Megdöbbentő pletyka terjeng Khloe Kardashianról
2012. január 13. 17:55
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Ezen nem tudok kiigazodni..
2012. január 13. 17:56
Van benne valami! Tényleg nem hasonlít a lányokra!
2012. január 13. 18:10
nem hasonlít rájuk,de attól még lehet Kardashian...csak pont egy olyan személy írta a cikket(gondolom) aki semmit nem tud róluk...
2012. január 13. 18:29
Úristen, nagyon unatkoznak az emberek.:') Jobbat kitalálni nem lehetett volna? Én és a tesóm sem hasonlítunk annyira, csak az arcformánk... Nekem sötétszőkehaj, neki sötétbarna, nekem zöld szem, neki barna, nekem fehérebb a bőröm, neki barnább, lehet, hogy én magasabb leszek nála, ő meg marad 165 cm. Akkor most valamelyikünk más apától van vagy mi?-.- Nem hasonlítunk annyira, mint például a Fanning testvérek. Néha azt hiszik, hogy 2 barátnő az. Pedig vérszerinti testvérek vagyunk, apa-anya ugyanaz, csak más GÉNEK! Lehet, hogy ő az egyik nagypapájától, vagy nagymamájától, vagy bármely másik felmenőtől örökölte a géneit… Ez ennyire hihetetlen már a mai világban?! Bocs, a helyesírási hibákért.
2012. január 13. 18:54
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
Egyetértek Detta, az csak rájuk tartozik!! Meg szerintem ezek a nők csak így akarnak hírnévhez jutni!!
Szánalmas....
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. január 13. 18:54
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
Hát.. én míg nem "ismertem" me gközelebbről őket,ki kivel ,honnan hol,mikor blabla.. Már akkor gondoltam,hogy Khloe nem Kim-ék tesója.. Most tényleg,egyértelmű,hogy nem.. Én csupán azt nem értem,hogy miért kell tagadni,szerintem baromira nyilvánvaló... Annyira meg nem nagy szám,hogy Kris-nek mástól is van gyereke,vannak vagy .. 6-an testvérek o.O.
Inkább örülnék neki,hogy ilyen szép nagy családom van.
Inkább örülnék neki,hogy ilyen szép nagy családom van.
Black Hearth2
2012. január 13. 19:28
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
hát én már nem tudom mit higyjek róluk vagy velük kapcsolatban... tény, hogy nem nagyon hasonlít Kimre és Kourtneyra, de szerintem inkább csak pletyka ez az egész
2012. január 13. 19:31
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Lassan olyan lesz már ez, mint egy mexikói sorozat. Esmeralda megtudja, hogy nem az az anyja, akit ő annak gondolt és hogy Don Jose nem is a testvére.
Johinna
2012. január 13. 19:37
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
ez csak rájuk tartozik.
de szerintem csak kihasználták a tényt hogy Khloe nem hasonlít a másik kettőre, bár végülis nekem mindegy...
de szerintem csak kihasználták a tényt hogy Khloe nem hasonlít a másik kettőre, bár végülis nekem mindegy...
2012. január 13. 19:41
hát nem mondanak hülyeséget. mindig furcsálltam Chloet. de hát én is azt mondanám a helyébe hogy persze hogy ez hazugság.. XD
2012. január 13. 19:47
Nem szeretem az ilyesfajta pletykákat. Mindenkinek az az apja, aki felnevelte és akit szeret. De azért az is kemény, hogy Kris akkoriban megcsalta a férjét. Vagyis biztosra kizárni, külső szemlélőként, nem lehet!!!
2012. január 13. 19:52
Elsőnek nekem is az jutott eszembe, hogy egyáltalán nem hasonlít Khloe, Kourtneyre és Kimre. Én még ezt is elhinném az anyjukról...
Black Hearth2
2012. január 13. 20:06
|
|
liss123456789visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 156279 offline
|
hajfesték, sok csoki, ezzel meg van oldva a másság. amúgy is, tiszta hülyeség az egész.
2012. január 13. 20:13
|
|
annabeth98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 287 Csatolások: 0 Azonosító: 151451 offline
|
Azt szeretem az ilyenekben, hogy mégcsak nincs is valóságalapjuk. Mármint oké, nem hasonlítanak annyira, de én is ismerek olyan embert, akik 3-man vannak tesók, és a legfiatalbb hasonlít csak a legidősebbre. A középső meg tök máshogy néz ki.
Ezek szerint, ha unatkozik a nép, akkor kitalának valamit, amiből aztán jó nagy botrány lesz, majd per, és a végén mindenki lenyugszik. Ezzel igencsak kellemetlen helyzetbe hoznak valakit, mindegy hogy kit, mert nem ez a lényeg. Ezt utálom a mai társadalomban. Nem tudnak nyugton maradni, mindig kell valami aktuális baromság, amivel valakit jól le lehet járatni.
és ezt nem azért mondtam, mert annyira szeretném a Kardashianokat, csak ezekből a hülyeségekből már szerintem nem csak nekem van elgem...
Ezek szerint, ha unatkozik a nép, akkor kitalának valamit, amiből aztán jó nagy botrány lesz, majd per, és a végén mindenki lenyugszik. Ezzel igencsak kellemetlen helyzetbe hoznak valakit, mindegy hogy kit, mert nem ez a lényeg. Ezt utálom a mai társadalomban. Nem tudnak nyugton maradni, mindig kell valami aktuális baromság, amivel valakit jól le lehet járatni.
és ezt nem azért mondtam, mert annyira szeretném a Kardashianokat, csak ezekből a hülyeségekből már szerintem nem csak nekem van elgem...
2012. január 13. 20:20
a sorozatukban Khloe is megcáfolta hogy ő neki és a testvéreinek azonos a DNS-ük.Szerintem nem tesók mert miért irta meg Kris ha nem igaz ez az egész és hülyeségnek tartja?
2012. január 13. 20:32
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Mindenkinek az az apja, akit apjának tekint. Úgy pedig már könnyen dobálóznak az exfeleségek/özvegyek a szavakkal, hogy Kardashian-apuka már nem tud beleszólni. De minek is tépem itt a szám, ez rosszabb, mint egy dél-amerikai telenovella
ophely88
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.