Pár napja a Star magazin indította el a pletykaáradatot: mégsem azonos Kim, Kourtney és Khloe Kardashian édesapja? Két nő állítása szerint Khloe csupán féltestvére a másik két lánynak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megdöbbentő pletyka terjeng Khloe Kardashianról
2012. január 13. 17:08
Haha..ez van!!Egyébként tényleg látszik, hogy nincs is nagy hasonlóság közöttük!!Ő a legrondább a többi bagázs közül!!
Lehet, hogy igaz, de lehet, hogy csak pletyka, de az biztos, hogy Khloe nem hasonlít se Kimre, se Kourtneyre.
Ha Kris bevallotta a könyvében, h nem aludt együtt Roberttel,mikor állapotos lett Kloéval, akk a showban miért mondta, h ennél nagyobb hülyeséget még nem hallott?
Egyik szavát csapja agyon a másikkal!
Kloé kiakadását még megértem, mert lehet, h ő erről nem is tudott. Nem lepődnék meg, ha a drága mama nem mondta el neki...
Egyik szavát csapja agyon a másikkal!
Kloé kiakadását még megértem, mert lehet, h ő erről nem is tudott. Nem lepődnék meg, ha a drága mama nem mondta el neki...
2012. január 13. 17:09
De ez van, hogyha egy pletyka akkor egy kicsit eltúlozták, hogyha meg igaz akkor ez van és szoklyon hozzá!!
2012. január 13. 17:16
mostmár nem értem :S szerinetm ő is a tesójuk... nem?
2012. január 13. 17:18
Valóban nem túlzottan hasonlítanak egymásra... De én sajnálom a csajt. Ezek után nem lepődtem meg, hogy kiakadt, valószínűleg ő sem tudott róla. De szerintem simán elmondhatta volna neki valamelyik szerette. Szerintem már mindegy, hogy ki az apja, mert így vagy úgy, de látszólag kellőképpen beilleszkedett a családba. De lehet, hogy valóban plyetyka és a két nő meg hírnevet akar magának szerezni.
2012. január 13. 17:21
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Nem tudom, mit gondoljak, mert látszik, hogy Khloe nem hasonlít annyira Kimre se, sem Kourtney-re sem.
De mi például 3-an vagyunk testvérek, és a kisebbik bátyám fekete hajú, barnább bőrű, és teljesen másabb a személyisége, mint nekem meg az idősebb bátyámnak. És ha jól tudom, anyám nem találkozott férfi postással. NA ennek mi az oka?!
De mi például 3-an vagyunk testvérek, és a kisebbik bátyám fekete hajú, barnább bőrű, és teljesen másabb a személyisége, mint nekem meg az idősebb bátyámnak. És ha jól tudom, anyám nem találkozott férfi postással. NA ennek mi az oka?!
2012. január 13. 17:32
nem tudom hogy ez igaz-e vagy mégsem de én már valahogy sejtettem! hiszen nem hasonlít egyik tesójára sem! és valahogy nekem volt gyanúm!
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. január 13. 17:33
Hát,ezen egy kicsit én is meginogtam..
De szerintem csak pletyka
De szerintem csak pletyka
2012. január 13. 17:41
Hát, elképzelhető...Khloe alig hasonlít Kimre és Kourtney-ra, úgyhogy lehetséges...
Black Hearth2
2012. január 13. 17:42
Aztán majd néhány hónap múlva amikor már senkit nem érdekel a dolog bevallják hogy tényleg csak féltestvérek, hogy megint velük foglalkozzon a média 
Egyébként tényleg nem hasonlít Kimre meg Kourtneyra.
Egyébként tényleg nem hasonlít Kimre meg Kourtneyra.
2012. január 13. 17:46
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Tényleg különbözik a kettő lány közül, de szerintem ez még nem ad okot erre a feltételezésre... elvégre nem szabályszerű, hogy 3 tesónak ugyanúgy kell kinéznie. ez nem csak Kardashianéknál van így, hanem a "halandó" embereknél is 
Amúgy volt "szerencsém" belekukkantani a nagyszabású showjukba és pont ez volt a téma csak fordítva: Khloe azon agyalt, hogy nem Kris az igazi anyja... most meg az apjáról van szó... ki érti ezt?
Amúgy volt "szerencsém" belekukkantani a nagyszabású showjukba és pont ez volt a téma csak fordítva: Khloe azon agyalt, hogy nem Kris az igazi anyja... most meg az apjáról van szó... ki érti ezt?
2012. január 13. 17:47
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
De hát ha az anyjuk azt mondta, hogy mikor megfogant nem is aludt együtt Roberttel akkor nem hiszem, hogy csak pletyka lenne. Amúgy sem hasonlít a csaj a két testvérére.
Black Hearth2
2012. január 13. 17:49
Cynthia igazad van!!Mindig így van!!Kell nekik a hírnév anélkül nem tudnak élni!!!Ezért képesek lennének ezt is megcsinálni, ahogy előbb írtad!! Ők már csak ilyen..had ne mondjam micsodák!!!Undorítóak!!
Kapcsolódó sztárok
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.