Katy állítólag nagyon kedvel valakit, a szülei pedig örülnének az új barátnak. Az anyukája igyekszik segíteni neki, hogy gyorsan kiheverje a válást.
A teljes cikkhez kattints ide!
Katy Perry máris továbblépett?
2012. január 15. 10:19
|
|
Dooryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.19. Hozzászólás: 224 Csatolások: 174 Azonosító: 160874 offline
|
Hát örülnék,neki ha minél hamarabb tovább tudna lépni, de azért nem kizárt,hogy csak pletyka,mert azért ezt Katy-nek is meg kéne erősíteni nem?? mert az hogy kedveli még nem jelent sokat...
2012. január 15. 10:30
kedvelni egy barátot is lehet, szóval nem biztos... ráadásul csak az anyukája mondta, hogy örülne neki!!
midenesetre én örülnék neki, ha boldog lenne, és minél hamarabb tovább tudna lépni!!
midenesetre én örülnék neki, ha boldog lenne, és minél hamarabb tovább tudna lépni!!
2012. január 15. 10:37
Szerintem ez a focista sokkal jobban illik Katyhez, mint az exférje. Remélem, nem pletyka az egész!:|
2012. január 15. 10:40
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
Hát szerintem nem ez a legjobb megoldás! Belemenni egy másik komoly kapcsolatba, mikor az első még ki sem hűlt? Szerintem először talán heverje ki, foglalkozzon többet magával, és ha késznek érzi magát, majd akkor.
De ne az anyja intézze az életét!
De az, hogy azt mondta Katy, hogy bírja, z nem azt jelenti, hogy bele is szeretett!
De ne az anyja intézze az életét!
De az, hogy azt mondta Katy, hogy bírja, z nem azt jelenti, hogy bele is szeretett!
2012. január 15. 10:44
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
remélem igaz a hír. az új szerelem mindig enyhíti a mások okozta károkat.
2012. január 15. 10:48
A lényeg, hogy Katy boldog legyen
, az meg már más, hogy az anyukának szimpatikus.
2012. január 15. 11:00
Szerintem egyáltalán nem illenek össze. Akkor már inkább Russell...de persze az a lényeg hogy boldogok legyenek.
2012. január 15. 11:02
|
|
picur103új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.26. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 141703 offline
|
amúgy állítólag azért mentek szét,mert russel családot akart,katy pedig nem akarta,hogy ez az énekesi karrierjének a rovására menjen.szeritnem ez ostobaság,mert beyonce is terhes volt,közben pedig folyamatosan hozta az újabb és újabb számokat!amúgy szeritnem sem illenek össze,de russellel sem...
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.