Nina és Emma
Nina ruhája és ő maga is gyönyörű - lett volna, ha azok a csipkék nem lennének rajta, mert borzalmasak. Imádom a zöld színt, a kedvencem, ezért is volt kár elcsúfítani ezekkel az sz@rokkal, mert anélkül ez lett volna a legeslegyjobb ruha. Emma szerintem kifogásatalan. Jól állneki a zöld.
Demi és Kristen
Deemii! Gyönyörű! Ennyi.

Kristennek szerintem iszonyatos volt ez a ruha. Alapból nem szép nő szerintem, nagyon mellényúlt vele. Kezdve attól hogy bőr, ráadásul piros, folytatva azzal a piros csipkével, bezárólagosan pedig a cipőjével, iszonyat.
Lea, Miley, Ashley B. és Jennifer
Lea ruhája fura, nem igazán tetszik, de az arca és a haja gyönyörű volt.
Miley volt az egyik legszebb. A ruhája egyszerű, a haja és a sminkje is jó volt, DE a amikor megláttam a cipőjét, leestem a székről. Borzalom.
Ashley rendben volt. Jó a ruha, csinos benne és ő eddig az első, aki normális cipőt tudott fel húzni. Kijár neki ezért egy taps.
Jennifer! Ha már van egy gyönyörű arcod és hajad, egy jó alakod, és egy jó cipőd, mi a francnak kell felvenned egy ilyen borzalmas ruhát!?

Azok ott az alján... szavakat nem találok rá. Leglább vágtad volna le, akkor mindjárt te lennél az egyik - ha nem - a legszebb.
Lucy, Vanessa és Ashley G.
Lucy-ban nem találtam semmi kifogásolhatót, nagyon szép volt. Vanessán sokat filóztam és végülis arra jutottam, hogy pont a jó és a rossz között van. Ashley... undorítóan néz ki. A mű orrával, az egyik képen tisztára mint Michael Jackson. Nem szép nő, alakja sem jó - legalábbis ehhez a ruhához, VISZONT végre megvan a harmadik ember, aki normális cipőt tudott felhúzni.
Kelly, Jennifer és Ginnifer
Velem van a baj hogy tetszik Kelly ruhája?

Bár az feje iszonyat, arról nem mondok semmit, szerintem ha összehasonlítjuk azzal, amit ez előtt pár évvel hordott, hatalmas a változás. Egy szó mint száz, nekem tetszik. Ginnifer, meg nem tudom. A szín borzalom meg az a két nem is tudom mi a kezén, de ha ezeket leszámítom, akkor arca nagyon szép. Jenniferé is maga volt a megtestesült iszonyat, de ő is nagyon szépen ki volt sminkelve.