Chloe Moretz megjelent a 2012-es People's Choice Awardson, ahol elárulta, hogy Blake Lively az első számú ember, aki inspirálja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Chloe Moretz nővérének érzi Blake Livelyt
2012. január 15. 15:26
2012. január 15. 15:35
Ez nagyon kedves, aranyos tőle... Amúgy Blake-nek tényleg nagyon jó stílusa van!!:-)
2012. január 15. 15:49
|
|
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline
|
Blake tényleg jó színésznő,lehet is neki inspiráló. De am nem ismerem azt a kislányt,Blake mellett.
2012. január 15. 16:17
Megértem Chloet, amiért ennyire szereti Blaket.
Chloe nagyon aranyos és tehetséges lány egyébként.
2012. január 15. 16:25
|
|
adriienn96serendipity™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 3465 Csatolások: 15600 Azonosító: 145576 offline
|
nem csodálom..Blake fantasztikus színésznő és a stílusa nekem is bejön..amúgy én sem tudom hogy ki ez a Chloe de majd rákeresek..
2012. január 15. 16:26
Blake nagyon nagy kedvencem, egyszerűen gyönyörű és tehetséges is
2012. január 15. 18:30
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Csak engem irritál az, hogy ha nem ismerik a cikkben szereplő embereket, rögtön oda kell írniuk, hogy hát nem ismerem őket, úgyhogy nem is tudok ide írni semmit...
Utána kell nézni. A kislány Blake mellett nagyon ismerősnek tűnt, úgyhogy megnéztem az életrajzát, és beugrott, hogy a Gagyi Mami 2-ben ő volt a kis pom-pom lányka.
Blake amúgy tényleg inspiráló személyiség, én személy szerint, nem csak a stílusáért vagyok oda, hanem a tehetségéért és a a szépségéért is.
Utána kell nézni. A kislány Blake mellett nagyon ismerősnek tűnt, úgyhogy megnéztem az életrajzát, és beugrott, hogy a Gagyi Mami 2-ben ő volt a kis pom-pom lányka.
Blake amúgy tényleg inspiráló személyiség, én személy szerint, nem csak a stílusáért vagyok oda, hanem a tehetségéért és a a szépségéért is.
2012. január 15. 19:15
|
|
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline
|
de aranyosak:D örülök hogy így gondolja:D
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: