Jesse Lee azon sztárok közé tartozik, akik sokmindent megosztanak a közösségi oldalakon, így tudhatjuk azt is, hogy mikor mit néz, vagy mit eszik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jesse Lee csokifagyival tömi magát sorozatnézés közben
2012. január 16. 14:43
Te jó ég, hogyan tudtam volna tovább élni enélkül az információ nélkül???? MEKKORA szerencse, hogy pont van egy ilyen cikk, ami ezt taglalja. Fuh...ez a sok stressz.
2012. január 16. 14:57
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Jó is az.
De ez tényleg nem hírértékű...
De ez tényleg nem hírértékű...
2012. január 16. 17:08
A többiek már elmondták "Erre nem tudok mit mondani!"
2012. január 16. 18:19
hát most miért ne? mindenki szokott nasizni a tv képernyője előtt!!! NEM???
2012. január 16. 18:54
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Oké,én is szoktam néha ilyet,ha van money édességre.
De én hülyeségnek tartom,hogy ilyen sok apróságot megosztanak a "világgal",szerintem az ilyesmi inkább egy naplóba való,vagy nem is tudom,lehet,hogy maradi vagyok.xD
2012. január 17. 16:38
|
|
SeLl_BaBa_SElLyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.09. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 166914 offline
|
Hülye cikk.Hát jol teszi vagy mi
2014. október 29. 10:26
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Egészségére.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: