Mit gondol valójában Madonna Lady Gagáról?
2012. január 17. 15:05
|
|
amileroablevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146545 offline
|
Tisztázunk valamit, a feldolgozásokkal, vagy azzal amikor valaki bevallottan merít ihletet valaki mástól, nincs az égvilágon semmi probléma. A baj ott kezdődik, na meg a pofátlanság is, amikor valaki más ötletét állítja be sajátjaként, és az egyediség netovábbjának tartja magát. Az már egyenesen felháborító és tűrhetetlen. Az elvakult Gaga rajongók azonban ezt sosem fogják belátni. Nem érdekel, ha szeretitek Gagát, szeressétek, mindenkinek joga van a saját zenei ízléséhez, és senkinek sincs joga beleszólni a másikéba. De könyörgöm, azért ne tekintsétek istenségnek Gagát, ő egy copycat, amit sajnos még pofátlanul is csinál... Ne olyan előadókat pocskondiázzatok akik minimum egy évtizede a pályán vannak, hanem nézzetek végre utána, hogy Lady Gaga kikből is rakta össze a saját imidzsét. Gaga sajnos minden, csak nem eredeti. Értem én, többségetek még elég fiatalka, és nem tudja kiket bánt, csak hogy Mother Monster becsületét védje, de azért könyörgöm legalább vegyétek a fáradságot, hogy megismerjétek annak a zenéjét, akit aztán annyira utáltok egy köztudatba kb 3 éve betört előadó miatt... De tényleg...
7 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Grace Benning,
Riley13,
rockgirlfriend,
AMaya,
kriszti145,
Black Hearth2
2012. január 17. 15:14
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Lizzy6 @ 2012.01.17. 14:48)
Most komolyan! Mondjatok nekem olyan énekest vagy énekesnőt, aki egyedi zenéket gyárt! Persze itt a napjaink előadóira gondolok! Ha feldogozást nézünk tűrhető eredményt kapunk, de a saját... Be kell ismerni, nem mindig jön össze! Nem sok olyan előadót találunk, aki csak és kizárólag egyedi zenével rendelkezik! Még Madonna is csinált feldolgozást! Lám, Ő sem tökéletes!
Nelly Furtado, Xtina, Amy MacDonald, Paolo Nutini, Jamie Cullum, Hugh Laurie, Michael Buble, Tom Felton. Ők egyedi stílussal rendelkeznek, hangjuk is van és talán elénekeltek egy egy régebbi híres számot (karácsonyi dalok stb) de nem másolnak, képesek egyedivel és eredetivel IS előállni. Lehet! Olyat alkotni lehet, nem lehetetlen, csak akarni kell. Akinek meg nem megy, az válasszon magának másik szakmát.
2012. január 17. 15:18
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Döntsék már el, hogy most utálják, vagy csodálják egymást... Nincs olyan, hogy eredeti, mindenki merít valamiből/valakiből inspirációt, mint a költőknél a múzsa... Nekem a csoki a múzsám, úgy hogy most megyek és megeszek egy táblát, nem érdekel, ahogy ezek azon vitatkoznak, hogy ki másolt előbb...
2012. január 17. 16:17
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
'A Born This Way megjelenése óta keresem a hasonlóságokat a két dal között, de szerintem elég minimálisan hasonlít csak a kettő.'
Érzem az igazság illatát, és ez igazság. egyáltalán nem hasonlít a két dal egymáshoz.
'És szerintem azt, hogy Lady Gaga Madonnából is merít ihletet nem másolásnak, hanem megtiszteltetésnek kéne venni.'
Ez de ott van a helyén!
Kicsit már unalmas hogy állandóan cikizitek Gaga-t. Egy hatalmas művész, persze Madonna is, de azért nem kéne mindenért b@sztatni.
Érzem az igazság illatát, és ez igazság. egyáltalán nem hasonlít a két dal egymáshoz.
'És szerintem azt, hogy Lady Gaga Madonnából is merít ihletet nem másolásnak, hanem megtiszteltetésnek kéne venni.'
Ez de ott van a helyén!
Kicsit már unalmas hogy állandóan cikizitek Gaga-t. Egy hatalmas művész, persze Madonna is, de azért nem kéne mindenért b@sztatni.
2012. január 17. 16:36
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
Idézet (amileroable @ 2012.01.17. 15:05)
Tisztázunk valamit, a feldolgozásokkal, vagy azzal amikor valaki bevallottan merít ihletet valaki mástól, nincs az égvilágon semmi probléma. A baj ott kezdődik, na meg a pofátlanság is, amikor valaki más ötletét állítja be sajátjaként, és az egyediség netovábbjának tartja magát. Az már egyenesen felháborító és tűrhetetlen. Az elvakult Gaga rajongók azonban ezt sosem fogják belátni. Nem érdekel, ha szeretitek Gagát, szeressétek, mindenkinek joga van a saját zenei ízléséhez, és senkinek sincs joga beleszólni a másikéba. De könyörgöm, azért ne tekintsétek istenségnek Gagát, ő egy copycat, amit sajnos még pofátlanul is csinál... Ne olyan előadókat pocskondiázzatok akik minimum egy évtizede a pályán vannak, hanem nézzetek végre utána, hogy Lady Gaga kikből is rakta össze a saját imidzsét. Gaga sajnos minden, csak nem eredeti. Értem én, többségetek még elég fiatalka, és nem tudja kiket bánt, csak hogy Mother Monster becsületét védje, de azért könyörgöm legalább vegyétek a fáradságot, hogy megismerjétek annak a zenéjét, akit aztán annyira utáltok egy köztudatba kb 3 éve betört előadó miatt... De tényleg...
Látom nem én vagyok az egyetlen, aki így gondolja.
2012. január 17. 18:45
|
|
liss123456789visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 156279 offline
|
Ha engem kérdeztek volna meg, azt mondtam volna, hogy egy hülye p***a. Már bocsi.
2012. január 17. 18:55
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
Idézet (liss123456789 @ 2012.01.17. 18:45)
Ha engem kérdeztek volna meg, azt mondtam volna, hogy egy hülye p***a. Már bocsi.
Itt most kire is kell gondolnuk?Bocsi.
Nagyon sok mindenkivel egyetértek.Nagyon örülök ,hogy ennyi értelmes ember van az oldalon.
A szemellenzőt viselők meg remélem felnőnek előbb utóbb.
Csak azt nem értem miért kell a hozzászólásba a p...a ,az idióta stb szavakat beleírni.Anélkül nem megy a mondatszerkesztés?
Én nem emlékszem ,hogy Lady Gaga nyilatkozott volna Madonnáról, a tiszteletlen megjegyzést egy alig ismert DJ mondta.
Senki sem mondja,mondta ,hogy az egész dal hasonlít Madonna számára csak dallamrészek.
Az hogy Madonna is készített felmelegített dalokat az tény,de meg kellene nézni, hogy melyek azok a dalok és hogy kik engedték meg neki, hogy hozzányúljon a dalokhoz.
Lady Gaga torkában egy nagy tehetség van,de ő gyors világhírre vágyott. Szerintem a feltűnősködés nélkül is híres lett volna.
Elton John-al közös dala pl. lenyűgözött.
A lényeg : 10 éven belül kiderül,hogy mi lesz vele.
2012. január 17. 19:59
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Nekem is feltűnt a hasonlóság a két dal között, de jó, hogy Madonna nem reagálja túl...
2012. január 17. 21:49
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Lizzy6 @ 2012.01.17. 14:48)
Most komolyan! Mondjatok nekem olyan énekest vagy énekesnőt, aki egyedi zenéket gyárt! Persze itt a napjaink előadóira gondolok! Ha feldogozást nézünk tűrhető eredményt kapunk, de a saját... Be kell ismerni, nem mindig jön össze! Nem sok olyan előadót találunk, aki csak és kizárólag egyedi zenével rendelkezik! Még Madonna is csinált feldolgozást! Lám, Ő sem tökéletes!
Erykah Badu, India.Arie, Amel Larrieux, Solange Knowles, Alicia Keys, Jill Scott, The Floacist, Angie Stone, Jazmine Sullivan.
Csak neked, sok szeretettel
2012. január 17. 23:11
|
|
PipiXBangúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 139260 offline
|
FUJ ez az oldal UNDORÍTÓ.Itt egy őrült Little Moster mindenkit lehúz és akciókat tervezget,hogy megszégyenítse az adott előadót,aki mondják például Gaga elől elhappolta egy lista első helyezését.Ez BETEG.
http://helpmothermonster.blogspot.com
2012. január 17. 23:16
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (PipiXBang @ 2012.01.17. 23:11)
FUJ ez az oldal UNDORÍTÓ.Itt egy őrült Little Moster mindenkit lehúz és akciókat tervezget,hogy megszégyenítse az adott előadót,aki mondják például Gaga elől elhappolta egy lista első helyezését.Ez BETEG.
Ez nagyon beteg
Én amúgy nem értem, hogy a buktassuk meg Madonna új albumát meg szennyezzük teli a netet a Madonnát utáló kommentjeinkkel, hogyan is kapcsolódik a melegekhez ...
Sok hülye
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. január 18. 10:37
Idézet (PipiXBang @ 2012.01.17. 23:11)
Kellemes lobotómiát nekik!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.