Starity

Átadták az Aranyglóbuszt

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. január 16. 19:58 #41
- törölt felhasználó -    
Idézet (Az egyetlen @ 2012.01.16. 18:47)
Én csak Woody Allen-re meg Matt LeBlanc-ra szavaztam.

Azt meg hogy csináltad? Hollywoodban dolgozó, külföldi újságíró vagy? laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: tya04, ophely88, Grace Benning
2012. január 16. 20:54 #42
berniii
berniii

Státuszhttp://megalkuvooptimista.tumblr.com/
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 844
Csatolások: 0
Azonosító: 151631
hááát... a legtöbbel nem értek egyet.... de azért gratula
2012. január 16. 20:56 #43
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Idézet (ophely88 @ 2012.01.16. 18:20)
Ma jelentik be a BAFTA jelöléseket. Ott a longlisten rajta van  wink.gif

ááááááááá ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif Szurkolok Gary-nek is, de HAJRÁ ALAN! thumbsup.gif rolleyes.gif (remélem még a BAFTA-nál tudják, hogy kik a jók)
1 felhasználónak tetszik: tya04
2012. január 16. 20:58 #44
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Idézet (CandUs @ 2012.01.16. 20:56)
ááááááááá  ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif  Szurkolok Gary-nek is, de HAJRÁ ALAN! thumbsup.gif rolleyes.gif (remélem még a BAFTA-nál tudják, hogy kik a jók)

Hát ott általában nem követik a "nagykutyákat", szóval lehet reménykedni! biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, CandUs
2012. január 16. 21:01 #45
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
ááááááááá  ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif  Szurkolok Gary-nek is, de HAJRÁ ALAN! thumbsup.gif rolleyes.gif (remélem még a BAFTA-nál tudják, hogy kik a jók)

Igazából, a BAFTA is ugyanolyan díjátadó, mint a többi, ők sem tartják mindig szem előtt, hogy mi is a jó, de valóban, nem hiába BAFTA a BAFTA, ott a brit tehetségeket díjazzák jobbára, a britek pedig jobban szeretik mind Garyt, mind Alant, mint az amerikaiak (ha a nyert díjakat illetve jelöléseket nézzük).
Daniel Radcliffe jelenti be nemsokára a shortlisten maradt embereket és filmeket stb thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: CandUs, tya04
2012. január 16. 21:14 #46
Rekahhh
Rekahhh
яεçкłεѕѕ™

StátuszI'm so happy, 'cuz today I found my friends, they're in my head.
Hozzászólás: 2997
Csatolások: 15
Azonosító: 124407
Gratulálok mindenkinek, de nekem ez a nevek szinte ismeretlenek.
2012. január 16. 21:24 #47
iloveu2
iloveu2
ATL shawty ♥.

Státusz
Hozzászólás: 2615
Azonosító: 139671
Gratulálok minden győztesnek ! smileeee.gif
Bárcsak én is kaphatnék ilyen díjat biggrin.gif
2012. január 17. 01:13 #48
Csilli
Csilli
visszatérő vendég

Státusz,, a föld felett úszom el, nekem helyem itt most nincsen.."
Hozzászólás: 414
Azonosító: 118852
Ryan Goslingnak kellett volna nyernie..
2 felhasználónak tetszik: ophely88, tya04
2012. január 17. 08:58 #49
CandUs
CandUs
perfect imperfection

Megvannak a BAFTA jelöltek. Hát, már ez a díjátadó sem hiteles.
2012. január 17. 09:08 #50
ophely88
ophely88
time lady

Alan itt sem maradt a TOP5-ben sad.gif Viszont 11 jelölése van Gary filmjének és magát Garyt is jelölték. Gondolom, hogy ez nem nyugtat meg téged .. rolleyes.gif (Engem sem). Pedig szeretem Gary Oldmant is, örülök neki, de a jelölések mindenhol szinte ugyanazok, itt kevesebb amcsi van de Alannek semmi nyoma ezen a listán sem és szerintem rájöttem, hogy miért. A HP jelölve lett de csak Legjobb smink stb 'töltelék' kategóriákban. A HP franchise módjára van elkönyvelve. Esküszöm, hogy sokan egy lapon emlegetik a Twilighttal, szerintem ezért hagyjuk ki díjkiosztóból. Franchise az összes szuperhősös film is Amerikából, amibe beletuszkolják a jó színészeket aztán csak annyit kérnek tőlük, hogy hörögjenek a kamerába és azokat sem jelölik az ilyen komolyabb díjkiosztókon mellow.gif Ők több elismerést kapnak, mert az Amerika, ez pedig ugyebár nem. Őket és a munkájukat odaát kevésbé ismerik el, ezért nem fog sem Gary, sem Alan Oscart nyerni. sad.gif
Nyissunk egy Oscar Klubot biggrin.gif Megrendezzük a saját Oscarunkat és ott annak adjuk át a képzeletbeli díjat, aki megérdemli. rohog.gif _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2012. január 17. 09:37 #51
- törölt felhasználó -    
Idézet (Norah @ 2012.01.16. 09:35)
Szóval bejött a papírforma:) Gratulálok a nyerteseknek. Én örülök Clooneynak, szerintem sokkal több, mint egy jóképű korosodó sármőr. Sejtettem, hogy ő fogja kapni. Lexivel már pedzegettük. Meryl engem meglepett, mivel a múltkor a BAFTA-díjátadón Viola Davis olyan beszédet mondott, hogy egyértelműen az Oscarra hajazott. Ezek után 90%, hogy Meryl megkapja 3. Oscarját (amit már vagy 30 éve megérdemelt volna). Egyébként a popzene királynője; Madonna is kapott, mégpedig a legjobb betétdalért, amit menedzsere nagy unszolására írt meg. Jól tette.
Nagyon jó cikk lett drága Lexi:) Gratulálok.

Oops! blink.gif Most látom, mekkora "blődséget" írtam. Viola Davis a Critics’ Choice-on mondott "Oscarszagú" beszédet, nem a BAFTA-n! smileeee.gif Sebaj.
2012. január 17. 15:31 #52
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
Hozzászólás: 4332
Csatolások: 11814
Azonosító: 142298
Gratulálok mindenkinek. Igazán megérdemelték. wink.gif
2012. január 17. 15:49 #53
CandUs
CandUs
perfect imperfection

Idézet (ophely88 @ 2012.01.17. 09:08)
Alan itt sem maradt a TOP5-ben  sad.gif Viszont 11 jelölése van Gary filmjének és magát Garyt is jelölték. Gondolom, hogy ez nem nyugtat meg téged ..  rolleyes.gif (Engem sem). Pedig szeretem Gary Oldmant is, örülök neki, de a jelölések mindenhol szinte ugyanazok, itt kevesebb amcsi van de Alannek semmi nyoma ezen a listán sem és szerintem rájöttem, hogy miért. A HP jelölve lett de csak Legjobb smink stb 'töltelék' kategóriákban. A HP franchise módjára van elkönyvelve. Esküszöm, hogy sokan egy lapon emlegetik a Twilighttal, szerintem ezért hagyjuk ki díjkiosztóból. Franchise az összes szuperhősös film is Amerikából, amibe beletuszkolják a jó színészeket aztán csak annyit kérnek tőlük, hogy hörögjenek a kamerába és azokat sem jelölik az ilyen komolyabb díjkiosztókon  mellow.gif Ők több elismerést kapnak, mert az Amerika, ez pedig ugyebár nem. Őket és a munkájukat odaát kevésbé ismerik el, ezért nem fog sem Gary, sem Alan Oscart nyerni.  sad.gif 
Nyissunk egy Oscar Klubot  biggrin.gif Megrendezzük a saját Oscarunkat és ott annak adjuk át a képzeletbeli díjat, aki megérdemli.  rohog.gif  _nevet.gif

Jól gondoltad, nem nyugtat meg... sad.gif Mondjuk délutánra(vagyis mostanra) már beletörődtem. Sovány vigasz, de legalább Gary-t és a filmjeit jelölték, no meg Kenneth Branagh-ot a My Week With Marilyn-ért.
Tényleg nagy baj, hogy egy lapon emlegetik a Twilighttal. Mostmár fel sem tudom fogni, hogy hogyan szerethettem még 1 évvel ezelőtt. Hihetetlen. Míg a Twilight egy szűkebb kört tudhat magának olvasók szempontjából, addig a Harry Potter 6-99 -ig elég sok embert hódított már meg, férfiakat és nőket egyaránt. Hát igen, van az úgy, hogy az igazán jók munkáját nem ismerik el sad.gif Az Oscar klubban benne vagyok, válasszuk meg mi, kik érdemlik meg a legjobban rohog.gif beer.gif thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. január 17. 16:05 #54
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (CandUs @ 2012.01.17. 15:49)
Jól gondoltad, nem nyugtat meg... sad.gif Mondjuk délutánra(vagyis mostanra) már beletörődtem. Sovány vigasz, de legalább Gary-t és a filmjeit jelölték, no meg Kenneth Branagh-ot a My Week With Marilyn-ért.

Jól fenékbe is rugdostam volna őket, ha Garyt meg Kennethet nem jelölik mellow.gif Alanért pedig járna nekik egy .. inkább ki sem mondom. Nagyon úgy veszem észre, hogy a probléma igazi gyökere ott van, hogy mindenhol ugyanazokat jelölik. Készül 10 nagyon jó film, jó színészekkel és ők vannak jelölve mindenhol, ez is mutatja, hogy nem nagyon van miből választani. Sokan megunták a HP-t vagy nem értékelik eléggé. Alan kihagyása miatt haragszom a BAFTA-ra, hiába a sok jó jelölés. Amúgy sem bocsátottam még meg nekik a 2006-os díjátadó óta mellow.gif
Ezt biztosan nézem, élőben lesz. Minden évben nézem biggrin.gif

Idézet (CandUs @ 2012.01.17. 15:49)
Tényleg nagy baj, hogy egy lapon emlegetik a Twilighttal. Mostmár fel sem tudom fogni, hogy hogyan szerethettem még 1 évvel ezelőtt. Hihetetlen. Míg a Twilight egy szűkebb kört tudhat magának olvasók szempontjából, addig a Harry Potter 6-99 -ig elég sok embert hódított már meg, férfiakat és nőket egyaránt. Hát igen, van az úgy, hogy az igazán jók munkáját nem ismerik el sad.gif Az Oscar klubban benne vagyok, válasszuk meg mi, kik érdemlik meg a legjobban  rohog.gif  beer.gif  thumbsup.gif

Jobb később, mint soha rohog.gif
Az pedig, hogy a jókat nem ismerik el, nos, mint a sorozatos vagy zenei világban, ott sem óhajtják a tehetségeket elismerni. Ez ellen sajnos nincs mit tenni.
2012. január 19. 19:53 #55
zsazsa
zsazsa
új tag

StátuszAHS-Jessica Lange
Hozzászólás: 66
Csatolások: 122
Azonosító: 156146
Jaj NAGYON ŐRÜLŐK HOGY MERYL STREEP meg kapta a Golden Globe-díj-at!! megérdemelte! smileeee.gif Nagyon jó a Vaslady<3<3
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!