Koreai lánybandák harcolnak az eladási rekordokért
2012. január 17. 18:01
|
|
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 652 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline
|
nem is ismerem őket én nem szeretem a koreaiakat
2012. január 17. 20:16
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
egész jók. és a klip is nagyon ott van.
2012. január 18. 13:22
Azt ne felejtsétek el, hogy Japánban és nem egész Ázsiában van ez értékesítve
2012. január 18. 15:40
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Hajrá SNSD!Bár nekem a Kara is tetszik
2012. január 18. 15:45
HAJRÁ GIRLS' GENERATION!!!
Az utóbbi időben nagyon megkedveltem őket.....
Az utóbbi időben nagyon megkedveltem őket.....
2012. január 18. 19:32
|
|
ZebWolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 151961 offline
|
nekem 8, engem nem fog befolyásolni így vagy úgy továbbra is szeretni fogom mind a 14 lányt 
_ToTo_ mint már más is említette, ez csak a Japán eladások számai, csoda hogy ennyit eltudtak adni a torrent aranykorában. Mivel ha egész Ázsiát beleszámolnák akkor Kína vagy Vietnamban nem hiszem hogy nagy számokkal kellene számolniuk. Vietnamban például nem nagyon vannak eredeti lemezek (film, zene, software) még plazákban is rengeteg a hamisítvány,és egész jó minőségűek van olyan ami szinte olyan mint az eredeti, csak kb. 2-3 dolcsi.
_ToTo_ mint már más is említette, ez csak a Japán eladások számai, csoda hogy ennyit eltudtak adni a torrent aranykorában. Mivel ha egész Ázsiát beleszámolnák akkor Kína vagy Vietnamban nem hiszem hogy nagy számokkal kellene számolniuk. Vietnamban például nem nagyon vannak eredeti lemezek (film, zene, software) még plazákban is rengeteg a hamisítvány,és egész jó minőségűek van olyan ami szinte olyan mint az eredeti, csak kb. 2-3 dolcsi.
2012. január 19. 06:55
|
|
Lee Sung Hyoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 161747 offline
|
Kiakadok: nem is ismerem őket én nem szeretem a koreaiakat ... De előítéletes vagy, ahhoz képest hogy nem ismered őket -.- Nem gondolod hogy esetleg adni kéne nekik egy esélyt?
K-pop 4 ever *.*
K-pop 4 ever *.*
1 felhasználónak tetszik:
Misuzu86
2012. január 21. 08:33
|
|
DzsinusHvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.31. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 118981 offline
|
mind a kettőjüket nagyon-nagyon szeretem, de az SNSD-nek szurkolok! Közelebb állnak a szívemhez!<3 de ha bármelyikük is eléri a milliót én nagyon boldog leszek! és a mostani sem egy kis összeg, szóval nagyon büszke vagyok az unni-kra *.* HWAITING!<3
2012. október 13. 08:14
jajj én mind2-t imádom
és a Girls' Generation-tól ez a kedvencem
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.