A 17 éves popsztár nem akar rossz hatással lenni a gyerekekre, ezért úgy döntött, ő sosem lesz olyan énekes, aki a szexről vagy a drogokról ír, vagy éppen káromkodik dalaiban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber jófiú akar maradni
2012. január 14. 13:56
Michael tényleg jó példa(kép) ennek a műfajnak. De azért Justin popkirály nem lesz.
2012. január 14. 13:57
,,Sosem fogom olyan helyzetbe hozni magam, hogy a gyerekek és a szüleik ne tiszteljenek többé"
Mert mintha most tisztelnék
Mert mintha most tisztelnék
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. január 14. 14:01
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Nem tudom, hogy meri egy lapon említeni magát és Michaelt
Sosem lesz olyan, mint Ő!!!
Szerintem is inkább maradjon meg a nyálas, csöpögős, semmitmondó dalainál!!! Az való neki!
Bocsi a fanoktól!
Szerintem is inkább maradjon meg a nyálas, csöpögős, semmitmondó dalainál!!! Az való neki!
Bocsi a fanoktól!
2012. január 14. 14:01
|
|
belieber11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 488 Csatolások: 19 Azonosító: 151974 offline
|
Maradjon ilyen amilyen most
2012. január 14. 14:04
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
Egy: Arról már lekésett
Kettő: Most se tiszteli semmilyen szülő!
Három: Lehet, hoyg szeretné, ha tisztelnék, de az nem fog bekövetkezni, mert MINDENKI, úgyse fogja tisztelni -.-""
Kettő: Most se tiszteli semmilyen szülő!
Három: Lehet, hoyg szeretné, ha tisztelnék, de az nem fog bekövetkezni, mert MINDENKI, úgyse fogja tisztelni -.-""
Black Hearth2
2012. január 14. 14:05
|
|
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline
|
hellorl ugyan így gondolom
2012. január 14. 14:13
|
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 offline
|
hát én akkor se fogom szeretni a zenéjét meg őt se
2012. január 14. 14:19
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Milyen szülő tiszteli??? Igazából annyira mindegy, az emberek nagy része így is-úgy is meg fogja vetni...
2012. január 14. 14:37
|
|
DirtyDiana90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 131054 offline
|
Azt azért cáfolnám, hogy MJ sosem káromkodott a dalaiban. Példának ott a Scream című dala, de egyébként tényleg nem volt jellemző rá.
2012. január 14. 14:47
Michael? Vagyis Michael Jackson? Ember, ma megszakadsz, akkor sem fogsz a nyomába érni 
A tisztelet meg más dolog, én speciel a gyerekemet tőle tiltanám el, hogy ne legyen később identitászavaros...Ugyan ez vonatkozik a többi nyivákoló Dizni szökevényre is.
A tisztelet meg más dolog, én speciel a gyerekemet tőle tiltanám el, hogy ne legyen később identitászavaros...Ugyan ez vonatkozik a többi nyivákoló Dizni szökevényre is.
Black Hearth2
2012. január 14. 14:51
jaaaaaj...csak a gyerekek kedvéért???
milyen duma ez?
milyen duma ez?
Black Hearth2
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.