Mila Kunis, a Fekete hattyú és a Barátság extrákkal sztárja ezúttal nem a nézők soraiból, hanem a színpadról izgulhatja végig a díjátadót.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mila Kunis is konferál az idei Golden Globe-on
2012. január 14. 19:26
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Már alig várom, hogy hétfőn érkezzenek a képek.
Mila valószínűleg nagyon jó konferáló lesz, imádtam, ahogyan tavaly bejelentették Justinnal a Toy Story 3-at az Oscaron.
1 felhasználónak tetszik:
duracell
2012. január 14. 19:33
Kíváncsi leszek!!
Egyrészt arra, hogy-hogy konferál, másrészt arra, hogy kik lesznek a nyertesek!!!!
2012. január 14. 19:46
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Mila itt is .. Nem értem mi a fenének ez a nagy felhajtás körülötte, nem látok benne semmi extrát. Talán csak egyedül vagyok ezzel.
gonzales7
2012. január 14. 21:59
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Ez biztosan nagy megtiszteltetés lehet neki. Gratulálok!
Remélem ügyes lesz!
2012. január 14. 22:41
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.01.14. 19:46)
Mila itt is .. Nem értem mi a fenének ez a nagy felhajtás körülötte, nem látok benne semmi extrát. Talán csak egyedül vagyok ezzel. 
Biztosan nem vagy egyedül, nem kiemelkedő, mint színésznő, sokan azért szeretik, mert egyszerűen szép. Én azért szeretem, mert szinte az egyetlen igazi geek-csaj jelenleg hollywoodban, pedig ki nem néznénk belőle.
ophely88
2012. január 15. 08:55
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
nagyon tehetséges színésznő,biztos itt is helytáll majd
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.