Angelina Jolie vékonysága már beteges
2012. január 17. 16:46
Te jó ég!!
Nem azé, de úgy néz ki, mint egy anorexiás!!
Fel kéne szednie pár kilót, mert még a végén baj lesz ebből!!Ami sajnos nem lenne jó dolog!!
(nem bántásként írom)
2012. január 17. 16:47
nekem inkább a ruhaválasztással van problémám, szerintem angelina még így is gyönyörű.
2012. január 17. 17:01
Ez a nő csupa csont és bőr! Lehet, hogy stresszes az élete, de foglalkoznia kéne magával!
2012. január 17. 17:14
Ez már nem szexi, hanem undorító
Rengetegen azért fogyókúráznak, mert azt hiszik, ha csontvékonyra fogynak, és alig esznek valamit, akkor kívánatosabbak lesznek. Nem hiszem, hogy Angie olyan szegény lenne, hogy nincs pénze egy jó kis csirkére. Neki is jót tenne, ha enne, nekünk meg pláne, mert nem kéne minden képen szörnyülködni, hogy milyen csontvékony ez a nő.
2012. január 17. 17:37
|
|
samantha5.1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.13. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 60751 offline
|
Nem értem miért akadnak ki ezen ennyien? Megérteném, ha egy amúgy teltebb nő, hírtelen így nézne ki, és úgy szörnyülködnének, de Angi mindig is vékony volt! Sztem ő ilyen fajta..Sokan vannak úgy, köztük pl én is, akiknek a hízás megy nehezen. Az sem könnyű, ugyanúgy mint fogyni...
2012. január 17. 17:44
Idézet (samantha5.1 @ 2012.01.17. 17:37)
Nem értem miért akadnak ki ezen ennyien? Megérteném, ha egy amúgy teltebb nő, hírtelen így nézne ki, és úgy szörnyülködnének, de Angi mindig is vékony volt! Sztem ő ilyen fajta..Sokan vannak úgy, köztük pl én is, akiknek a hízás megy nehezen. Az sem könnyű, ugyanúgy mint fogyni...
Ez valóban igaz, én véletlenül, csak úgy magától mindenféle koplalás nélkül hirtelen lefogytam 52-ről 42-re, most meg járok mindenféle orvoshoz, hogy mondjanak már valamit. Úgyhogy tökéletesen egyetértek abban, hogy Angie ilyen alkat, mert valljuk be, régen sem volt olyan hú, de husis. Persze tényleg elég vékonynak tűnik a karja és a lába, de én csontsoványan rosszul vagyok attól, hogy a hátamnál kilátszik a lapockám. Szerintem gusztustalan, és, ahogy Angienél nézegettem a képeket, az ő háta olyan, mint egy normális emberé. Nem látszanak ki a csigolyái és a lapockája sem. Úgyhogy nem tudom, hogy miért vannak itt sokan fent akadva ezen, egyáltalán nem úgy néz ki, mint aki anorexiás, de magyarázd meg egy olyannak, aki azt hiszi, hogy a Demi Lovato féle alak a perfekt, mert most ez a divat itt is. A soványak le vannak hordva, de a ducibbak a leggyönyörűbbek a világon. Nekem ezzel nincsen semmi bajom, de enyhén szólva számkivetettnek érzem magamat én is, mert csontsovány vagyok, de nem azért, mert én ezt szépnek találom és ma is benyomtam egy tábla csokit a péksüti mellé, hát egy deka nem jött fel fél év alatt. Hízni igen is nagyon nehéz sokaknak, és szerintem sokkal rosszabb a koplalásnál az, hogy tömöd magadba a kaját, de egyszerűen annyira nem kívánod, hogy azt elmondani sem tudod.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.