és ki az a Harry?
A One Direction szépfiúja 15 évvel idősebb nővel jár
2012. január 15. 21:44
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2012.01.15. 21:25)
One Direction? Az egy sorozat?
és ki az a Harry?
és ki az a Harry?
A One Direction egy fiúbanda a brit X-Faktorból, tele Justin Bieber féle tinifiúkkal és körülbelül arról is énekelnek, mint JB. Harry meg az egyik tag. Személy szerint nekem a legszimpibb.
Azért én ezt az egészet nagyon furcsállom. Nem a korkülönbség a baj, de a lányok eleve korábban érnek. Talán még ha forditott lenne a helyzet és a fiú lenne idősebb. Ez nem egy Selena-Justin páros, ez azért komolyabb. Nem egészséges ez a kapcsolat. De megpróbálok nem elfogult lenni, szóval sok boldogságot nekik, bár nem hiszem, hogy hosszútávú lesz ez a kapcsolat. Amúgy a nőről sok mindent elárul.
2012. január 15. 21:47
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Szerintem undorító ez a nő...
2012. január 15. 21:51
|
|
love_lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 163379 offline
|
am ha azt vesszük, akkor volt már olyan h pasi és csaj között ennyi volt a külömbség. sőt! csak lehet akkor a pasi volt az idősebb. dehát nem mindegy? ha szeretik egymást, akkor most mi van??? mondjuk kár érte! kis jóképű pasii
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. január 15. 21:56
|
|
summertündérkevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 128 Csatolások: 195 Azonosító: 154397 offline
|
Mindenkii, figyelem!!! Aki azt mondja, hoyg hazugság, annak most mondom, hogy nincs igaza. A srácok interjút adtak a Bravo magazinnak, amelyben Harry is megerősítette a hírt, miszerint Caroline Flack a barátnöje. Amúgy nem tudom, hogy ki van fent a Facebookon (bármibe fogadok, hogy mindenki, hupsz:D), és hogy ki olvasta azt a ''történetet'', miszerint egy lánynak tetszett egy nála jóval idösebb fiú, hangot is adott az érzéseinek, de a srác azt mondta neki, hogy túl nagy a korkülönbség. A csajszi elszomorodásában véget vetett az életének, és felírta a vérével a falra, hogy a kor nem számít. Erre a srác is észbekapott,hogy szerette a csajt, ő is megölte magát, és ő is felírta a falra, hogy a lánynak igaza van, a kor nem számít. Ha szerintetek ez szép (szerintem péel az), akkor őket se ítéljétek el!!! Igen, biztosan járnak, és tuti boldogok. Ha meg nem, akkor előb utóbb úgyis vége lesz:) ui: senkit sem akartam megbánnta
2012. január 15. 22:06
Most olvastam hogy tényleg igaz... Bocsánatot kérek mindenkitől hogy ilyen akadékoskodó voltam, de belátom hogy tévedtem
ha Harry boldog akkor én is az vagyok, ha tényleg szeretik egymást akkor tényleg nem számít a kor. A csaj annyira nem gázos, mondjuk jobb mintha Harry mondjuk Lady Gagával jött volna össze
Szóval sok boldogságot nekik, de azért képzeletbe Harry még mindig a pasim marad
2012. január 15. 22:08
Ők tudják.De nekem ez akkor is undorító.És ez a nő is undorítóan néz ki.
2012. január 15. 22:20
|
kkkk01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.15. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 167299 offline
|
nem járnak már! ez a románc még múlt évben volt, de véget ért! a csaj szakított a sok támadások miatt! Ráadásul Harry már többször hangoztatta, hogy szingli..például egy rádióinterjúban is azt vallotta magáról hogy egyedülálló, plusz egy videóban, ami 2 napja látott napvilágot azt mondta, hogy újévi fogadalma, hogy egykülönleges lányt találjon!! ez a hír nem igaz..!!
1 felhasználónak tetszik:
mystar
2012. január 16. 07:02
Egy rohadt képet találtam,az is homályos volt,és valakikkel közös kép volt.Ennyire azér' ne szeressék egymást,hogy ilyen sok kép készül róluk....
2012. január 16. 07:06
|
|
mystarRandom |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 2058 Csatolások: 394 Azonosító: 128453 offline
|
Héjj, héjj már nem járnak ez már a múlt évi sztori. Január elején cikkeztek arról, hogy már nincsenek együtt! Félre vagy értesülve.. :)Caroline drágalátos utálói már azt irogatják twitteren neki, hogy összetörte Harry szívét így most ök törik be a képét... XDDD
2012. január 16. 07:20
Most akkor igaz vagy nem?
én már nem tudom hogy mi van :|
2012. január 16. 08:32
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
szerintem nem fog sokáig müködni
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.