A 17 éves popsztár nem akar rossz hatással lenni a gyerekekre, ezért úgy döntött, ő sosem lesz olyan énekes, aki a szexről vagy a drogokról ír, vagy éppen káromkodik dalaiban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber jófiú akar maradni
2012. január 14. 13:56
Michael tényleg jó példa(kép) ennek a műfajnak. De azért Justin popkirály nem lesz.
2012. január 14. 13:57
,,Sosem fogom olyan helyzetbe hozni magam, hogy a gyerekek és a szüleik ne tiszteljenek többé"
Mert mintha most tisztelnék
Mert mintha most tisztelnék
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. január 14. 14:01
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Nem tudom, hogy meri egy lapon említeni magát és Michaelt
Sosem lesz olyan, mint Ő!!!
Szerintem is inkább maradjon meg a nyálas, csöpögős, semmitmondó dalainál!!! Az való neki!
Bocsi a fanoktól!
Szerintem is inkább maradjon meg a nyálas, csöpögős, semmitmondó dalainál!!! Az való neki!
Bocsi a fanoktól!
2012. január 14. 14:01
|
|
belieber11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 488 Csatolások: 19 Azonosító: 151974 offline
|
Maradjon ilyen amilyen most
2012. január 14. 14:04
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
Egy: Arról már lekésett
Kettő: Most se tiszteli semmilyen szülő!
Három: Lehet, hoyg szeretné, ha tisztelnék, de az nem fog bekövetkezni, mert MINDENKI, úgyse fogja tisztelni -.-""
Kettő: Most se tiszteli semmilyen szülő!
Három: Lehet, hoyg szeretné, ha tisztelnék, de az nem fog bekövetkezni, mert MINDENKI, úgyse fogja tisztelni -.-""
Black Hearth2
2012. január 14. 14:05
|
|
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline
|
hellorl ugyan így gondolom
2012. január 14. 14:13
|
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 offline
|
hát én akkor se fogom szeretni a zenéjét meg őt se
2012. január 14. 14:19
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Milyen szülő tiszteli??? Igazából annyira mindegy, az emberek nagy része így is-úgy is meg fogja vetni...
2012. január 14. 14:37
|
|
DirtyDiana90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 131054 offline
|
Azt azért cáfolnám, hogy MJ sosem káromkodott a dalaiban. Példának ott a Scream című dala, de egyébként tényleg nem volt jellemző rá.
2012. január 14. 14:47
Michael? Vagyis Michael Jackson? Ember, ma megszakadsz, akkor sem fogsz a nyomába érni 
A tisztelet meg más dolog, én speciel a gyerekemet tőle tiltanám el, hogy ne legyen később identitászavaros...Ugyan ez vonatkozik a többi nyivákoló Dizni szökevényre is.
A tisztelet meg más dolog, én speciel a gyerekemet tőle tiltanám el, hogy ne legyen később identitászavaros...Ugyan ez vonatkozik a többi nyivákoló Dizni szökevényre is.
Black Hearth2
2012. január 14. 14:51
jaaaaaj...csak a gyerekek kedvéért???
milyen duma ez?
milyen duma ez?
Black Hearth2
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.