VV5: Péter lett az unalmas párbaj vesztese
2012. január 16. 16:44
A végén nem egyvalakitől, hanem mindenkitől búcsúzott, és figyelmeztette a villalakókat, hogy bármennyire is élesednek a konfliktusok, bármennyire is durvul a helyzet, ez végülis csak egy játék, amit nem kell véresen komolyan venni.
Nagyon jól megmondta az igazat!!Ez csak egy játék, amit túl komolyan vesznek!!Már olvashattunk pár ilyen cikket!!!De engem ez a VV-s dolog, valahogy egyáltalán nem érdekel!!
Nagyon jól megmondta az igazat!!Ez csak egy játék, amit túl komolyan vesznek!!Már olvashattunk pár ilyen cikket!!!De engem ez a VV-s dolog, valahogy egyáltalán nem érdekel!!
2012. január 16. 16:48
kár, hogy az a kis hisztike ment vissza!!!!!!!!!!!!!!!
2012. január 16. 16:51
|
|
grétaa98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.14. Hozzászólás: 620 Csatolások: 0 Azonosító: 160576 offline
|
Szerintem azért ment vissza Kinga mert ő legalább valamit is csinál, nem küldözget mindenkit ki párbajozni meg legalább nem olyan szemétláda az emberekkel mint Peti.Nem szerettem annyira Kingát mivel sokat hisztizik ami kissé nevetséges ugyanakkor undorító amilyen szavakat ki tud ejteni a száján nő létére és nem egy szürke kisegér aki magát védi a párbajtól és másokat küld ki.
2012. január 16. 17:04
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Kingát valaki dobja már ki onnan! xD
Könyörgöm T_T
Könyörgöm T_T
2012. január 16. 17:09
Megérdemelte!!! Így jár aki már túlságosan is "nagy taktikus".
Bár Kingának sem szurkoltam, de így jobb..
2012. január 16. 17:28
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Úgy is nagyon szeretem kifejteni a véleményemet kedves dupla V műsorról,de minek is koptatom a billentyűt.Már százszor is leírtam...
Nekem annyira mindegy,hogy ki megy vissza a luxusbörtönbe,előbb vagy utóbb úgyis kiesik valaki...
Hiszti-misztihez mindig Csabi ment oda vigasztalni,mindig!Mégis Attila búcsújára fektetett nagyobb hangsúlyt!
Na most,lehet,hogy nem szeretem a dupalaV-t,de ha már valamiről véleményt írok,vagy hozzászólok,akkor nem egy egyszerű "fojj,nemár,tényleg ő?Ki nézi ezt a sz@r műsort?"-vagy hasonlókkal válaszolok...
Nekem annyira mindegy,hogy ki megy vissza a luxusbörtönbe,előbb vagy utóbb úgyis kiesik valaki...
Hiszti-misztihez mindig Csabi ment oda vigasztalni,mindig!Mégis Attila búcsújára fektetett nagyobb hangsúlyt!
Na most,lehet,hogy nem szeretem a dupalaV-t,de ha már valamiről véleményt írok,vagy hozzászólok,akkor nem egy egyszerű "fojj,nemár,tényleg ő?Ki nézi ezt a sz@r műsort?"-vagy hasonlókkal válaszolok...
2012. január 16. 18:05
|
|
Debby_Ryanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.23. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 164279 offline
|
Tényleg ubnalmas volt és hozzá tenném Rühellem azt a kis Luvnyát egyre jobban hasonlit a Verára!!!!!!!
2012. január 16. 18:10
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Szerintem jobb, hogy Kinga ment vissza.
2012. január 16. 18:13
|
|
Deni Vitaleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.07. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 160213 offline
|
Na most eddig volt a türelmem! Nem tudo mi ez aa műsor vagy mi ez ha szabad kérdeznem! De olyan elegem van hogy ez az oldal nem áll sokszor másból csak ebből a szarból! Főleg mert egy valóság show az egész! Nem tudom hogy sok ember mit eszik ilyen hülyeségen mikor nem áll semmiből csak nagy szarból! Jó én beszélek aki nem ismeri ezt a műsort de akkor is nem kell ahoz ismerni mert feljövök ide és már ezeket a szarokat tudom olvasni! Normális dolgokról nem tudnak itt irni? Háát az eszem megáll! Ezért most lehet engem szidni, piszkálni bármi de én ki mondtam az én véleményemet!
2012. január 16. 18:19
Kiesett végre a kis dömperke.Amugy külömben én egyiket sem nagyon szeretem,de ha már válaztani kell akor inkább Kinga mint Péter.Én csak mindig arra gondolok hogy Attilának ne legyen jó,mert kinem álhatom azt az embert.Külömben CSak a Vera!!!!!
2012. január 16. 18:37
Pont Kingának szurkoltam
Am én szinte gondoltam h Kinga fog nyerni..direkt őt szavazták vissza mert gondolom kíváncsiak mi lesz még itt Kinga hisztijeivel..stb..*-*
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: