A One Direction szépfiúja 15 évvel idősebb nővel jár
2012. január 15. 19:19
Igen akkor volt, de ez már régi... mondom én már novemberben is láttam a képeket, nem akarok most mindenkit magamra haragítani hogy ez kamu meg én mindenről tudok, de mondom hogy ez szerintem nagy kamu... de ti gondoljatok azt amit akartok
2012. január 15. 19:19
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2012.01.15. 19:17)
17 éves? Úgy látom ezen idő alatt egyszer sem járt fodrásznál 
Ez jó volt...
Rövidebb hajjal jobban nézne ki, mondjuk akkor sem lennék oda érte...
2012. január 15. 19:22
|
|
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline
|
akármennyire is imádom Harryt, ez nekem nagyon b_ssza a csőrömet :S a nő nagyon unszimpatikus, ráadásul öreg is.. az ANYJA LEHETNE HARRYNEK! de ha boldogok.. akkor.. egészségükre. áldásomat nem adom rájuk..
legrosszabb esetben is kapunk érzelmes, szakítos dalokat.. :$
legrosszabb esetben is kapunk érzelmes, szakítos dalokat.. :$
2012. január 15. 19:22
Én úgy tudom, hogy csak nagyon jó barátok, de kitudja.
2012. január 15. 19:28
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Leadták.!
Amúgy mostanában hallottam róluk ilyen híreket, meg láttam róluk képeket szal úgy gondoltam most írom meg. Meg előttem még senki nem írta meg, szóval kaptam az alkalmon. Amúgy a Harryékről: nem hiszem hogy olyan sokáig fog tartani a kapcsolatuk.!
2012. január 15. 19:28
|
|
Eric Saade fan 7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 188 Csatolások: 5 Azonosító: 155585 offline
|
Harry-nek miért van ilyen rossz izlése? a 1D minden tagjának tök csúnya csajai vannak még Louis barátnője a legszebb.De ez durva h ilyen nagy a kokülömbség de ha Harry boldog akk jó^^De azért remélem h hamar és fájdalom nélkül szakítanak
2012. január 15. 19:36
omg
ez sokkolt ezt én komolyan nem hiszem el.
basszus az anyja lehetne.ha van kép majd elhiszem. XDDD izlésficam a srác pedig bírom őket
2012. január 15. 19:42
|
|
Best Friends Forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.24. Hozzászólás: 242 Csatolások: 0 Azonosító: 149901 offline
|
Szépfiúúú <33 Úgyis szétmennek!!!!
D
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

4 felhasználónak tetszik: