Idézet (Grace Benning @ 2012.01.12. 20:10)
Biztos vagyok benne, hogy Sean csodálatos lesz ebben a szerepben. Nagyon örülök, hogy végre egy új oldalát is megmutathatja, hogy végre valami olyat is csinálhatott, amit még soha. Egy ilyen fajta szerep amúgy is nagy kihívás egy színésznek, és Sean már nagyon vágyott a kihívásra. Sokkal több ő, mint főgonosz a hollibudi hülyeségekben, és sokkal többet tud, mint baziszor bazinagy kardot lóbálni morcos arccal. Sean Bean sokoldalú, intuitív színész, aki megérdemli, hogy annyi év mellőzés után végre lehetőséget kapjon a bizonyításra szélesebb körben is.
Aki szerint ez undorító, annak meg csak annyit üzenek, hogy Sean Bean még nőnek öltözve is ezerszer férfiasabb jelenség, mint jusztin buburka vagy téjlor lótner. A másik meg az, hogy manapság nem ciki meleget vagy transzszexuálist játszani. Sőt, a férfi színészek ezeket a szerepeket keresik, mert kihívást látnak az eféle karakterekben, nem véletlenül.
Sean, ha eddig halálosan szerettelek, most el se tudom mondani mit érzek téged iránt!

Az tényleg idegesítő, ahogy Hollywoodban(meg egyébként a világ más részein is!) beskatulyázzák a színészeket. Bár ha választani kellene, akkor a legtöbb színész inkább a rosszfiú szerep mellett voksolna, mert az érdekesebb, több lehetőséget rejt stb. Szóval Sean Bean még viszonylag jól járt a maga skatulyájával. Azokat meg, akik a szereppel azonosítják a színészt, igazán nem értem. Senki nem mondta még nekik, hogy nem azt kell nézni, mit játszik, hanem hogy hogyan??
Egyébként meg, Sean az Sean! Kell ezt ragozni?
Ja, és jó a cikk Grace! Meg az előzők is!