A két dél-koreai lánybanda az eladási listák élén állnak a japán albumukkal. De melyikük éri el előbb az egymilliós álomhatárt?
A teljes cikkhez kattints ide!
Koreai lánybandák harcolnak az eladási rekordokért
2012. január 17. 09:24
2012. január 17. 09:41
|
|
Piros0817gonosz taemint törpe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.06. Hozzászólás: 1926 Csatolások: 6457 Azonosító: 70950 offline
|
Hát nem tudom erre mit mondjak... Egyik banda sem áll közel a szívemhez... Főleg mert az SNSD lemezeit gyártják ezerrel az SM-nél, de a Super Junior lemezeinek gyártását leállítatták...
2012. január 17. 11:20
|
|
AryaXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.02. Hozzászólás: 709 Csatolások: 9 Azonosító: 146499 offline
|
Lánybandák? Hát hajrá... de hol maradnak a fiúbandák (pl. BIGBANG!!!) Magyarországról??!!
Szép és jó, hogy Japánban arat a koreai popipar, de Európában mikor lesznek végre elérhetőek?? (tudom, nagyon elégedetlen vagyok, de hát ez van. a rajongás negatív velejárója)
1 felhasználónak tetszik:
Misuzu86
2012. január 17. 13:18
|
|
szerelem117új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.25. Hozzászólás: 68 Csatolások: 36 Azonosító: 162646 offline
|
Mind a két bandát szeretem úgyhogy hajrá mind a két banda.
2012. január 17. 14:01
hát nekem sem áll egyik banda sem közel a szívemhez és a 2ne1 van marad az örök kedvenc a lányok közül
de sztem az SNSD fog nyerni pedig azért én jobban örülnék a KARA-nak de hajrá mind a 2 bandának!!!
2012. január 17. 14:17
|
|
puszedli0510új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.28. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 156727 offline
|
nekem is orok a 2NE1 hat az SNSD-t jobban birom de mind ketto jo.es hat Boa az egyik kedvenc enekesem*-*<3
2012. január 17. 14:55
Én az SNSD-t szeretem jobban :$ De a KARA-t is ezért én az snsd-nek és a kara-nak is szurkolok fighting hajrá :$$♥♥♥ Boa az igen grat neked is ^.^
2012. január 17. 16:39
Nekem egyik banda sem ismerős, és nem állnak hozzám közel!!!
2012. január 17. 17:30
|
|
Lee Sung Hyoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 161747 offline
|
Hajrá SNSD & Kara!
Aki azt mondja, hogy egyforma zenéket csinálnak, annak belelépek a szájába...
Aki azt mondja, hogy egyforma zenéket csinálnak, annak belelépek a szájába...
1 felhasználónak tetszik:
Misuzu86
2012. január 17. 17:49
|
NyCoLeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 166373 offline
|
Nem tudom miert,de valahogy a koreai lanycsapatokat nem szeretem nem tetsik egyik eggyuttesnek a szamai se viszont veluk ellentetben a koreai fiucsapatokat imadom sokkal jobbak mindt a lanyok
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!