VV Péter családját megfenyegették!
2012. január 14. 18:31
|
|
Zsozsi13maybe I'm the side of angel... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.21. Hozzászólás: 1197 Csatolások: 32 Azonosító: 153514 offline
|
ez a legszánalmasabb és undorítóbb dolog a világon!szóval én utálom a VV-t, de hogy valaki ilyen undorító dolgot tegyen ez...fújj!!!gratulálok!
2012. január 14. 18:49
|
|
Zsu14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 1370 Azonosító: 151326 offline
|
Hat en sem szeretnem ha visszamenne,egy nagykepu mocskos diszno,ennel kocsogeb embert nem lattam meg,fujj nem is birom mar nezni ot,nagyon remelem hogy ki fog esni,mert mar nagyon fejebe szallt a dicsoseg es tulzasba viszi a dolgokat,nagyon tud idegesiteni,nagyon szoritok Kingusnak
2012. január 14. 19:31
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
én birom a Petit :]] ez azért durvaa..
Kinga: takarodj haza a villábóól.
Kinga: takarodj haza a villábóól.
2012. január 15. 08:06
|
|
Lady_Fibyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 156269 offline
|
Én majdnem 100%-ig úgy gondolom, hogy Kinga fog vissza menni, és fogadni mernék, hogy nem a fenyegetőzések miatt. Én szeretem a Petit, szurkolok is neki, de szerintem biztos, hogy az a hisztérikus ,,királylány" megy vissza.
2012. január 15. 14:49
Én az egész VV-t utálom, úgy, ahogy van,de mégsem cseszegetem egyik idiótát sem.És ezzel sok antivv-s is így van. Pont ezért nem kéne ilyet csinálni az RTL Clubnak,mert ebből ez lesz, s ha majd jön a pereskedés,mert valami baj lesz,azt is maguknak köszönhetik.Ennyit erről!
2012. január 15. 16:00
domcsicsi97...nem tartod az ilyet helyesnek??
megnézném ha a te szeretteid hasonló cipőben járnának nemhiszem h csak ennyivel reagálnád le...(de kívánom h ne legyen senki ilyen helyzetben) : )
megnézném ha a te szeretteid hasonló cipőben járnának nemhiszem h csak ennyivel reagálnád le...(de kívánom h ne legyen senki ilyen helyzetben) : )
2012. január 15. 17:03
nem kell ahhoz zaklatás,hogy meg tudjam mondani,hogy petér az utolso oráit tôlti a villába
2012. január 15. 20:23
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
Gratulálhat magugnak az a sok b*zi k*csög.péter annya hejébe öngyujtóval gyujtanám fel a hajukat :PPP
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: