És végre kicsit fellendítené ez a szál/kapcsolat a TVD, amit mostanában ásítva és az időt lesve nézem végig. :/
Szerelmes lesz Mystic Falls gonosztevője?
2012. január 15. 19:32
|
|
Kokonuthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 12 Azonosító: 146549 offline
|
Én nagyon bírnám, ha egymásnak esnének némi huzavona után. Egészen összeillenek.
És végre kicsit fellendítené ez a szál/kapcsolat a TVD, amit mostanában ásítva és az időt lesve nézem végig. :/
2012. január 15. 19:59
|
|
nda.cicushúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 162299 offline
|
Jaj annyira összeillenek és a utolsó részbe klaus oan aranyos volt vele én majdnem sírtam ♥_♥ én drukkolok nekik!!! ♥
2012. január 15. 20:10
Csak le akarja fektetni...
Klaus csak hagyja békén Caroline-t!!!
Szedjen fel egy kurvát, mondjuk az új dokinőt!
De Caroline-t ne bántsa! Mert úgy is csak ki akarja használni... Rohadt egoiste pöcs... Mármint Klaus
De Caroline-t ne bántsa! Mert úgy is csak ki akarja használni... Rohadt egoiste pöcs... Mármint Klaus
2012. január 15. 20:51
szerintem óriási lenne, mindig is drukkoltam Klausnak, h jöjjön össze vkivel:)
2012. január 15. 22:39
|
|
Kokonuthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 12 Azonosító: 146549 offline
|
Idézet (Alice és Jasper @ 2012.01.15. 20:10)
Csak le akarja fektetni...
Juhj-jujj, de morci valaki.
2012. január 16. 12:45
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
Én személy szerint örülnék neki ha összejönnének!
tök jó lenne!
bár összezavarna mindent, de nem baj mer annál szövevényesebb lesz az egész!
bár összezavarna mindent, de nem baj mer annál szövevényesebb lesz az egész!
2012. január 16. 17:49
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Én az előző részig sosem gondoltam volna arra, hogy bármi közük lehet egymáshoz, de hihetetlen aranyosak voltak együtt.
Klaus milyen rendes volt...hát én majdnem elolvadtam
Én a részemről szurkolok nekik, de valahol tartok is attól, hogy Caroline-t fogják felhasználni azért hogy végezzenek vele
2012. január 16. 19:00
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Szerintem annyira aranyosak.Klausnak annyira jó volt látni még egy kicsit az érzelmes oldalát.Borzasztóan édes volt.
Én szurkolok nekik mert így legalább még egy fordulatot venne a sorozat és nem csak a megszokott Tyler&Caroline balhékat nézhetnénk.
2012. január 16. 19:28
|
|
CassieBlackwellúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.07. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 166786 offline
|
Szerintem Klaus jol néz ki és Caroline is.Klaus vééégre megmutatta az jobbik oldalát, milyen aranos volt már töle az a karkötő
Remélem összejönnek vagy valami... :-)
2012. január 17. 18:13
|
|
sasogirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 125982 offline
|
Am valaki megtudná mondani,h. melyik csatornán és hánykor megy a Vámpírnaplók?(kerestem az összes csatornán de nem találtam)Amugy szerintem is jó párost alkotnának ha összejönnének!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: