nem fog úgyse sokáig tartani..én azt mondom.
A One Direction szépfiúja 15 évvel idősebb nővel jár
2012. január 16. 09:16
nemáár-.-'
2012. január 16. 10:07
|
|
LalaLolavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.28. Hozzászólás: 482 Csatolások: 94 Azonosító: 80745 offline
|
Sajnos igaz a hir.Találkozgattak,aztán Caroline elment Indiába,de mióta visszajött újra együtt vannak.Még az X-Factor alatt Caroline kikezdett Harryvel,de Simon Cowell(a one direction mentora volt)megtiltotta Carolinenak,hogy Harry közelébe menjen,szerintem jogosan.Az anyja lehetne,pedofiliának is nevezik...
Caroline meg eleve unszimpatikus számomra.Remélem szakitanak
2012. január 16. 11:04
|
|
Wittike16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 124218 offline
|
ahogy olvasom a komikat, látom majdnem mindenki egyetért velem
undorító, pedofil, nem igaz <--- ez a három szó szerintem mindent elárul... szerintem nincsenek együtt és ez a cikk a neon.hu-ról jött és ott elég sok a kamu hazugság :/ igazából én sem tudom, mit higgyek, de az ezer százalék, hogy most nincsenek együtt... én legalábbis Harrynek hiszek, és ha ő azt mondja, hogy szingli, akkor én elhiszem neki
és gondolkodjunk... Harry különleges lányra vágyik, cuki mosollyal, most komolyan Caroline lenne az? -.-" szerintem ez a nő undorító nemmellesleg ronda mint a sz*r...
2012. január 16. 11:30
|
|
mystarRandom |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 2058 Csatolások: 394 Azonosító: 128453 offline
|
Amúgy ha együtt lennének is nemotm mit vagytok úgy oda, a srácok már nagyon sokszor megmondták, hogy nagyon unják a velük egykorúakkal való kapcsolatokat... És idősebb nők iránt érdeklődnek! Szerintem ezzzel nincs semmi baj. (én is utálok annyi idős pasival járni mint jómagam), csak ne vigyék túlzásba ennyi!
2012. január 16. 12:54
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Ez a kapcsolat még a brit X faktor hírnevét is süllyeszti szerintem. Ki kiváncsi egy olyan mentor véleményére, amelyik még a saját életében is ekkora hhülyeséget csinál. A 17 éves még egy kölyök, a csaj meg már felnőtt, és nme is olyan fiatal. Ez olyan mintha Shakira kikezdene Justin Bieberrel.
undorító és perverz
2012. január 16. 13:19
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (like me @ 2012.01.16. 12:54)
Ez a kapcsolat még a brit X faktor hírnevét is süllyeszti szerintem. Ki kiváncsi egy olyan mentor véleményére, amelyik még a saját életében is ekkora hhülyeséget csinál. A 17 éves még egy kölyök, a csaj meg már felnőtt, és nme is olyan fiatal. Ez olyan mintha Shakira kikezdene Justin Bieberrel.
undorító és perverz
Milyen mentor? A nő az Xtra Factort vezeti, olyan, mint a magyar X-Fucktorban Nórika, Harry pedig énekes ...
2012. január 16. 15:14
|
|
evelin0127visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 132270 offline
|
Jajj neee..
(
2012. január 16. 15:16
Idézet (kesty @ 2012.01.16. 14:43)
Szóval akkor most mi van? Mert van aki azt mondja hogy igaz és van aki azt mondja hogy nem! Akkor most mi is az igazság?
Hát állítólag valami volt köztük, de ki tudja...
Amúgy ez szerintem elég durva mert ez a nő majdnem az anyja lehetne Harry-nek
2012. január 16. 15:18
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
A szerelemben nincsenek hatàrok, amùgy nem szàmìt a korkülömbsèg, ettôl függetlenül nem hiszem, hogy sokàig együtt lesznek. Ez a gyerek olyan èretlennek tûnik ès bugyutàn nèz ki, a nô komolynak tûnik, aztàn ki tudja..
2012. január 16. 15:18
Hát szerintem még tényleg túl fiatal,de ha szeretik egymást...
2012. január 16. 15:20
|
|
Klauu96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.19. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 127609 offline
|
Az igazság: Együtt voltak 3 hónapig, de december elején véget ért a kapcsolatuk, de békében váltak el, nem jól viselték a rossz májú embereket
szerintem Caroline gyönyörű nő, és a szerelem határtalan!
1 felhasználónak tetszik:
mystar
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.