Selena Gomez színes tincsekkel hódít
2012. január 15. 10:47
|
|
GomesDorry2012visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 164 Csatolások: 0 Azonosító: 165681 offline
|
Sztem szuperul al neki!!
2012. január 15. 10:49
Nem bírom Selenát, de ez a haj nagyon tetszik. Bár én biztos soha nem festetném be...
2012. január 15. 10:49
Amúgy tiszta szégyen amit a Miley fanok itt csinálnak !!!! szégyent hozzak a kedvencükre !!!
2012. január 15. 10:51
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
olyan gyerekes mint ő maga
2012. január 15. 11:05
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Noémiii: mind a 2 hozzászólásodban egyet értek *.*
2012. január 15. 11:15
Ez aztán az egyediség mondhatom!Majmolja a többi nagyobb sztárt...Amúgy baromira nem áll neki jól,sőt jobb volt barna hajjal.Legalább akkor még úgy nézett ki,mint az agyában:gyereknek...Még hogy vége a kislányos korszaknak!Most úgy néz ki mint egy Barbibaba.
2012. január 15. 11:17
|
|
Fanni97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 215 Csatolások: 0 Azonosító: 148312 offline
|
Noémii.
Ennyi erővel a Selena fanok is szégyent hoznak a kedvencükre.
Ennyi erővel a Selena fanok is szégyent hoznak a kedvencükre.
1 felhasználónak tetszik:
Miley-fan09
2012. január 15. 11:18
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nagyon jól áll neki!!
<3<3<3
2012. január 15. 11:28
Szerintem csunya lett 
kiváncsi vagyok hogy azok,akik itt azt írják h jól áll neki,azok közül ki járkálna ilyen hajjal!!
kiváncsi vagyok hogy azok,akik itt azt írják h jól áll neki,azok közül ki járkálna ilyen hajjal!!
2012. január 15. 11:31
|
|
Barbiee95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 326 Csatolások: 0 Azonosító: 151849 offline
|
Én mindig rózsaszínt akartam. 
Selenának jól áll, meg ugye híresség, őt nem röhögik ki az utcán ilyen frizurával, de engem tuti igen
Úgyhogy ezt most nem próbálnám ki.
Selenának jól áll, meg ugye híresség, őt nem röhögik ki az utcán ilyen frizurával, de engem tuti igen
2012. január 15. 11:33
Nem állt szándékomban ide írni, még a cikket sem olvastam el. De amit itt műveltek, az gusztustalan!
Nem érzitek egy kissé szánalmasnak magatokat?
Itt vitatkoztok Selena meg Miley melléről! Nem teljesen mindegy, viselnek-e melltartót, vagy sem? Az ő dolguk! Itt a téma az volt, h Seleníta megint magára akarja vonni a figyelmet. H került ide Miley?
Ahogy védik itt egyesek ezt a tehetségtelen kislányt, arra nincs szó! Mit tennétek, ha élőben találkoznátok? Kikaparnátok egymás szemét? Értsétek már meg, h mindenkinek más a kedvence! Azzal nem lesz jobb SEMMI, h valaki leírja a véleményét, a másik 20 ember meg egymás haját tépi! Választ ha gondoljátok, írjatok. De nem fogom elolvasni, mert nem érdekel, ki mennyire védi Selenát.
Nem érzitek egy kissé szánalmasnak magatokat?
Itt vitatkoztok Selena meg Miley melléről! Nem teljesen mindegy, viselnek-e melltartót, vagy sem? Az ő dolguk! Itt a téma az volt, h Seleníta megint magára akarja vonni a figyelmet. H került ide Miley?
Ahogy védik itt egyesek ezt a tehetségtelen kislányt, arra nincs szó! Mit tennétek, ha élőben találkoznátok? Kikaparnátok egymás szemét? Értsétek már meg, h mindenkinek más a kedvence! Azzal nem lesz jobb SEMMI, h valaki leírja a véleményét, a másik 20 ember meg egymás haját tépi! Választ ha gondoljátok, írjatok. De nem fogom elolvasni, mert nem érdekel, ki mennyire védi Selenát.
2012. január 15. 11:34
Én szerintem tök jó így a haja mert ez menőbb és tök szép így
xD
2012. január 15. 11:34
|
|
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline
|
Nekem nagyon nem tetszik,maradjon barna a haja.mondjuk felőlem olyan lehet a haja amilyet akar mert nem szeretem
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.