Érkezik a Disney Channel új filmje
2012. január 14. 09:51
Amcsiban mindegy h milyen név..ott mind2 adhatják neki..
am a film hááát gagyi.. tucatfilm.. egyszer ha nem lesz mit néznem úgyis megnézem:D
2012. január 14. 09:54
Ilyen filmek helyett adhatnának eredeti Disney meséket!
2012. január 14. 10:07
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Normális film nincs!Ez biztos jó lesz,de a történet ugyan az szinte,mint abban a filmben,amiben Ashley Tisdale szerepel...Ez a nagyon gazdag szép csajszi,követi az álmait,de megtanulja,hogy az élet még sem olyan,mint amilyennek kigondolta...Dettó ez!
Gertie,adnak le nagyon ritkán eredeti filmeket,csak az a baj,hogy ezt a világot az animáció és a 3D uralja már :/ A mai gyerekek sosem fogják megtudni,mi is az a mese,ami szép,színes és persze művészet is van benne!De én kinyújthatom a nyelvemet és azt mondhatom :Bebee én tudom!
Gertie,adnak le nagyon ritkán eredeti filmeket,csak az a baj,hogy ezt a világot az animáció és a 3D uralja már :/ A mai gyerekek sosem fogják megtudni,mi is az a mese,ami szép,színes és persze művészet is van benne!De én kinyújthatom a nyelvemet és azt mondhatom :Bebee én tudom!
2012. január 14. 10:45
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Egy tucat hasonló film van már...
2012. január 14. 10:50
|
|
ZoraJoeySpecialGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.07. Hozzászólás: 52 Csatolások: 22 Azonosító: 142757 offline
|
Hát ez tök béna lesz! -.-"
2012. január 14. 10:59
Oké, megnézem a Sharpay csillogó kalandját!! kíváncsi vagyok rá
2012. január 14. 11:43
Már hányadik filmet csinálják meg ugyanazzal a béna sztorival?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: