Selena Gomez színes tincsekkel hódít
2012. január 15. 11:38
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
nekem ez az új mánia nem nagyon tetszik :S egy egy klipben elmegy mint paróka, de azért szerintem már túlzásba viszik a kék,zöld,rózsaszín hajakat..
2012. január 15. 12:02
Fanni97 jó lehet de ez a cikk Selenáról szól s nem Mileyről !!! Amúgy meg egyetértek Thora_90-nel
2012. január 15. 12:03
Én ezt a képet már láttam.Amúgy jól áll neki na de ez a kép .......... BLAH
2012. január 15. 12:03
És én kimernék menni az utcára ilyen hajjal és nem csak ugy mondom !!
2012. január 15. 12:13
Blair Love
OMG! Ha az nem kislányos, hogy színes tincseket rakat a hajába akkor mi kislányos?? >>>Akkor szerinted Avril is kislányos?Katy perry is??
OMG! Ha az nem kislányos, hogy színes tincseket rakat a hajába akkor mi kislányos?? >>>Akkor szerinted Avril is kislányos?Katy perry is??
2012. január 15. 13:04
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
elég jól áll neki
2012. január 15. 13:05
|
|
Szamóca-8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 160748 offline
|
vége a kislányos korszaknak? engem ez inkább egy lázadó 15 éves hajára emlékeztet
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.