Hamarosan indul a hatodik Megasztár
2012. január 16. 16:50
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Egyébként a Megasztárba ilyen Király L.Norbi meg Baricz féléket be se válogattak volna az élő show-ba,nemhogy a fináléig rugdossák őket.
2012. január 16. 16:52
kíváncsi vok
Mkb Veszprém egyetértek
és még tudok röhögni is
és még tudok röhögni is
2012. január 16. 16:53
|
|
grétaa98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.14. Hozzászólás: 620 Csatolások: 0 Azonosító: 160576 offline
|
Nem nagyon szeretem ezt a műsort mivel a zsűri tagok közül csak egy embernek van az énekhez érzéke.ami kissé furcsa.és ebbe olyan gyatra emberek jönnek ami nevetséges, és unalmas egyben.
2012. január 16. 16:55
válogatót majd meglesem...nevetni azért kell...ésha nem az lesz benne akit én akarok akkor meg nem nézem 
de a zsűri meg...."csodás"
de a zsűri meg...."csodás"
2012. január 16. 17:03
hááát. sztem ez nem tehetség kutató. ez kiből fújjúnk fel sztárt,show....
2012. január 16. 17:04
Én nem szeretem annyira a Megasztárt, szerintem vannak ennél színvonalasabb műsorok is, de azért meglesem majd a válogatót
2012. január 16. 17:09
|
|
Alissaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 163367 offline
|
amúgy meg a megasztárosok csak addig népszerűek amíg a műsor tart utána a csapat háromnegyede megy a süllyesztőbe a maradékból 1-2 lesz csak "sztár" a többi próbálkozik csak
az X-faktorból legalább többen lesznek sikeres énekesek
az X-faktorból legalább többen lesznek sikeres énekesek
2012. január 16. 17:09
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Kedves szelena_taylor_fan, tee, nagyképű.
Király L. Norbinak lehet hogy túlzás volt az élő show top3, de aztán Gergő tényleg megérdemelten jutott oda. És, bocsi, de a közönség szavazott, több tízezer ember. Elégge sokat hiszel magadról ha azt hiszed, hogy beleköthetsz abba, amit a magyar, több ezerfős szavazótábor döntött. Azt hiszem ők jobban tudták, amikor Gergőre szavaztak....Különben ő is indult a megasztárban évekkel ezelőtt, és nem sokkal a színpad előtt esett ki.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. január 16. 17:10
Már nagyon várom! Egyrészt a jó énekesek miatt; másrészt a sok eszetlen miatt, aki azt hiszi hogy tehetséges. Jókat nevetek rajtuk!
2012. január 16. 17:15
A válogatókat kifejezetten szeretem, jobb mint a kabaré. De utána nem hiszem hogy nézni fogom, max. csak úgy 'hobbiból' hogy képben legyek.
2012. január 16. 17:17
A megaszarról csak egy szó jut eszembe: BIKICSUNÁJ
2012. január 16. 17:21
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Úristen.!
Minek ide mégegy széria, nem volt elég 5.??
Eddig néztem, de már az 5-ik szériát is nagyon untam.! Különben is, csak a válogatót jó nézni, azon legalább lehet röhögni.!
2012. január 16. 17:21
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (like me @ 2012.01.16. 17:09)
Kedves szelena_taylor_fan, tee, nagyképű.
Király L. Norbinak lehet hogy túlzás volt az élő show top3, de aztán Gergő tényleg megérdemelten jutott oda. És, bocsi, de a közönség szavazott, több tízezer ember. Elégge sokat hiszel magadról ha azt hiszed, hogy beleköthetsz abba, amit a magyar, több ezerfős szavazótábor döntött. Azt hiszem ők jobban tudták, amikor Gergőre szavaztak..Különben ő is indult a megasztárban évekkel ezelőtt, és nem sokkal a színpad előtt esett ki.
1.Ne itelj meg úgy,hogy nem is ismersz.Egyáltalán nem vagyok nagyképű.
2.Ezt nem én találtam ki,henem a szakmabeliek mondták.
Egyébként az X-faktor előtt Baricz volt a Megasztárban.Azt nem tudom,hogy meddig jutott el,de az élő show-ba nem válogatták be.Király L.Norbinak pedig még annyira sincs hangja,mint neki.
Egyénként elárulom neked,hogy mindenki felháborodott azon,hogy bejutottak a TOP3-ba.Képzeld el a tavalyi X-faktorban csináltak egy olyan szavaztást,hogy "Ki NEM való az X-faktor fináléjába" és a Gergő kb.2x annyi szavazot kapott mint Enikő és Tibi együttvéve.Erről ennyit.
2012. január 16. 17:23
|
|
selena_taylor_fan |
|
Idézet (Enaa @ 2012.01.16. 17:17)
A megaszarról csak egy szó jut eszembe: BIKICSUNÁJ 
Tényleg ma olvastam a Blikkben,hogy Bikicsunáj indulni fog a Csillag születikben
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.