A Való Világ 4. szériájának győztese, VV Alekosz a Tabu Tv kamerája előtt vallott őszintén a váltásról és nyereménye jelenlegi helyzetéről.
A teljes cikkhez kattints ide!
VV Alekosz: „Hajdú kielégítette az igényeimet"
2012. január 13. 13:54
|
|
ABBAManiaEuropean |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.01. Hozzászólás: 2126 Csatolások: 85 Azonosító: 159879 offline
|
„Hajdú kielégítette az igényeimet"
„VV Alekosz a Tabu Tv kamerája előtt vallott őszintén a VÁLTÁSról"
khm...khm...ez kicsit félreérthető helyzet...
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. január 13. 14:00
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (ABBAMania @ 2012.01.13. 13:54)
„Hajdú kielégítette az igényeimet"
De jó, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki így gondolta
Pandus
2012. január 13. 14:11
Ne csodálkozzon, hogy ha nincs túl sok rajongója vagy az RTL elveszi tőle a nyereményt, csak azt kapja, amit megérdemel.
2012. január 13. 15:06
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Azt nem tudom mi áll a szerződésben, de a nyereményt megnyerte, azt minek kérnék vissza? Hozott ő elég lóvét a retekklubnak.
Ha egy focista kupát nyer a csapatával, majd utána átigazol egy másik csapathoz, attól sem veszik el a kupát vagy az érmet. Nyilván valamilyen szerződést megszegett, de a nyeremény, az nyeremény. Nem azért kapta, hogy ne szerepeljen másik csatornán, hanem azért, mert megnyerte a VV4-t. Nem Alekosz mellett beszélek, hanem megint a szarrágó kereskedelmi tvk ellen.
Ha egy focista kupát nyer a csapatával, majd utána átigazol egy másik csapathoz, attól sem veszik el a kupát vagy az érmet. Nyilván valamilyen szerződést megszegett, de a nyeremény, az nyeremény. Nem azért kapta, hogy ne szerepeljen másik csatornán, hanem azért, mert megnyerte a VV4-t. Nem Alekosz mellett beszélek, hanem megint a szarrágó kereskedelmi tvk ellen.
ophely88
2012. január 13. 16:46
Idézet (_ToTo_ @ 2012.01.13. 15:06)
Azt nem tudom mi áll a szerződésben, de a nyereményt megnyerte, azt minek kérnék vissza? Hozott ő elég lóvét a retekklubnak.
Én úgy tudom (ha eléggé jól értesült vagyok), hogy a valóságshow befejeztével két éves szerződés köt minden egyes résztvevőt az Rtl Klubhoz. Alekosz ezt szegte meg.
Furcsa, hogy ebben a helyzetben már nem olyan okos, mint általában szokott. És Janet7 egyetértek, szerintem is kicsit megcsappant a szimpatizánsai létszáma.
janet7
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.