Starity

Angelina Jolie vékonysága már beteges

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. január 17. 23:32 #81
DirtyDiana90
DirtyDiana90
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 144
Csatolások: 0
Azonosító: 131054
Most komolyan beveszitek azt, hogy ehhez a magasságához 40 kg? Jaj, ne már...Szerintetek, akkor így nézne ki? Elárulom, akkor már rég kórházban lenne, nem lenne haja stb.
Jómagam elég rosszul néztem ki 44 kg-os időszakomban, pedig én jóval alacsonyabb is vagyok Angie-nél, szóval gondolkodjatok már!
Tény, hogy nagyon vékony, és ráférne egy kis plusz, de ettől függetlenül még mindig egy nagyon szép nőnek tartom.smileeee.gif
2012. január 18. 01:40 #82
symor
symor
Hozzászólás: 665
Csatolások: 3571
Azonosító: 61644
judy91:
Lehet, hogy "kicsit" el vagyok tévedve a gyerekeik számát illetően, de őszintén még pár év és lehet, hogy te sem tudod egy levegővel elmondani a neveiket smileeee.gif

A legutóbbi hírek arról szóltak egyébként, hogy novemberben egybekeltek egy zárt körű ceremónián, de ez is már lehet elavult hír. Mit tudom én, hisz "hol van, hol volt" esküvő velük kapcsolatban.

A lényeg mellett viszont megint csak elsiklasz, vagyis, hogy szeretett Angelinád kórosan sovány!
Lehet, hogy ott kezdődött ez a leépülése, mikor az anyukája meghalt, de a mostani 5 évvel későbbi állapotára ez elég "sovány" mentség.

Pittnek pedig igenis felelősséget kellene abban vállalnia, hogy Jolie egészségesebb külsőt öltsön ismét. Nem hiszem, hogy volna közelebb álló személy, aki beleszólhatna a színésznő külsejébe érdemben.

Az első hozzászólásod a témában is pont erről a félrevezető sértettségről árulkodott. Mintha a rajongói érzelmeidbe gázolt volna a cikk, tele "helyesírási hibával". Tereltél össze-vissza, ahelyett, hogy elismernéd az, ahogy Jolie most kinéz nem mutat valami jó példát a táplálkozási gondokkal küzdők számára. Mi több a példamutatás követelménye nélkül is rossz ránézni mivé silányította a korábban sportos megjelenését.

Nézd csak meg a fenti képeken:
a könyök, a csukló, a vállak vonalában a csontjai szinte átszúrják a bőrét; a vékony nyakán úgy ül meg a feje, mintha egy golflabda lenne, ami bármikor legurulhat.
(és ezek nem is túl közeli fotók)

A szép szemei és szép szája ellenére az arca is már elkezdett rátapadni a csontjaira, egy-egy szélesebb mosolyánál már attól fél az ember felreped a bőre a csajnak.

Jolie régen szép nő volt, ma már csak árnyéka annak, ahogy kinézett és kinézhetne most is.
2012. január 18. 07:30 #83
Fruzsi26
Fruzsi26

Státusz...
Hozzászólás: 770
Csatolások: 14
Azonosító: 156883
symor: Egyetértek veled!Kezdjük ott, hogy egy egészséges nőnek nem ilyen a keze. Lehet, hogy az adatok nem pontosak, vagyis nem 40 kg, de attól még csak rá kell nézni a képre: csont és bőr.
Senki sem támadja véleményem szerint Angelinát, de ez tényleg beteges. (Mondjuk soha nem tartottam szép nőnek, de ez most tényleg mellékes...)
2012. január 18. 10:58 #84
judy91
judy91
Hozzászólás: 560
Csatolások: 3169
Azonosító: 12396
Ladygagafun:

Érdekesnek tartom, hogy ennyire szakértői véleményed van a témával kapcsolatban, éppen ezért szeretnék a figyelmedbe (és a többi hozzászóló figyelmébe is) ajánlani egy cikket valódi fotókkal, tényleg anorexiában szenvedő fiatalokról: http://www.kiskegyed.hu/test-es-lelek/megelozes/interneten-terjed-az-anorexia-37810.html.

Azt hiszem, egyértelmű, hogy ezeknek a nyomába sem ér Angelina. És könyörgöm, szálljatok már le arról, hogy "alig 40 kiló és napi két tál müzlit eszik", mégis mit hisztek? Hogy valaki - ahogy Castia is írta - mérleggel szaladgál utána, vagy ott ül mellette minden étkezésnél és jegyzetel, hogy mit eszik? Amíg nem ő maga vagy esetleg Brad kezd el regélni arról, hogy anorexiás, nem eszik stb., hanem az állítólagos "dadák" és "közeli ismerősök", addig hanyagoljátok már ezt a témát, légyszi.

Symor:

Az első kijelentéseddel máris újabb cinikus megjegyzést tettél a magánéletének azon részére, ami jelen esetben teljesen releváns, és megint csak egy buta sztereotípia vele kapcsolatban. smileeee.gif

Ami a "legutóbbi híreket" illeti, a pletykalapok számoltak már be a titkos esküvőtől kezdve az újabb terhességen át egészen az ordítós-csapkodós szakításig mindenről, csakhogy akit egy fikarcnyit is érdekel az, hogy amit olvas, igaz-e, az nem az In Touch, Life&Style, National Enquirer stb. (és ezeknek a magyar verziói) által kitalált cikkeket veszi alapul.

A "Pittnek pedig igenis felelősséget kellene abban vállalnia" kezdetű bekezdésedre reagálva csak annyit, hogy szerintem egyetlen híresség magánéletébe sem nyerünk annyi betekintést (persze a pletykalapok rendkívül "megalapozott" cikkeit kivéve), hogy ítélkezhessünk afölött, amit tesz, és megmondhassuk neki, hogy mit hogy csináljon. Ezenkívül azt te is beláthatod, hogy egy alapjában véve vékony, csontos testalkatú ember (legyen az nő vagy férfi) a kor előrehaladtával nagy eséllyel inkább tovább fogy, mint hízik. Az a "babaháj", amitől a fiatal lányoknak olyan szép kerek a pofijuk, egy idő után eltűnik, Angelina esetében pedig erre még a vastag ajka és a nagy szemei is rátesznek egy lapáttal.

Ha visszaolvasod, amit eddig írtam, láthatod, hogy egy szóval sem írtam azt, hogy Angelina alakjával nincs semmi probléma, hogy így tökéletes vagy hogy én is ilyen alakot szeretnék, de ha rákattintasz a linkre, amit beraktam még a hozzászólásom elején, láthatod, hogy az anorexiához meg a kóros soványsághoz nem sok köze van. Az általad emlegetett "sportos megjelenése" is csak a két Tomb Raider film alatt volt, amikor fehérjeturmixot ivott és keményen edzett, de ezt nyilván ilyen szűkös időbeosztás és ennyi gyerek mellett ma már nem tudja kivitelezni (és valószínűleg nem is nagyon izgatja a dolog, mivel hat gyerek mellett valószínűleg változik az ember értékrendje).

Félrevezető sértettségről pedig szó sincs részemről; bocsáttassék meg nekem, hogy az a kb. 15 évnyi nyelvtan óra, amit nap mint nap végig ültem, nem volt hiába, és zavarja a szépérzékemet a "kínézet" vagy a "műzli". Minden egyes cikkben, amit olvasok - függetlenül a témától - szemet szoktak szúrni a helyesírási hibák, és mint láthatod, az első hozzászólásom kivételével a többiben már nem említettem meg a dolgot.
1 felhasználónak tetszik: janet7
2012. január 18. 15:04 #85
iannina
iannina
focus on the good
Hozzászólás: 5249
Csatolások: 34903
Azonosító: 138106
Én a TV-ben is láttam videókat és tényleg csont sovány. Remélem nem lesz ettől valami baja sad.gif
2012. január 18. 15:44 #86
- törölt felhasználó -    
Szerintem felesleges támadni. Sosem volt egy erősebb típusú alkat, egyébként meg mindig is így nézett ki. Judy91 teljes mértékben osztom a véleményedet.
2012. január 18. 20:22 #87
symor
symor
judy91:
Babaháj, basszus magadnál vagy smileeee.gif ?!

3 gyerek után főleg nem így néz ki valaki egészségesen, és a lehet, hogy a "kor" fogyaszt az eredetileg sovány alkatú embereknél, viszont annak is megvannak az ésszerű határai. Ráadásul Jolie-nak megvan minden lehetősége a testsúlya egészséges szabályozására.

Az anorexiások egyébként nem anorexiásként kezdik az életüket, nem hirtelen válnak azzá. A testképük eltorzulásával, valamilyen megrázkódtatásból kiindulva alakul ki ez a betegség. Nem tudom, hogy ez a fajta Angelina-soványság, most milyen stádiumban van. Elfogadom, hogy így kinézve is leélheti az életét, de attól még ez "nem normális", ahogy kinéz.

Leírod, hogy nem láthatunk bele Pitték magánéletébe, erre hozzáteszed, hogy Jolie "biztos nem ér rá edzeni". Most akkor belelátni vagy nem, vagy csak a te feltételezésed erősebb az enyémnél?
Pitt egyébként valahogy ráér enni is, edzeni is?!

Az egészségmegőrzés azt hiszem nem egy értékszemléleti változás része, ez inkább az élet minőségéről szól.

Az első hozzászólásod éppen a cikk témáját kívánta komolytalanítani azzal, hogy a helyesírását kezdted ki (hozzáteszem elég átlátszóan). A nyelvtani helyesség egyébként nem éppen az oldal fő profilja (sajnos), ha viszont komolyan érzékeny vagy erre szinte minden második bejegyzés gyomlálható lenne az oldalon.

Ha szerinted rendben van, hogy egy felnőtt nő így néz ki írd le bátran. Hinni nem fogok neked, de mindenképpen egyenesebb út ezt leírni, mint mások véleményét blamálni.
2012. január 19. 09:42 #88
judy91
judy91
Symor:

Kezdhetném akár frappánsan azzal is, hogy "ésszerű határok", magadnál vagy?! wink.gif Az, hogy kinek milyen lesz az alkata szülés után, teljesen egyéni dolog, nem ésszerűség kérdése. Van, aki hízik, van, aki visszanyeri a korábbi alakját, és Angelinánál ez utóbbi történt, nyugodtan nézd meg a két szülés közti képeket, ugyanilyen vékony volt akkor is.

Köszönöm a gyorstalpalót az anorexiások ismérveiről, de még mindig úgy gondolom, hogy Angelinának semmi köze hozzájuk, évek óta ilyen vékony, nem hiszem, hogy az anorexiás emberek többsége 4-5 évig tartja a "40 kilóját", aztán az utána következő 4-5 évben szépen lassan elfogy (mert ugye Angelinánál akkor ez kéne, hogy legyen a helyzet).

Az nem belelátás más életébe, hanem józan paraszti ész és logika, hogy ennyi premierre, jótékonysági eseményre járni hat gyerek mellett nem engedi meg az embernek, hogy túl sokat törődjön magával. Ahogyan írtam is, változik az ember értékrendje, és hál' Istennek veled ellentétben neki valószínűleg nem az a legnagyobb problémája, hogy vékonyabb a megszokottnál/elvártnál.

Kicsit unalmas már önmagamat ismételni, de akkor legyen, utoljára: nem kívántam komolytalanítani a cikk témáját, sőt, azt hiszem, egy cikk helyesírása legalább annyira komoly dolog, mint az, ha a tartalma nem éppen helytálló. Ha ez neked "komolytalanításnak" meg "elterelésnek" tűnt, az a te bajod, én ettől függetlenül tartom magam ahhoz, hogy aki cikket publikál, az igen is tudjon helyesen írni mind nyelvtanilag, mind pedig stilisztikailag. És hangsúlyoznám, hogy ez most nemcsak erre a cikkre, hanem az összes többi (Staritys és Starityn kívüli) cikkre is vonatkozik.
1 felhasználónak tetszik: janet7
2012. január 19. 22:37 #89
symor
symor
Létezik egy orvosi értelemben vett testsúlylimit, ami a magasságot és súlyt összevetve előreláthatóan meghatározza a várható fizikai értelemben vett életminőséget. Ezeket röviden hívják az emberi testtömeg "ésszerű határainak".

TE egy '30-as nőt mentegetsz "babahájjal" és azzal, hogy fél évtizeddel ezelőtt lelki megrázkódtatás érte az anyja elvesztését követően, ÉN azt állítom, hogy előbbi marhaság, utóbbi pont Jolie betegségére utal.

A szülés után valóban alkati kérdés, hogy mennyi idő alatt nyeri vissza valaki eredeti súlyát, Jolie viszont NEM visszanyerte, hanem látványra még kórosan vesztett is testtömegéből. Ezért itt nem szerencsés alkatról beszélhetünk, hanem már-már beteges újraformálódásról.

Angelina "talán" nem anorexiás, bár hozzáteszem nem ez az egyetlen étkezési zavar, ami testsúlyvesztéssel jár, csak épp ez a legpopulárisabb. Számos más lelki eredetű étkezési zavar is létezik és Jolie kinézete alapján abszolút nem kizárható, hogy szenved valamelyiktől.

Akkor fogadd már el részemről is azt a "józan paraszti észt", ami azt mondatja egy férj felelősségéhez hozzátartozhat gyermekei anyjának egészsége és mivel Jolie már évek óta ilyen, Pitt nem lehet nagyon a helyzet magaslatán (már ahhoz képest, hogy magát milyen jól képes tartani).

Ez a "nem engedheti meg magának" dolog pedig még mindig sántít, talán Jolie az a sztár akinek jótékonysági akcióit a legnagyobb médiafigyelem követi, de biztosan nem ő az ilyen értelemben legelfoglaltabb.

Helyesírás:
Vonatkozhat, de valahogy a többinél nem szántál rá fél oldalt, hogy szóba hozd, ennyit azért elismerhetsz, így magunk közt smileeee.gif
2012. január 20. 13:47 #90
judy91
judy91
Symor:

Ne haragudj, de belefáradtam abba, hogy olyan embert próbáljak észérvekkel értelmesebb belátásra bírni, aki eltökélten hisz a saját, megingathatatlan igazában. Nyugodtan vedd úgy, hogy "nyertél", én részemről nem érzem szükségét annak, hogy győzködjelek egy ilyen dologban. Mindenesetre szomorú, hogy az emberek előbb ítélnek meg egy másikat a külseje alapján, illetve hogy csak a külsőségekkel törődnek. A következő nagy hír egyébként az lesz, hogy terhes, remélem, majd ott is találkozunk. wink.gif

Helyesírás: persze, hogy nem szántam rá "fél oldalt" minden cikknél, hogy szóba hozzam, itt a cikk tartalma is apropóként szolgált ahhoz, hogy hozzászóljak. Ja, és a "terelésre" meg a "komolytalanításra" visszatérve még, nekem pont az komolytalanítja el egy cikk tartalmát, ha igénytelen a helyesírása. Akármilyen komoly és értelmes a cikk témája, nem tudom komolyan venni, ha hemzseg a hibáktól. Biztosan ez is csak az én rossz szokásom. smileeee.gif
2012. január 20. 22:25 #91
symor
symor
Az az igazság, hogy észérveket nem nagyon hoztál fel, mi több szerintem észérvek nem is léteznek a mellet, hogy egy felnőtt nő így nézne ki egészségesen.

Nem értékítélet születik akkor Jolie felett, ha megállapítjuk elég rosszul, sőt aggasztóan néz ki valaki. Ráadásul szakmájából adódóan Jolie a külsejével is keresi a kenyerét.

Dehogy rossz szokás meglátni a hibákat, csak azt nem értem akkor miért jársz ide cikkeket olvasni, hiszen nagyjából a háromnegyedüket "elkomolytalanítja" a helyesírás.
2012. január 21. 01:40 #92
- törölt felhasználó -    
Idézet (symor @ 2012.01.19. 22:37)
...

Komolyan, ne haragudjatok, hogy beleszólok, bár ez elvégre egy fórum, és a véleményét mindenki leírhatja. Ettől függetlenül úgy érzem (a hozzászólásaid alapján), hogy nem igazán vagy tisztában ezekkel a dolgokkal. Tény, valóban elég soványnak néz ki, vékonyak a karjai és a lábai, de, ha megnézed a lapockáját, még mindig nem állnak kifele! Én most nagyon lefogytam. 42 kiló vagyok és undorítóan nézek ki, ha kihúzom magamat, mert a lapocka csontjaim kiállnak. Megnézegettem Jolie képeit és annyira nem szörnyű a helyzet, mint ahogyan te előadod. Oké, tényleg sovány, ebben perfektül igazad van, de tudod a testtömegindex is elég relatív dolog. Édesanyám 42 kilóval szült meg engem, bár ő csak a 160 centis magasságot súrolta akkoriban, majd három év múlva 43 kilóval szülte meg a húgomat. Visszanyerte az akkori testsúlyát, és most, az utóbbi tíz évben kezdte magára felszedni a felesleget, előtte hiába is evett, egy deka nem jött fel rá. Testsúly csökkenést bármi elő tud idézni. Példának okának itt vagyok én. Nem vagyok anorexiás és a bulémia is elkerült engem. Habár lecsíptem volna az alakomból innen-onnan, de annyira sosem zavart, hogy beteges koplalásba kezdjek. Aztán 2011 júniusában elkezdődött az étvágytalanság. Mindig rosszul éreztem magamat, nem ettem és hirtelen a husis 52 kilóm lement 42-re, és nem szenvedek semmilyen pszichológiai betegségben. Mindezt előidézhette számára akár a pajzsmirigy hormon túltermelődése, a vércukor szintjének az ingadozása és számomra ma derült ki, hogy mi okozta a testsúly vesztést, a hormonzavar. Belül ott nekem nagyon megkergült valami és az egyik növekedési hormonomból annyi van, mint égen a csillag, ami anyagcsere zavarokhoz vezethetett, legalábbis amennyit sikerült leolvasnom ma a leletből. Ez mind spekuláció, Isten sem tudja, hogy Angelina mitől ilyen sovány és úgy gondolom Brad nem kockáztatná a felesége egészségét és az életét, hogyha ilyenben szenvedne. Tudom, tapasztalom, mert a párom engem fél éve nyaggat a hízás miben létével, de nem tudok felszedni egy dekát sem, pedig most már tényleg egy étkezés sem marad ki és mellé nassolok is általában egy tábla csokit naponta. Mérem magamat napról napra és 42-43 között vagyok még most is. Egyszerűen nem tudok felhízni, ami nagy valószínűséggel a hormonzavarnak tudható be. Az pedig, hogy Jolie 40 kiló, az megint csak egy kitalált adat. Én vagyok 42 kiló és durvábban nézek ki, mint Angie. Ránézésre a hölgy 45-60 között van, de szerintem a 45 kilóhoz sincs köze nagyon. Ne higgyetek el mindent, amit a média ír, mert sokszor fényévekre van a valóságtól. Abban igazad van, hogy Angie tényleg úgy néz ki, mint Miss Etiópia, de nem húzhatod rá azt, hogy direkt néz ki úgy, ahogy. Elképzelhető, hogy az alkata ilyen, de az is elképzelhető, hogy egészségügyi problémái vannak, csak azt nem köti a nagy világ orrára. Konkrétan nálam fél évbe tellett, mire a 4-5 orvosból valamelyik rájött, hogy mi lehet a baj, és nem akarom az USA-t lehúzni, mert imádom, de szerintem az orvosok ott sem tudnak többet, mint itt nálunk. Kivizsgáltak erre, kivizsgáltak arra, elküldtek ide, elküldtek oda, de minden leletem negatív lett. Már mindenki azt kezdte el nekem mondogatni szinte, hogy csak stresszelek az érettségi és a továbbtanulás miatt, azért produkálom ezeket a tüneteket. Annyira összetett lehet ez a dolog, hogy nem lehet semmi biztosat sem állítani egyik félről sem. Ezért sem szoktam az embereket ilyenekkel kapcsolatban meggyőzni, mert nincsen rá bizonyítékom. Ha meg nincs bizonyíték, a kutya sem fogja elhinni.
2012. január 21. 12:11 #93
judy91
judy91
Holly Keller:
Pont a tiédhez hasonló esetre gondoltam, amikor azt írtam, hogy vannak olyanok, akik hiába szeretnének, egyszerűen nem tudnak hízni. A barátnőm is eszik rendesen, gyakorlatilag bármit megehet, mégsem hízik. Remélem, azért neked sikerül pár kilót felszedned, drukkolok. smileeee.gif

Symor:
Akkor kiegyezhetünk abban, hogy egyikünknek sem voltak észérvei, mert ha szerinted az, amit eddig írtam, nem hozható fel érvként, akkor ezt rád nézve is vehetjük így. smileeee.gif

A másik pedig, hogy azért járok ide cikkeket olvasni, mert:
1. Régen, amikor még HQ Paradise volt a hely neve, nagyon igényes oldal volt, kedveltem, és ez a mai napig így van.
2. Ha a hozzám hasonlók nem járnának ide hozzászólni, cikket írni stb., akkor még a mostaninál is rosszabb lenne a helyzet a színvonal tekintetében. Na meg ilyen alapon, ahogyan te vélekedsz, nemcsak hogy tévét nem kéne néznem (amit nem is teszek, hála az égnek), hanem az internetet is nagy ívben kerülnöm kéne, ami valljuk be, elég sok okból kivitelezhetetlen. Nyitott embernek tartom magam, állok a rossz helyesírású cikkek és az enyémnek ellentmondó vélemények elébe. smileeee.gif
2012. január 22. 01:32 #94
symor
symor
Holly:
Azt azért te is érzed ezek szerint, hogy nem jó ez így 42 kilósan gondolom smileeee.gif
Ha nem volt semmi bajod, csupán az "étvágytalanság", akkor sem tartozik az éppen a normális dolgok közé, hogy fogysz 10 kilót.

Mikor kezdődött ez az étvágytalanság, nem előzte meg-e valami, ami kiváltotta? - de mondjuk ez már persze abszolút a te dolgod.

Ráadásul még fel is állítasz magadnak egy diagnózist, hogy talán a tanulmányaidat illető stressz fogyasztott le ennyire.

Őszintén szólva remélem ez az étvágytalanság elmúlik veled kapcsolatban és felszedsz valamennyit, mert mint írtad Jolie-nál is durvábbnak látod a soványságod és ezt nem mondanám egészségesnek, vagy az életminőségedre nézve elfogadhatónak.

Bár a magasságod nem írtad a súlyod mellé, gondolom 155-nél magasabb vagy, hisz legfeljebb annyinál, vagy annál kevesebbnél optimális egy 40-45 kilós testtömeg index.

Ha annál viszont magasabb vagy a "husis 52 kilós" megjegyzésed egyenesen FÉLELMETES.

Nem tudom mennyire súrolja az anyukád a 160 cantit?
Az viszont biztos, hogy ha 156-'59 között mozog a még egészséges súlyértéke 45 kiló környékén kellene, hogy legyen. Az pedig megint csak egy félelmetes adat tőled, hogy nálad, vagy a húgod születésénél 42-43 kiló volt csupán. Nem tudom te, vagy a húgod hány kilóval született, annyi azonban biztos, hogy anyukád terhességi súlyából minimum 1,5-2 kilót nektek kellett kitennetek, tehát hacsak nem a 3-5. hónapos anyukád kismama súlyát írtad meg, hanem a 8-9. hónapban nyomott 40-41 kilót az anyukád a kihordott magzati tömegen túl (majdnem 160 magassággal) az egyenesen VESZÉLYES!

Semmiképpen sem alkati kérdés, vagy követendő példa!

Judy91:
Ezzel pedig itt térnék rá arra, amit Holly-nak írtál:
EZ NEM UGYANAZ AZ ESET MINT A BARÁTNŐDNÉL!
(ezt talán te is érzékeled).

Elég nehéz kiegyezni abban, hogy egyikünk se használt észérveket, merthogy te NEM jelentetted ki, hogy Jolie esetében ez a látvány normális, ellenben azokkal szemben, akik a szemüknek hittek és azt mondták nem normális igyekezted őt "elfoglaltsággal, babahájjal" mentegetőzni. Finoman szólva képtelenségekkel.

Annyit azonban bizonyítottál, hogy Jolie feltétlen híve vagy, még akkor is ha ez esetleg rövidlátással párosul smileeee.gif
2012. január 22. 10:49 #95
judy91
judy91
Symor:

Akkor itt ragadnám meg az alkalmat arra, hogy én is a Caps Lockot használva idézzek az első hozzászólásom elejéből, amit Holly Kellernek írtam: "a tiédhez HASONLÓ esetre gondoltam". Enyhe szövegértési problémákkal küszködsz, nemde? wink.gif

Valóban nem jelentettem ki, hogy nem normális állapot, és azokkal szemben, akik anorexiára meg hasonló marhaságokra hivatkoztak, természetesen megvédtem őt, mivel úgy gondolom, hogy a normális és az anorexia közt azért van egy "leheletnyi" különbség vagy átmenet, nem csak ez a két véglet létezik.

Azt hiszem, az meg nem képtelenség, hogy elfoglalt, ahogy az sem, hogy a fiatalkori "husis" megjelenését már elvesztette (sok másik női hírességhez hasonlóan), és valószínűleg nem is fogja visszanyerni. Tudom, hogy nehéz beletörődnöd, de ilyen az alkata, vékonyabb az átlagnál, de betegnek nem tartom, ahogy a barátnőmet sem, akinek Hollyéhoz HASONLÓ súlyproblémái vannak.

A rövidlátást pedig kikérem magamnak, ha valaki visszaolvassa az "eszmecserénket", láthatja, hogy nem vagyok elfogult, nem védem őt mániákusan, csupán a véleményemet írtam le. Ennyi erővel mondhatnánk, hogy te pedig Jolie ellen vagy, mert folyamatosan azt próbáltad bizonygatni, hogy igen is beteg, és nem normális dolog tőle, hogy ezen nem változtat. Nézőpont kérdése, hogy ki hogy áll ehhez a dologhoz. smileeee.gif
2012. január 23. 03:11 #96
symor
symor
Ha azt vesszük, hogy a példád még csak hasonlítani sem hasonlít, akkor azt kell mondanom a "szövegértési problémám" nagy igyekezettel sem nő fel a "helyzetértelmezési problémádhoz" smileeee.gif

Én egy szóval sem írtam, hogy anorexiás volna, ellenben az biztos, hogy valami étkezési zavarral küzd - ez is persze csak egy "leheletnyi" különbség az egészséges táplálkozás és az állapot között, amit látványra nyújt.

30 évesen már nem fiatal husiról beszélhetünk, hanem egy felnőtt női alkatról, hozzáteszem Jolie immár 37 éves, így bő 10 évvel ezelőtt sem lehetett már "babahája", amikor még nem volt ennyire sovány. ÉS NEM még mindig nem alkati kérdésről van szó, hiszen a régebben látott, kicsattanó formájához képest épült le ilyenné a teste. Tehát az előzőekhez képest sokat vesztett magából és ez nem olyan, amikor természetességről beszélhetünk.

Ha kikéred magadnak a "rövidlátást" talán nem egyoldalú mentségeket kellene felsorakoztatnod amellett, hogy Jolie így nézhet ki természetesen (mert ilyen sovány típus), vagy mert nem ér rá törődni magával (ez egyenesen vicces volt), vagy mert leolvadt róla a fiatalkori husi ( max. 25 éves kor fölött senki ne áltassa magát fiatalkori husival!).

Elég érdekes nézőpont azt írni részedről Jolie látványára, hogy ez a normális alkata, mert ez annyit tesz, hogy ezt megelőzően, amikor egészségesebbnek tűnt az volt Jolie-tól az abnormális, természetes alkatától eltérő megjelenés.

Ergo amikor a csontjai láthatóan átszúrják a bőrét az azért van mert ilyen keszeg a csaj, amikor pedig nem volt ilyen akkor túlhízta magát.

Na ez az ami szerintem (jól figyelj Caps Lock):
RAJONGÓI RÖVIDLÁTÁS!
(kikérni persze nyugodtan kérd ki magadnak)
2012. január 23. 11:00 #97
judy91
judy91
Szerintem pedig szánalmas, ahogy napok óta mást sem csinálsz, mint Jolie ellen beszélsz, engem meg próbálsz kioktatni arról, hogy hülyeségeket mondok. smileeee.gif Tudod mit? Maradj meg nyugodtan abban a hitben, amiben eddig is, mint mondtam, nem érzem szükségét, hogy olyannal "vitatkozzam", aki szentül hiszi, hogy neki igaza van, mindenki más meg rövidlátó. Mert kettőnk közül azt hiszem, nem én ragaszkodom görcsösen az igazamhoz, mely szerint Jolie alkata tökéletes (csak annyit írtam, hogy mindig is sovány volt), hanem neked vált rögeszméddé azt bizonygatni, hogy beteges.

Én itt befejeztem a társalgást, mert te tipikusan az az ember vagy, aki minimálisan sem képes elfogadni más álláspontját, csak a sajátját védi. Ahogyan korábban is írtam, vedd úgy nyugodtan, hogy "győztél", bár nem tudom, hogy miért lesz jobb neked attól, hogy egy színésznőt lenézel csak azért, mert a testtömegindexe nem az ideális tartományban van.

Zárásul pedig még annyit, hogy ezek után megnézném, hogy neked milyen a testalkatod, biztosan azért kritizálsz ilyen bátran másokat, mert tökéletesen elégedett vagy magaddal. wink.gif
2012. január 23. 13:12 #98
symor
symor
Ez tisztázzuk:
NEM Jolie ellen beszélek, akit kifejezetten jó színésznőnek és becsülendő humanitáriusnak tartok. Az ÁLLAPOTA, a beteges vékonysága ellen kelek ki egyedül.

Másrészt két ember csak akkor vitatkozhat, ha valamennyire hisz a saját igazában, ez veled sincs másként. Akkor sem, ha megbocsáss, de nem vezetem le ismét miért hülyeség a "babahájról", vagy az "alkatiságról" szóló érved itt, merthogy az smileeee.gif

Nem egészen annyit írtál, hogy mindig is sovány volt, inkább azt próbáltad alátámasztani görcsösen, hogy ilyen szinten is normális soványnak lennie. Itt jegyzem meg, ha megint értelmezési zavarokkal jössz a következő kommentben sorban fogom idézni az emellett szóló soraidat, hátha a visszaolvasásuk segít smileeee.gif

Álláspontot még elfogadok, csak valahogy érzékenyen érint ha ezt az álláspontot képtelenségek támasztják alá és szó nélkülkéne hagynom. Mintha feltétel nélkül kellene bárminek is igazat adnom ésszerű érvek helyett.

Nem nézek le senkit a testtömeg indexe miatt, legfeljebb sajnálom azt, akinek ezzel problémái (nem egy-két kilós, hanem szélsőséges esetekben!), mert annak az egészsége sínyli meg. Jolie legfeljebb annyiban különleges eset, hogy szépségideálként tekintenek rá sokan és ez a mostani alkata sajnos elég rossz szimbolizmus. Magával a színésznővel ellenben nincs bajom, bár úgy olvasom, ha szerinted a soványságát kikezdem akkor máris az egész személyisége ellen is kikelek (kérlek ez ügyben olvasd újra az előző caps lockot smileeee.gif)

Ez a "milyen gyakran kritizálok másokat" egy kicsit erős, lévén, hogy Jolie-t illettem kritikával a fent említett okok miatt és Holly-nak írtam legfeljebb arról mik a normális súly- és magasság arányok. Megint csak hozzáteszem ezeket nem én határoztam meg önkényesen, hanem olyan orvosok, akik a testalkat egészséges arányait vizsgálták.

Tehát végképp érthetetlen, hogy miért akarsz rám húzni olyan véleményt, amit nem mondtam, hacsak azért nem mert az említett hülyeségeken kívül észérvek helyett most megint a másik "komolyan vehetőségét" akarod kikezdeni.

Mintha egy óvodában lennénk: "Ne hallgassatok rá mert mindig mindenkivel olyan undi, és mindenkit leszól!"

Egyébként örültem a vitának smileeee.gif
2012. január 23. 16:08 #99
Jal
Jal

Státuszescape
Hozzászólás: 668
Csatolások: 5
Azonosító: 79489
Idézet (symor @ 2012.01.17. 10:40)
Jal:
6 gyereke az tényleg nem volt (bár ebből csak kettőt szült ő maga, és a terhesség mellesleg hizlal smileeee.gif), ellenben még piált, könnyű drogokkal élt és össze-vissza orgiázott, mégis többet nyomott.

Pitt a férje, ha valakinek (bárkinek!) a felesége már évek óta betegesen sovány az ne arról papoljon, hogy nem tud semmit sem tenni ellene, hanem tegyen meg mindent a probléma megoldásáért. 
"Szívem, azelőtt gyönyörű voltál, most kva ronda vagy, irány a Burger King!"

Ha ő szülte őket, ha nem 6 gyerek akkor is "teher", rengeteg a gond velük, habár tudom, hogy nem egy ember segít neki nevelni őket. És még annyit, hogy ha valaki nem akar enni, akkor hiába viszed Burger Kingbe akkor se fog enni!
2012. január 23. 19:10 #100
symor
symor
Jal:
Minden szavaddal csak egyetérthetek smileeee.gif
6 gyerek nagy teher és nagy felelősség, mint te is írtad Jolie-éknál ez azért nem egészen ugyanakkora, hisz minden gyerekre jut kb. 3 ember, aki játszik velük, okítja őket stb. Egy egész nevelői hadseregre való pénzzel ez a 6 talán nem is tűnik nekik hatnak smileeee.gif

Ez a Burger Kinges példa természetesen csak érzékeltetés akart lenni tőlem arra nézve, hogy Pitt mit tehetne. A helyében, reálisan inkább étkezési tanácsadóhoz vinném a nejét nem gyorskajárdába smileeee.gif

Persze erre is lehet írni, hogyha nem akar nem megy. Ha te viszont a férje vagy valakinek tanulj meg hatni a másikra főleg ha az egészségéről van szó.
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok