Emma Roberts úgy döntött, kilép a szereplőgárdából, állítólag néhány probléma adódott, amiket nem tudtak elrendezni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Emma Roberts otthagyta a stábot
2012. január 13. 15:32
Szerintem szinte nincs olyan probléma, amit nem lehetne megoldani némi alkalmazkodással/türelemmel/akaraterővel. (Bár lehet, hogy ezt csak én gondolom így...) De szerintem Emma tudja mit csinálni, és ha valóban ezt látja, akkor én elfogadom a döntését, de attól függetlenül, hogy kié lesz a főszerep, ha elmegy, én még megnézem a filmet.
2012. január 13. 15:48
Kíváncsi vagyok a filmre, remélem hamar megoldják a dolgokat!
2012. január 13. 16:07
Remélem Emma visszatér a stábba, mert Vanessával és Selenával nagyon jók lennének.
2012. január 13. 16:10
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Engem mondjuk nem érdekel, hogy ki van azon a szerepen, engem csak Selena érdekel.
2012. január 13. 16:13
|
|
Ketherina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 501 Csatolások: 13 Azonosító: 162756 offline
|
Egyik színésznőt sem tartom igazán sokra, szelenát főleg nem, és Emma nélkül nyilván nem nézném meg!Nem tudom, miért írjátok, hogy nem tehetséges, szerintem nagyon tehetséges lány
2012. január 13. 16:15
Ketherina egyetértek, bár nem érdekel engem ez a film, de közülük csak Emma a tehetséges!!!
A többinek nincs nagyon semmi tehetsége!!
2012. január 13. 16:18
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Idézet (rekush98 @ 2012.01.13. 16:14)
én se szívesen dolgoznék együtt szelenitával.xĐĐ
Lehet, hogy én vagyok vak, de a cikkben szó sem volt arról, hogy Emma Selena miatt ment volna el.
2012. január 13. 16:24
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Hát engem nem zavarna ha kilépne bár jobban örülnék ha Selena lépne ki a filmet meg csakis James miatt fogom megnézni
2012. január 13. 16:27
A sztori baromság, az egész stáb tinikedvencekből áll - kivéve Jamest és Emmát. Szerintem Emma már nem ronthat a filmen, azzal, hogy kiszáll
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: