[ Szecsődi Karcsi (Angel'ButterFly) ]
Szecsődi Karcsi nővé operáltatná magát
2012. január 13. 23:58
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Tudom, hogy ez most hülyén fog hangzani, de ha Isten férfinek teremtette, akkor miért akar nő lenni? A hányinger kerülgetett miközben a cikket olvastam...
2012. január 14. 09:11
Idézet (selena_taylor_fan @ 2012.01.13. 22:06)
Mi ez az ikertesós dolog?
Az anyaméhben az ikrek közül az egyik egyszerűen eltünteti a másikat, vagyis egybeolvadnak. Így mondhatni Karcsi nagyon szerencsés, mert láttam már ehhez hasonlót, hogy az egyik testvér ,,eltünteti'' a másikat, de nem teljesen. Ennek következtében egy(vagy több) testrésze megmarad azon, aki ,,felfalta" őt. Érted? Vagy túl bonyolultan magyaráztam el?
2012. január 14. 09:54
|
|
Team Delena 4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 347 Csatolások: 0 Azonosító: 166311 offline
|
_ToTo_ ez jó volt:D
2012. január 14. 10:37
Végtelen ostobaságra vallanak egyes előttem hozzászólok megnyilvánulásai,mivel sokaknak fogalma sincs a transzszexualitás jelentéséről szóval mielőtt bármilyen véleményt formálnátok,inkább nézzetek utána,ahogy a cikk szerzője is nagyjából tette.A transzszexualitás nemi orientációtól teljesen független,ez bonyolult és összetett hormonális,neurotikus folyamat,zavar.Másrészt,mivel az ezzel küzdő illető,teljes mértékben a tudatában jelenlévő neméről kialakult képpel azonosul,teljes mértékben heteroszexuálisnak hiszen a legtöbb transzszexuális nő a férfinem iránt vonzódik,persze előfordul,h nem amint említettem ez szexuális beállítottságtól független.Emellett pedig,mind ez lelkiekben is nagyon megterhelő csak képzeld magad egy ilyen ember helyébe mennyi vívódás folyhat le a lelkében,mennyit szenvedhet hiszen nem könnyű az élet így.Hogy honnan tudom? van egy ilyen barátom,és kedvelem ugyanolyan ember mint én vagy ti,semmivel sem több vagy kevesebb és mikor a sorstársait ócsárolják,ezzel bizonyos mértékben őt is degradálják,ami felháborít...
Támadhat bárki,nem érdekel felül emelkedem a primitív sztereotípiák visszaszorító falai közé szorult embereken,én elfogadok mindenkit,ahogyan létezik,és sok sikert kívánok ennek a srácnak csak remélni tudom,hogy boldog lesz...
Támadhat bárki,nem érdekel felül emelkedem a primitív sztereotípiák visszaszorító falai közé szorult embereken,én elfogadok mindenkit,ahogyan létezik,és sok sikert kívánok ennek a srácnak csak remélni tudom,hogy boldog lesz...
2012. január 14. 11:06
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (miyaChibi @ 2012.01.14. 10:37)
Végtelen ostobaságra vallanak egyes előttem hozzászólok megnyilvánulásai,mivel sokaknak fogalma sincs a transzszexualitás jelentéséről szóval mielőtt bármilyen véleményt formálnátok,inkább nézzetek utána,ahogy a cikk szerzője is nagyjából tette.A transzszexualitás nemi orientációtól teljesen független,ez bonyolult és összetett hormonális,neurotikus folyamat,zavar.Másrészt,mivel az ezzel küzdő illető,teljes mértékben a tudatában jelenlévő neméről kialakult képpel azonosul,teljes mértékben heteroszexuálisnak hiszen a legtöbb transzszexuális nő a férfinem iránt vonzódik,persze előfordul,h nem amint említettem ez szexuális beállítottságtól független.Emellett pedig,mind ez lelkiekben is nagyon megterhelő csak képzeld magad egy ilyen ember helyébe mennyi vívódás folyhat le a lelkében,mennyit szenvedhet hiszen nem könnyű az élet így.Hogy honnan tudom? van egy ilyen barátom,és kedvelem ugyanolyan ember mint én vagy ti,semmivel sem több vagy kevesebb és mikor a sorstársait ócsárolják,ezzel bizonyos mértékben őt is degradálják,ami felháborít...
Nagyon szépen megfogalmazott és tartalmas hozzászólás
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. január 14. 11:16
ha ő így érezné jól magát,miért ne? a hülyeséget kommentezőknek meg üzenem: nektek miért kell mindenbe beleavatkozni? ha neki így jó,had csináljon már azt az életével amit akar...-.-
2012. január 14. 13:23
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Rendben van, ha neki ez jó, én nem ítélem el érte, mert ilyet az ember nem ok nélkül tesz... nem nagy kedvencem, de szimpatikus és örülök, hogy felvállalja azt, ami..igen, legyen csak önmaga
szurkolok neki, hogy jól érezze magát így
2012. január 14. 14:13
hát..igazából ebbe belegondolni is rossz.... de nem ítélem el !! tegyen belátása szerint.
2012. január 14. 17:26
Sok sikert, ha megteszi, az új életéhez
nem ítélem el, és nektek sem kéne..
2012. január 14. 17:40
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
2012. január 14. 18:06
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
haat eddig sem erdekelt Szecsodi Kari de most hogy atoperaltatna agat nove akkor meg jobban nem fog erdekelni
2012. január 14. 20:21
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Ahogy elöttem írta miyaChibi egy nagyon szép hozzászólásban, kívánom, hogy legyen boldog. Nagyon nehéz lehet neki és bár egyátalán nem szimpatikus a gyerek, ez nagyon komoly lelki szenvedés lehet. Nem lett olyan negatív véleményem, mint azt hittem amikor a cikket megnyitottam. Szóval néhány ember magába nézhetne és belegondolhatna, hogy milyen lehet az ő helyében. Ezzekkel a kommentekkál körülbelül azt írjátok le, hogy a heterokon kívül minden más beállítottságú ember elitélendő, holott valószínűleg ezt cáfolnátok ha egy olyan cikknél lennénk.
2012. január 14. 20:46
|
|
bazsi888visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.24. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 128015 offline
|
Nem azzal van a baj, hogy átoperáltatja magát, mert nem ő lenne az első. De akkor ne halandzsázzon, hogy ő se nem meleg, se nem bisex, se nem hetero, hanem ő csak egyszerűen Karcsi. Ez annyira szánalmas. Néha összefutok vele a munkahelyemen, hát nevetséges, a mozgása, az öltözködése, a női ruhák, azok a pici kidudorodó mellei. Férfiként sem egy elragadó látvány, hát még így nőnek kifestve.
És ha nő akar lenni testileg, akkor bizonyos, hogy a a férfiakat szereti, hiszen azért akar a kukac helyett női nemi szervet. Ez elég egyértelmű. Rihanna és Whitney imitátor. Szerintem az édesanyja ha élne, nem torzult volna így el. Szánalmas! Undorító!
És ha nő akar lenni testileg, akkor bizonyos, hogy a a férfiakat szereti, hiszen azért akar a kukac helyett női nemi szervet. Ez elég egyértelmű. Rihanna és Whitney imitátor. Szerintem az édesanyja ha élne, nem torzult volna így el. Szánalmas! Undorító!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.