Hamarosan indul a hatodik Megasztár
2012. január 16. 16:09
Utálom a Megasztárt.De már csak annyiból várom,hogy jókat nevessek a tehetségteleneken,akik ráadásul azt hiszik,hogy tudnak is valamit
2012. január 16. 16:12
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Ugyanolyan megjátszott, béna, unalmas műsor mind a kettő. Engem még a tavalyi X-faktor csak csak érdekelt...de az idei halál unalmas volt, ahogy ez a Megasztár is. Azt még végképp abszurdnak tartom, hogy tavaly T. Renáta nyert. Kezdjük ott, hogy a nőnek semmi érdekes hangszíne sincs, csak benne láttak olyan keveset, hogy majd a média szépen megformálja.
Ezek a műsorok azért a tévének a legalja...a Való Világról meg ne is beszéljünk...lehet, hogy előítéletes vagyok, de ha két embert meghallok VV mit tudom én kiről beszélgetni, akkor magamban szépen elkönyvelem, hogy ezek is okosak és műveltek lehetnek.
Ezek a műsorok azért a tévének a legalja...a Való Világról meg ne is beszéljünk...lehet, hogy előítéletes vagyok, de ha két embert meghallok VV mit tudom én kiről beszélgetni, akkor magamban szépen elkönyvelem, hogy ezek is okosak és műveltek lehetnek.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. január 16. 16:14
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Egyébként az X-faktorban sokan Maleknak szólnak be a kritikái miatt,most em azért,de a Megasztárban Friderikusz szemetebb.Malek legalább tudja,hogy hol a határ a negatív kritika és a bunkóság között.
2012. január 16. 16:16
|
|
Helcsiancsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 160234 offline
|
De cselesek!!
Megvárták amíg az X-Faktornak vége van,hogy hátha akkor többen fogják nézni!!
Hát rám ne számítsanak!!
Megvárták amíg az X-Faktornak vége van,hogy hátha akkor többen fogják nézni!!
Hát rám ne számítsanak!!
2012. január 16. 16:18
Miért kell erőltetni? Úgy is csak a kommersz szar jut tovább, az a néhány egyéniség pedig ki esik az első héten, és max az aktívba csinálnak 10 perc műsort róla. Bár ha belegondolok a kommerszen kívűl más nagyon nem is indúlt, talán csak Rúzsa Magdi, aki viszont megnyerte és nem tünt el a sűlyesztőben.
2012. január 16. 16:19
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Most minek még egy Megaszar? Igaz, vége az X-faktornak, a VV-nek is nem sokára (remélem), most nincs mivel butítani a népet... Az X-faktor elment, de az is csak a (pár) tehetség miatt, egyébként szánalmasak, hogy mikor már csak 3-an vannak, akkor is 200× van reklám, Ördög Nóra "beszólásai"-tól elmegy az életkedvem is, annyira fááj, és akkor izgalomnak ott van Keresztes hisztije. A Megaszarról még csak ennyit se lehet elmondani. Tilla pedig nekem nagyon nem szimpi, hogy Eszesincs Enikőt ne is említsem... Mégha ő maga tehetséges is, a megszólalásai az agyamra mennek.
Bocsika, rossz napom van
Bocsika, rossz napom van
2012. január 16. 16:19
jó lesz nézni fogom az elejét. A sok tehetségtelenen jót lehet nevetni
2012. január 16. 16:29
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Tisztán hazai, mi? De valahogy mégis rendre határontúli magyarok nyerik meg ...
A két ripacs műsorvezetőt meg igazán lecserélhetnék a fél zsűrivel együtt
A két ripacs műsorvezetőt meg igazán lecserélhetnék a fél zsűrivel együtt
2012. január 16. 16:29
|
Kittus0826új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.15. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 165310 offline
|
no comment...Megasztárnak eddig is kevés nézettsége volt,s most sem lesz több az biztos.eléggé unalmas már,hogy Megasztár 1,2,3,4,5,6...azthiszik,hogy magas nézettsége lesz az X Faktor véget érése után?hahaha...X Faktor az ami világszínvonalú,és ott rátaláltunk egy tehetséges emberre/Takács Nikolasról beszélek/,akitől tehetségesebb nincs Magyarországon!
2012. január 16. 16:38
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
Fura egy darabig azt hittem az X faktor a jobb, de bekellett látnom, h tévedek. Az X-.ben az elejétől kezdve édegesített, h azok a marhák folyton a kamerába néztek. Legszívesebben szájba rúgtam volna őket. Az a megában jobban kijött az előadói képesség. Ez számomra igen fontos és az x Faktor tavalyi győztese és a többi x-es elég gagyi dalokat művel. ellentétben a megásokkal, akiknek egész jó számaik lettek és egyéniségük is van. Vissza tekintve én nagyon hiányoltam a megasztárt, de mindent összevetve egyik műsor sem kéne már!
2012. január 16. 16:39
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
bocs a kicsit zavaros és hibás megfogalmazásért, de lényeg az lejön remélem!
2012. január 16. 16:40
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Alig várom, röhögni akarok a sok "azthiszemhogytehetségesvagyok" emberen
2012. január 16. 16:44
|
|
Dooryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.19. Hozzászólás: 224 Csatolások: 174 Azonosító: 160874 offline
|
Hurrá Magyarország mégtöbb szerencsétlen tehetségtelen emberkével gazdagodik... -.-"a finálé a legjobb...legalább valami fel dobja az etéimet
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. január 16. 16:49
|
|
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline
|
várom már,mert a megasztárt sokkal jobban szeretem mint az x-faktort!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.