Kevesen tudják, de Paul Bettany szerves része a Vasember-filmeknek, és újabban A bosszúállóknak is. A sztár ugyanis szinkronhangként vesz részt a munkálatokban, sőt az egyik legjobb munkájának nevezi ezeket a filmeket!
A teljes cikkhez kattints ide!
Paul Bettany eddigi legjobb munkája A bosszúállók
2012. január 16. 15:03
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Azért kommentátornak lenni sem egyszerű. Sokan azt hiszik, hogy olyan egyszerű valaminek a hangodat adni, ami nem te vagy csak ugrál előtted a képernyőn. Az audiómunka is munka. Rácsaptam volna a nyakára, ha azt mondja, hogy szerinte ez a legtökéletesebb film, amiben szerepelt mert abban nyilván nem értenénk egyet
2012. január 16. 18:50
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Én szívesen lennék szinkronhang,csak nem hiszem,hogy olyan jó hangom lenne,vagy hangsúlyozásom,de azért nem is rossz.
Nem mondom,hogy hú,de könnyű munka,de azért....értitek.xD
2012. január 17. 10:40
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Egyetértünk ophely, bizony én is a nyakára csaptam volna. De az is lehet, hogy a gyerekei lenyúzták, és már nem tudja mit beszél.
Na de a viccet félretéve, nagyon szeretem Paul filmjeit, karaktereit és őt magát.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.