Szecsődi Karcsi nővé operáltatná magát
2012. január 13. 16:39
|
|
non96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 128048 offline
|
janet7 mindent elmondtál amit szerettem volna. csak még annyi, hogy énekesnőként is ugyanennyire szeretni fogom
És tényleg remélem h boldog lesz:)
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. január 13. 16:42
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
nem sajnálom mert nincs miért. teljessen rendben van. pláne hogy nem tehet rólla. egyébként, ki nem néztem volna belőlle.
2012. január 13. 16:59
|
|
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 652 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline
|
ha neki így jobb lesz akkor nyugaodtan :/
2012. január 13. 17:00
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Azért sajnálom szegény gyereket.Biztos sok pofont kapott az élettől.Már a Megasztárban is látszott rajta,hogy nincs könnyű élete (meghalt az anyukája,beteg az öccse,stb.)és ezek lelkileg nyílván nagyon megviselték.Talán ez miatt (is) van,hogy nincs tisztában önmagával.Bár tény,hogy ez az ő magánügye,és nem kell(ene) az egész országnak tudnia róla.(Egyébként én a Megsztárban szerettem)
Azért azt nem lehet rá mondani,hogy tehetségtelen,jó hangja van.A Soniával közös száma tényleg kicsit gáz,de hallgassátok meg a Te voltál mindenem-et,az tényleg nagyon jó.Szerintem sokkal jobb,mint SP,Fluor meg a hozzájuk hasonló tehetségtelen (tinilánykák által Istenített) műmájerek.
Azért azt nem lehet rá mondani,hogy tehetségtelen,jó hangja van.A Soniával közös száma tényleg kicsit gáz,de hallgassátok meg a Te voltál mindenem-et,az tényleg nagyon jó.Szerintem sokkal jobb,mint SP,Fluor meg a hozzájuk hasonló tehetségtelen (tinilánykák által Istenített) műmájerek.
janet7
2012. január 13. 17:02
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
hát nem lepődtem meg..
2012. január 13. 17:24
ez kicsit durvaaaaaa....
egyébként sem vagyok nagy rajongója....de így még borzalmasabb lenne
egyébként sem vagyok nagy rajongója....de így még borzalmasabb lenne
2012. január 13. 17:50
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Tudtam én, hogy valami nem stimmel ezzel a sráccal...
2012. január 13. 19:57
No akkor ide is kénytelen leszek idebiggyeszteni azt, hogy nem szidjuk, nem trágárkodunk, mindenki azt gondol róla amit akar, ha ezt ki is akarja nyilvánítani, akkor kulturált verzióban a negatív és a pozitív véleményt is szabad.
Aki továbbra sem bír magával, az minimum 10 napos pihire számíthat, de a délután folyamán volt aki 30 napos jegyet vátott a banhamákra - szóval nyugi
Aki továbbra sem bír magával, az minimum 10 napos pihire számíthat, de a délután folyamán volt aki 30 napos jegyet vátott a banhamákra - szóval nyugi
ophely88
2012. január 13. 21:24
|
|
kriszty256új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.13. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 152891 offline
|
ez elég durva, de ha neki így jó..
2012. január 13. 21:32
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Ha a tények mellett állok, akkor kijelentem: meleg, ezzel a sráccal komoly problémák vannak, csak sajnálni tudom. De ha eltekintünk a tényektől... nos, akkor el tudom hinni ezt a ikertesós dolgot is. Miért, annyi természetgyógyászati-meditációs-elvont-cucc van manapság körülöttünk, hogy csak na, és azért ezeknek kell hogy legyen (legaábbis miimális) valóságalapjuk. Sajnálom az ilyen "férfi testben női lélek" és fordítva eseteket, de mondom, ha tényeket nézem, akkor csak arra tudok gondolni, hogy neki valami nagyon komoly baja van. Na de az imádott "tényeimtől" elszakadva, tényleg sajnálom, mert ha már hiszek Istenben (márpedig hiszek) aki sintén nem ténnyel bizonyított tárgy, akkor ebben miért ne hinnék?
2012. január 13. 22:06
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Mi ez az ikertesós dolog?
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.