A One Direction szépfiúja 15 évvel idősebb nővel jár
2012. január 17. 16:57
|
|
Klauu96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.19. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 127609 offline
|
Az igazság: Soha nem vállalták fel nyilvánosan a kapcsolatukat, de együtt voltak 3 hónapig, viszont december elején véget ért a kapcsolatuk,
szerencsére békében váltak el, nem jól viselték a rossz májú embereket
Szerintem Caroline gyönyörű nő, és a szerelem határtalan! Elhiszem, hogys egy érett nő kellett neki mint egy 16-17 éves kislány (én is 16 éves vagyok, mégis van bennem annyi realizmus, hogy ezt megértem
)
1 felhasználónak tetszik:
DisneyFans
2012. január 17. 20:15
Azért elég durva ez a story! De ha NEM zavarja őket ez a hatalmas kor külömbség akkor! Hát áldásom!!
2012. január 18. 16:09
|
|
Avril_Girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.26. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 164426 offline
|
Úristeeen! Még ha szép lenne, de ez egy bányaréééém!!!! Szegény fiúcska. Pedig még helyes is, és ilyet kifogni!
2012. január 19. 00:39
|
|
csepepe93visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.11.16. Hozzászólás: 207 Csatolások: 0 Azonosító: 138823 offline
|
örülök ha Harry boldog báár nem adok sokat ennek a kapcsolatnak nem tom mi lehet a csajjal a baj vagy inkább hívjam nőnek ?? h nem talál a saját korosztályából magának vkit .... de a lényeg Harry boldog
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.