Starity

Angelina Jolie vékonysága már beteges

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. január 23. 19:48 #101
- törölt felhasználó -    
Idézet (symor @ 2012.01.22. 01:32)
Holly:
Azt azért te is érzed ezek szerint, hogy nem jó ez így 42 kilósan gondolom smileeee.gif
Ha nem volt semmi bajod, csupán az "étvágytalanság", akkor sem tartozik az éppen a normális dolgok közé, hogy fogysz 10 kilót.

Mikor kezdődött ez az étvágytalanság, nem előzte meg-e valami, ami kiváltotta? - de mondjuk ez már persze abszolút a te dolgod.

Ráadásul még fel is állítasz magadnak egy diagnózist, hogy talán a tanulmányaidat illető stressz fogyasztott le ennyire. 

Őszintén szólva remélem ez az étvágytalanság elmúlik veled kapcsolatban és felszedsz valamennyit, mert mint írtad Jolie-nál is durvábbnak látod a soványságod és ezt nem mondanám egészségesnek, vagy az életminőségedre nézve elfogadhatónak.

Bár a magasságod nem írtad a súlyod mellé, gondolom 155-nél magasabb vagy, hisz legfeljebb annyinál, vagy annál kevesebbnél optimális egy 40-45 kilós testtömeg index.

Ha annál viszont magasabb vagy a "husis 52 kilós" megjegyzésed egyenesen FÉLELMETES.

Nem tudom mennyire súrolja az anyukád a 160 cantit?
Az viszont biztos, hogy ha 156-'59 között mozog a még egészséges súlyértéke 45 kiló környékén kellene, hogy legyen. Az pedig megint csak egy félelmetes adat tőled, hogy nálad, vagy a húgod születésénél 42-43 kiló volt csupán. Nem tudom te, vagy a húgod hány kilóval született, annyi azonban biztos, hogy anyukád terhességi súlyából minimum 1,5-2 kilót nektek kellett kitennetek, tehát hacsak nem a 3-5. hónapos anyukád kismama súlyát írtad meg, hanem a 8-9. hónapban nyomott 40-41 kilót az anyukád a kihordott magzati tömegen túl (majdnem 160 magassággal) az egyenesen VESZÉLYES!

Semmiképpen sem alkati kérdés, vagy követendő példa!

Igen, valóban éreztem, hogy valami nincs nagyon rendben, már akkor ezen kezdtem el idegeskedni, amikor 47 kiló voltam és a testsúlyom folyamatosan csak veszített magából. Itthon nem szóltam, így nem vették észre a hirtelen fogyást, mivel minden nap láttak. Szeptember elseje volt számomra az igazi pofon és az, hogy orvoshoz kéne menni, amikor első nap tíz ember kérdezte meg tőlem, hogy diétáztam-e a nyáron. Amikor az ember ilyen drasztikus fogyásba kezd koplalás nélkül, akkor az valóban valami testi elváltozásra vagy betegségre utalhat. Hát júniusban kezdődött az étvágytalanságom, azt hiszem a suli utolsó pár hetében, de akkor volt az előrehozott angol érettségim és az angol középfokú nyelvvizsgám is. Én hülye, pedig ráfogtam az idegeskedésre, mert én sem azok közé tartozom, akik annyira imádnak vizsgázni, sőt nagyon lámpalázas fajta vagyok és hihetetlenül rástresszeltem az érettségire is. Hogy mitől kezdődött az étvágytalanság? Nem tudom és az orvosok sem tudták megmondani. Csak tipp az egyikük szerint, hogy savas a gyomrom, ami elképzelhető, mert a kávét és a szénsavat, valamint a gyomorsav termelő ételeket nem is tudom megenni. Az orvosok csak megvonták a vállukat és rámondták a savas gyomrot úgy randomba. Persze az illető gyomortükrözésre is akart vinni, én meg akkor mondtam, hogy, ha nem baj, azt kihagynám. Hát köszönöm szépen tőled is és Judy91-től is a kívánságokat, esküszöm, már tényleg azon vagyok, hogy minél többet egyek, de ahogy nézegetem a mérleget 42 felé nem igazán akar menni. Most voltam hormonvizsgálaton és a prolaktin az egeket verdesi, ami egy növekedési hormon. Erre utalt pár hete a diabetológus, akinél jártam, hogy elképzelhető hormonálisan nem jó valami, ami által anyagcsere zavar lépett fel. A héten lezajlik a szalagavató és megyek mindenféle orvoshoz, hogy hozzák rendbe a dolgokat. És miből derült ki? Egy hormonális vérvizsgálatból, ami a másik négy orvosban fel sem merült. És, akkor mindenki csodálkozik, hogy miért nem bízok az orvosokban. És esküszöm, tényleg, hogy soványabbnak nézek ki, mint Jolie és én vagyok 42! Ezért is tartom lehetetlennek a cikkben írt 40 kilós adatot, szerintem lehetetlen. Hát kilátszanak a bordáim, kilátszik nagyon durván a csípő csontom, amit édesapám csak úgy hív, hogy "könyöklő", a lapockáim kiállnak és még sorolhatnám. Csúnya vagyok így, és ezt én magam is látom. Párom pedig fél éve mondogatja, hogy a puha párnás popsim elkezdett szúrni, mivel onnan is lement valamennyi zsír. Pontosan 156 centi magas vagyok és jelenleg 42 kiló vagyok, s 52-ről fogytam le. A testtömeg indexben nem igazán hiszek, mert úgy érzem, hogy az 52 kilómmal néztem ki úgy, mint egy egészséges fiatal lány. A mostani 42 kilómmal csont és bőr vagyok. Félelmetes a "husis" jelző?XD Akkor még volt egy kis sonkám és a popsimon is volt mit fogni, sőt a párom váltig állítja, hogy a hasam is kisebb lett, pedig mindig combra és fenékre híztam, oda soha sem. Mindenhonnan ment le, és amit fogni lehetett rajtam, most már az sincs meg. Édesanyám 160 centi volt körülbelül, amikor megszülettem, de ő az a "Megeszek egy lovat és úgyse hízok egy dekát." féle típusú nő volt mindig is. Innen gondoltam, hogy talán genetika, hogy ilyen vagyok. Oké, enni eszek most rendesen, mert egy étkezés sem marad ki, nyáron pedig előfordult, hogy naponta több étkezés is kimaradt, de mégsem tudok hízni. Ki tudja, lehet, hogy genetika is? Én és a húgom 4-4 kilóval születtünk meg, valamelyikünk egy pár dekával kevesebb volt, mint 4 kiló, de mind a ketten nagybabák voltunk és utánam is visszanyerte a testsúlyát, pedig a születésem után 3 év telt el csupán. Most már ez szőrszálhasogatás kérdése, hogy édesanyám úgy mondta-e azt az adatot, hogy éppen terhes lett velem és úgy volt 42 kiló, mert szerintem így értette, amikor kérdeztem. A terhessége alatt kb. 15-20 kilót hízott, de ezt nem tudom pontosan, de amikor megszült engem, 42-43 volt újra és amikor várandós volt a húgommal, gondolom az első hetekben súrolta a 43 kilót, de ez már tényleg csak fogalmazási precizitás kérdése.XD
2012. január 29. 12:41 #102
TbRéku
TbRéku
új tag

StátuszTell the devil I said "Hey" when you get back to where you're from
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2106
Csatolások: 62
Azonosító: 157537
Szerintem nem is annyira sovány.pardon.gif
Ő sosem volt az a "husis" alkat.
2012. január 31. 19:58 #103
jbenson
jbenson
új tag

Státusz
Hozzászólás: 79
Csatolások: 5
Azonosító: 142990
Lehet, hogy egyeseknek nehéz ezt elfogadni, de van, hogy valaki képtelen hízni.
2012. február 01. 22:18 #104
dorca97
dorca97
visszatérő vendég
Hozzászólás: 220
Csatolások: 0
Azonosító: 126897
Szép nő, de ennyire nem kellene soványnak lenni.
Lehet hogy képtelen néhány ember hízni, de lehet hogy ő pont nem képtelen.
2012. február 01. 22:19 #105
dorca97
dorca97
visszatérő vendég
Hozzászólás: 220
Csatolások: 0
Azonosító: 126897
Na meg a másik az nem normális dolog hogy valaki 172cm magas és kb. 40kg.
2012. február 06. 09:50 #106
naomi92
naomi92
visszatérő vendég

Státusz"Most múlik pontosan, engedem hadd menjen.... "
Hozzászólás: 366
Csatolások: 1
Azonosító: 92358
Annyira gyönyörű *_*
2012. február 06. 20:20 #107
judy91
judy91
Hozzászólás: 560
Csatolások: 3169
Azonosító: 12396
dorca97: Gondolj már bele kérlek, hogy valaki 172 centihez hogy nézne ki 40 kilósan biggrin.gif (megsúgom, nem így, abban biztos lehetsz). Vagy legalább vedd a fáradtságot és olvass vissza néhány tartalmasabb hozzászólást itt a cikk alatt.
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok