Justin Bieber jófiú akar maradni
2012. január 14. 14:52
én nem vok valami nagy Bieber fan(nem is szeretem,nem is utálom),de végre valami értelmeset is hallok tőle
igazából jobb lenne,ha újból olyan lenne,mint amikor még Caitlin Beadles-sel járt.Akkor még rendes,kedves és szerény volt...persze Sel-től is tanulhatna egy két jó dolgot
2012. január 14. 14:53
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
michaelt mindigis tisztelte,szóval nem meglepő,hogy hozzá szeretne hasonlítani.a szavaiból azt vettem ki,hogy nem olyan nagyszerű előadó akar lenni,mint michael,hanem a dalszövegeiben szeretne a "nyomába lépni".nyilvánvalóan ő is tisztában van vele,hogy olyan remek előadó,mint a Pop királya,ő soha az életben nem lesz.
ez a nyilatkozata csak szimplán arról szól,hogy a klipjeiben nem lesznek vonagló csajok,a dalai szövegében pedig nem a f*ck típusú szavakat részesíti előnyben.szerintem ezzel semmi baj nincs,hogy ezt mondta.
ez a nyilatkozata csak szimplán arról szól,hogy a klipjeiben nem lesznek vonagló csajok,a dalai szövegében pedig nem a f*ck típusú szavakat részesíti előnyben.szerintem ezzel semmi baj nincs,hogy ezt mondta.
2012. január 14. 15:00
Nem tudom, hogy meri egy lapon említeni magát és Michaelt
Sosem lesz olyan, mint Ő!!!
Teljesen egyetértek!! Idióta ez a gyerek-.-'
Teljesen egyetértek!! Idióta ez a gyerek-.-'
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. január 14. 15:05
Ez tiszteletre méltó, de nem hiszem, hogy valaha felér majd Michael Jackson nyomába. Ő örök és soha senki nem veheti át a helyét. Legalább is szerintem.
De ez tényleg jó dolog. Hogy ilyen akar lenni.
u.i.: nem vagyok belieber!!!
De ez tényleg jó dolog. Hogy ilyen akar lenni.
u.i.: nem vagyok belieber!!!
2012. január 14. 15:08
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Ajaj,erről kicsit lekésett,mert nem tudom ki tiszteli még,de nem hiszem,hogy olyan sokan lennének
Black Hearth2
2012. január 14. 15:12
|
|
ABBAManiaEuropean |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.01. Hozzászólás: 2126 Csatolások: 85 Azonosító: 159879 offline
|
"Justin Bieber bár JÓBAN VAN Kanye Westtel, Drake-kel és Lil Wayne-nel"...khm...khm...nem is tudtam, hogy ezek hárman...mi lesz itt, ha ezt Selena Gomez megtudja!!!
2012. január 14. 15:13
|
|
Dancsyy97ha u clown |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 196 Azonosító: 143272 offline
|
Akárhogy is erőlködik a kis Justin,sosem lesz egy súlycsoport Michaelel. 
Egyébként,ha nem akar rossz hatással lenni a gyerekekre,akkor nem varratott volna magára tetoválást,nem?
Egyébként,ha nem akar rossz hatással lenni a gyerekekre,akkor nem varratott volna magára tetoválást,nem?
2012. január 14. 15:15
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Ő sose lesz olyan jó mint Michael Jackson.De azért jó hogy jó példát akar mutatni.(Nem vagyok Justin rajongó!)
2012. január 14. 15:17
|
|
Nati88visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 328 Csatolások: 0 Azonosító: 131012 offline
|
Cynthia xDD Michael? Vagyis Michael Jackson? Ember, ma megszakadsz, akkor sem fogsz a nyomába érni
Ez nagyon nagy, és igaz is. xDD éééééés szerintem csak azért nem akar " rosszfiú " lenni, mert NEM TUD az lenni.
Ez nagyon nagy, és igaz is. xDD éééééés szerintem csak azért nem akar " rosszfiú " lenni, mert NEM TUD az lenni.
2012. január 14. 15:34
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
háth, drágaságom az a patthelyzet hogy téged még egyelőre senki sem tisztel...
Black Hearth2
2012. január 14. 15:50
|
|
nessagirl95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 128344 offline
|
Ezen a képen úgy néz ki mint egy 13 éves csajszika...
:D
2012. január 14. 15:52
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Mivel nem szeretem a dalait, nekem édesmindegy, hogy miről énekel. De az eléggé nevetséges, hogy magát Michael-hez hasonlítja...
2012. január 14. 16:05
Nekem ez annyira, de annyira felszínes duma. Tipikusan olyan amit az interjúk előtt az öltözőknem magolnak be a sztárok, és a menedzserük írt meg nekik, hogy megtatrsák a "bájos" imidzsüket... -.-"
Amúgy meg a "romantikus" dalai meg tipikus nyáladzó tiniszövegek, semmi igazság, semmi olyan dolog nincs bennük ami a való életet tükrözné.. Biztos nagyon szeretik ezért a anyukák
-.-
Amúgy meg a "romantikus" dalai meg tipikus nyáladzó tiniszövegek, semmi igazság, semmi olyan dolog nincs bennük ami a való életet tükrözné.. Biztos nagyon szeretik ezért a anyukák
Black Hearth2
2012. január 14. 16:23
fashionbébíí egyetértek vele!!!Ő egy talpnyaló v, egy seggnyaló!!
Így akarja benyalni magát másoknak, hogy még jobban szeressék!!
Ez már undorító sztem!!Egyébként már sztem senki se tiszteli, hogy mit ne mondjak!!
Meg egyébként ez a gyerek hülye???!!Jackson nyomába sosem fog lépni az egyszer biztos!!Az hitte, hogy ez sikerülni fog!!
Meg egyébként ez a duma, hogy a gyerekek kedvéért...!!
Nah persze.....Hát sztem nem fogják őt egyáltalán tisztelni, ez a vonat számára már rég elment!!Meg egyébként ott a botrányai is, úgyhogy tök mindegy!!!
Az lenne a legjobb, hogyha nem lenne semmi!!
Annak nagyon sokan örülnének!!
fashionbébíí
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.