulnak, mert azért 2-3 embert hamarabb össze lehet hangolni mint például hetet vagy esetleg többet.
A csapatból úgy kiemelkedően nincs kedvencem, de ki tudja lehet, hogy majd még egy kis idő múlva már lesz. Mondjuk aki kicsit közelebb áll hozzám mint a többi lány az ChoRong. blush.gif Nem tudom miért, de egyelőre ő a legszimpibb.

Szerintem is igazán tehetséges mind a hét lány.Mondjuk én decemberben ismertem meg őket,mert sok helyen láttam a Youtube-n is az I Don't Know című számukat.Természetesen megnéztem is egyből igazán szimpatikusak lettek számomra.Kár,hogy itt az oldalon kevesen ismerik őket,de remélem lesznek ők is olyan híresek és menők,mint a 2NE1 vagy az SNSD és még sok más banda.Na igen és meglepő tényleg nagyon jó mozgásuk van.Nos nekem EunJi és ChoRong a legszimpatikusabb. wink.gif
2012. április 13. 19:12 #4
- törölt felhasználó -    
Nos, már én is jó pár hónapja ismerem a lányokat és imádom őket. Az elején nem szenteltem túl sok figyelmet nekik, mert már a nevük hallatán azt hittem, hogy valami habos-babos zenéjük van, de aztán a végén engedtem a kíváncsiságomnak és végül kellemeset csalódtam. Az elején NaEun-t néztem kimagamnak mivel őt a Beast videók által már azért kicsit ismertem így az elején főleg ráirányítottam a figyelmem, főleg azért, mert kíváncsi voltam, hogy énekel-e vagy csak esztétikai okokból tették be, végül ahogy a csapatban benne is kellemeset csalódtam. laugh.gif
De végül, aki igazán nagy kedvencem lett az Chorong. Imádom, hogy olyan kislányos arca van és kellemes szép hangja van.
Akitől pedig szabályosan hátast dobtam az EunJi, hihetetlen hangja van és kell is a csapatba az ilyen kicsit erőteljesebb hang, mert a többi lánynak viszonylag egy szinten van a hangszíne, de így EunJi-val kicsit frissebb, jobb lesz az egész. És itt már csak annyit szeretnék mondani, hogy remélem, ahogy a Cube többi csapata úgy ők is sokra viszik még, mert mind a heten naggyon tehetségesek és megérdemlik. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Saranghae17, SelenaGirl
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok