Szecsődi Karcsi nővé operáltatná magát
2012. január 13. 13:13
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Ha neki így jó-.- ez azért téyleg szar már sztem, még rosszabb, mintha buzi lenne
1 felhasználónak tetszik:
rockgirlfriend
2012. január 13. 13:19
Az ő dolga, ő tudja, hogy magának mi a jó. Én ezért nem fogom elítélni, és szerintem más dolog alapján is lehetne róla véleményt alkotni, pl. a tehetségével kapcsoltaban, bár én nem tartom őt tehetségesnek. Nem védeni akarom, csak elmondtam a véleményem.
ophely88
2012. január 13. 13:28
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
A női és férfi szervezet egyaránt termel tesztoszteront és ösztrogént. Szóval ez így deffektes indoklás. Amúgy ő tudja, bár a műtéttel járó fájdalom aligha térül meg. Lehet, hogy nő majd melle, de a mesterségesen kialakított hüvelye sosem fog úgy funkcionálni, mint egy született lányé.
2012. január 13. 13:30
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Már a Megasztár alatt gondoltam, hogy valami van vele.! De én ezért nem fogom elítélni.! Nekem semmi bajom nincs vele, ha ő így lesz boldog,akkor sok boldogságot neki.!
ophely88
2012. január 13. 13:39
"A műtét annyira precíz, hogy szinte észrevehetetlen lesz a leendő partnere számára, hogy a páciens valaha is férfi volt."
na ez abszolút nem igaz
mellegles undorító lesz, hogy ha átszabatja magát nővé, és megismer majd egy férfit, de nem mondja meg neki, hogy előtte is ő az volt... ez hányingerkeltő, már bocsánat
mellegles undorító lesz, hogy ha átszabatja magát nővé, és megismer majd egy férfit, de nem mondja meg neki, hogy előtte is ő az volt... ez hányingerkeltő, már bocsánat
2012. január 13. 13:47
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (rockgirlfriend @ 2012.01.13. 13:39)
Én ehhez annyira nem értek, szóval nem tudhatom, de SZERINTEM eléggé meglátszik, abból amit nyilatkozik, hogy nincs tisztában önmagával. Koránt sem biztos, hogy nőként férfiak fognak neki tetszeni. Egy műtéttel ezt nem lehet megváltoztatni. Akár nőkre is bukhat vagy megmarad a sajátmaga útján és egy hozzá hasonló, operált embert választ (valamelyik nemből).
Jómagam sem támogatom az ilyesmi döntéseket amúgy, de ha van elég pénze, ebben az országban bármit megtehet
2012. január 13. 14:04
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Ő most akkor énekes vagy énekesnő? Ja, hogy ő csak "a szecsődi karcsi"... vágom.
2012. január 13. 14:30
Ha ő úgy akarja...Amúgy, én nem ítélem el ezért, hiszen tényleg létezik olyasmi, hogy ,,mutáns ikertestvér" vagy valami ilyesmi. Ez azt hiszem, tényleg azzal jár, hogy az egyik testvér egyszerűen összenő a másikkal, így külsőre az egyik lesz, míg belsőre a másik...És nem, nem rajongok ezért a ,,pasiért", a Megasztárban bírtam, de most már nem vagyok rajongója...
2012. január 13. 14:32
Azt csinál a saját testével amit akar!! Egyébként nem lehet őt ezért elítélni: tényleg elhiszem neki, hogy nőként él egy férfitestben!!Erre a legjobb példa a Fiúk nem sírnak c. Oscar-díjas film, mely egy igaz történet alapján készült!!
2012. január 13. 14:34
|
|
VicaUnaMileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.04. Hozzászólás: 310 Csatolások: 1 Azonosító: 146608 offline
|
Döntsön úgy, ahogy neki jobb. Én elfogadom.
2012. január 13. 16:02
|
|
Szamóca-8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 160748 offline
|
az ilyen embereket én nagyon nem értem, hogy én férfivá operáljam magam? a gondolattól is borsódzik a hátam. másfelől pedig el tudom fogadni, hogy neki nem férfi hormonjai vannak és nem a nőkhöz vonzódik
2012. január 13. 16:16
Nagy lelki trauma érte, de emiatt nem kéne nőt 'kreáltatnia' magából. Undorító, ráadásul ezt kinyílvánítja. Komolyan, Steiner Kristóf kettő
Ne értsetek félre, semmi bajom a melegekkel meg a transzvesztitákkal, csak nyomrom nincs az ilyen dolgokhoz.
rockgirlfriend
2012. január 13. 16:28
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
és muszály erről az egész országnak tudnia?
ophely88
2012. január 13. 16:31
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Jézusom, ne bántsátok már! Annyira jólelkű srác szerintem és nagyon tehetséges. A Megasztárban az egyik kedvencem volt, és azon kevés versenyzők között volt, akiknek megvolt már a kialakult zenei stílusa és az nem nyálas tinipop volt. Megérdemli a boldogságot, abszolút és ha ezt így tudja elérni, akkor rohadtul nem hiszem, hogy bárkinek bármi beleszólása lenne ebbe, vagy joga ítélkezni fölötte. Nem is ártott senkinek. Én nagyon sajnálom, hogy ennyien támadják. A Soniával közös száma tényleg túlment azon a bizonyos határon, viszont még annál sem értem ezt a sok felháborodást, mert semmivel nem rosszabb, mint elég sok hazai előadó dalai, amiket viszont istenítenek. Szóval nem értem. Karcsi tehetséges és szimpatikus és nem érdemli meg, hogy így bánjanak vele. Én iszonyatosan tisztelem, amiért felvállalja ezt az egészet. Amúgy nem hinném, hogy ez lelki trauma következménye. Nyilván voltak neki lelki traumák, az édesanyja elvesztése leginkább, de ez szerintem nem függ össze azzal. Nők nevelték fel, sosem volt férfi példa előtte és úgy nőtt fel, hogy nők között érezte jól magát. Meg ugye az ikertestvér is. Én nem tartom ezt abnormálisnak, elmebetegnek, meg miket írtatok még itt. Hogy lehet valakit (és leginkább miért) elítélni valami miatt, amiről gyakorlatilag nem is tehet? Amúgy lehet én vagyok hülye, de szerintem egy szóval sem mondta, hogy a fiúkhoz vonzódik. Ez az ő döntése és az ő élete, és ha úgy érzi, hogy csak így lehet boldog, akkor igen is tegye meg. De úgy tűnik ebben még ő sem teljesen biztos. Mindenesetre remélem boldog lesz, akármit is csinál.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.