A One Direction szépfiúja 15 évvel idősebb nővel jár
2012. május 09. 19:23
|
|
MJJBarbyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.04. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 174828 offline
|
Ez.. Durva. Nem tudom kommentálni. -.-" De amúgy Harrynek is lehetne már annyi esze 17 évesen, hogy ne ilyen nőkkel járjon.. De egyébként ha boldog vele, akkor legyen.
2012. május 11. 16:51
|
|
directioner776visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.23. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 171808 offline
|
Anne(Harry anyja) h a f.szomba engedhette meg hogy Harry egy ilyen vén szatyorral járjon 17 évesen? sőt úgy h még le is feküdtek... Harry sokkal jobbat érdemelt volna az első alkalomra(mert az volt neki az első tudtommal)
2012. május 11. 19:56
|
|
Antal.Dóraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.30. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 174513 offline
|
fujj! ezzel a vén szatyorral??
bzmeg de csúnya!!!
bzmeg de csúnya!!!
2012. június 21. 19:03
|
|
Erika26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 178021 offline
|
Na ez az én is szeretem Harryt és én örültem ennek a hírnek amikor megtudtam mert tudtam hogy Harry szereti és ő vele boldog és akkor ez van nekem az a fontos ha szeretek valakit hogy ő boldog legyen és nekem más nem számit! Pedig én is SZERELMES vagyok belé!
2012. július 05. 17:00
Harry azt nyilatkozta az Alan Carr Show-ban hogy Caroline-wal csak nagyon jó barátok,és ha jártak is akkor már szakítottak..Meg amúgy sem illenek össze mert Harry a világ leghelyesebb pasija a Caroline meg rondaa!!..Bazd+ annyi idős Caroline mint az anyám!!Szerintem "majdnem" mindenki Harry csaja akar lenni,köztük én is,de miwel magyarok wagyunk ez nem teljesül,pedig tényleg jó lenne!!Utálom Caroline-t is meg Emma Ostilly-t is!!Szwal erröl ennyit..
2012. augusztus 23. 19:24
|
|
L.Evuss..új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 175540 offline
|
OKSA:O
HS csk te lehetsz ennyire "egosita picsa"/vki érti ezt/
hogy 15 ével idősebb nővel jársz...de ha HA lesz akkor....leülünk és minden ilyen hülye ügyedet kibeszéljük és közben nem fogsz rám mozdulni mert már HA van..
na de ezt majd 5 év múlva lebeszéljük mert nem akrok itt írogatni nkd és m1.....:SS na 5 év múlva(K)
HS csk te lehetsz ennyire "egosita picsa"/vki érti ezt/
hogy 15 ével idősebb nővel jársz...de ha HA lesz akkor....leülünk és minden ilyen hülye ügyedet kibeszéljük és közben nem fogsz rám mozdulni mert már HA van..
2012. augusztus 23. 22:00
|
|
Amy..visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 395 Csatolások: 0 Azonosító: 178850 offline
|
édesem-édesem.. te sohasem tanulsz a hibáidból.. ha ő egy 15 évvel idősebb "asszony" feeling-el akar kavarni..aakkor hajrá..grat neki.. csak hányok ettől..de hát ő tudja.. hiszen ő a sztár!!.. tudod milesz még 5 év mulva.. akkor szakadnék a legnagyobbat ha valóra is válna és ha HA lenne..de jó.. abbahagyom, h ilyen negativ emós vagyok..leszek egy pizitiv hiper"Peti" .. : áááááááááá.jujjjj...istenem..5 év mulva..igenám(L);)vigyázz mert jövünk!!(L)(L)
2012. augusztus 23. 22:03
|
|
L.Evuss..új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 175540 offline
|
ááááááááhhhhhhhhh*.*
HiperPeti:GxD
És igen ám 5 év múlva minden lesz....sztem nkm lesz a legjobb életem..áhhh nagyon váromŁŁŁ és addig nem lesz buzi:@ de lehet az is mert akkor is imádni fogom(K)(L)
HiperPeti:GxD
És igen ám 5 év múlva minden lesz....sztem nkm lesz a legjobb életem..áhhh nagyon váromŁŁŁ és addig nem lesz buzi:@ de lehet az is mert akkor is imádni fogom(K)(L)
2012. augusztus 23. 22:05
|
|
Amy..visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 395 Csatolások: 0 Azonosító: 178850 offline
|
ha neked AZ miatt lesz jó életed..és esetleg HA lesz..akkor énnekem is prima életem lesz.. de nem lesz:G..tudod..vagy te vagy Ő..de am..hazafelé levezettem a buzidágát N-nek..(L)
2012. szeptember 08. 11:51
|
|
Jasminatorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 185627 offline
|
Én úgy tudom csak barátok..mert Harry azt nyilatkozta az Alan Carr Show-ban hogy Caroline-val csak nagyon jó barátok :/
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: