Lezajlott a People's Choice Awards 2012
2012. január 12. 16:43
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Appalache-nak teljesen igaza van.
2012. január 12. 16:43
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Legjobb szuperhős-alakítás: Ryan Reynolds (Green Lantern szerepében)
Legjobb dráma: Supernatural
Legjobb színész: Nathan Fillion (Castle)
Legjobb színésznő: Nina Dobrev (The Vampire Diaries)
Legjobb krimi/dráma: Castle
Legjobb sci-fi/fantasysorozat: Supernatural
Az év slágere: Katy Perry ft. Kanye West: E.T.
ÉS
Legjobb banda: Maroon 5
Gratula megérdemelték *-*
)
Legjobb dráma: Supernatural
Legjobb színész: Nathan Fillion (Castle)
Legjobb színésznő: Nina Dobrev (The Vampire Diaries)
Legjobb krimi/dráma: Castle
Legjobb sci-fi/fantasysorozat: Supernatural
Az év slágere: Katy Perry ft. Kanye West: E.T.
ÉS
Legjobb banda: Maroon 5
Gratula megérdemelték *-*
2012. január 12. 16:59
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Idézet (hörike @ 2012.01.12. 16:45)
Harry Pottyer hogy kerül a legjobb filmekhez?!

Úgy, hogy a tavalyi év legjobb filmje volt. A kritikusok is imádták, összesen 97%-ot kapott a 100%-ból. Ez azért mutat valamit...
Amúgy gratulálok a DH2-nek, igazán megérdemelte a díjait. Legjobb film, legjobb könyv adatptáció, legjobb akciófilm és legjobb színészválogatás
Remélem, hogy a BAFTA rövidlistájára is bekerül Alan Rickman, és meg is nyeri
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. január 12. 17:02
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Nem vagyok egy nagy Harry Potter fan, mert szerintem (!) a végére eléggé ellaposodott, elnyújtották, ezért unalmas is lett szerintem. Így értetlenül állok a tény előtt, mennyi díjat söpört be, lehet le kellene ülnöm és megnéznem?
A Castle sorozatnak illetve a Supernaturalnak nagyon örülök, no meg Nathan Fillion-nak is. Szuper színész.
Nina Dobrev meg csak egyszerűen megérdemelte... az egyik legjobb színésznő!!!
A Castle sorozatnak illetve a Supernaturalnak nagyon örülök, no meg Nathan Fillion-nak is. Szuper színész.
Nina Dobrev meg csak egyszerűen megérdemelte... az egyik legjobb színésznő!!!
2012. január 12. 17:06
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Idézet (Appalache @ 2012.01.12. 15:02)
Itt az Így jártam anyátokkal (legjobb sorozat!!!) és Bruno Mars győzelmének örülök. Legjobb banda... Maroon 5? Nem tudom a jelölteket, de én a Foster the People-nek vagy a Mumford&Sons-nak adtam volna. A legjobb dráma pedig szerintem az 50/50 és a legjobb film díját is megérdemelte volna. Elég uncsin válogatták össze a díjazottakat, mintha csak a legmenőbb, mindenhol nyomatott emberek lennének a világon. Katy Perry a legjobb női előadó? Ne már!!! Mélyebbre kéne ásni, és úgy dönteni meg jelölni, nem ilyen korlátolt agyúak módjára. A legtöbb ismerősöm közül a Harry Potter utolsó része egy rakás semmi volt. Nem akarok fikázni senkit, meg nem akarok belegázolni a lelkekbe, de én kicsit jobban válogattam volna össze a jelölteket. Vannak sokkal tehetségesebb arcok zenei és színészi palettán.
Vagy ez a gála nem nívós egyáltalán? Mert én mindig is úgy gondoltam. Ha meg MTV Awards-szintű, akkor ki sem akadtam.
Vagyis de, mert ez minősíti korunkat. Szűk látókörűek vagyunk.
Vagy ez a gála nem nívós egyáltalán? Mert én mindig is úgy gondoltam. Ha meg MTV Awards-szintű, akkor ki sem akadtam.
Vagyis de, mert ez minősíti korunkat. Szűk látókörűek vagyunk.
Én nem értek veled egyet. Szerintem a DH2 igazán megérdemelte a díjakat, amit megnyert. Én olvastam a könyveket, nagy fannak vallom is magam, és teljesen azt kaptam az utolsó résztől, amit vártam. Sőt, volt benne egy bónusz jelenet is, ami a könyvben a Herceg meséjénél nincs, az az, amikor Piton elmegy Godric's Hollow-ba Potterék halálának az estéjén. Ott nekem annyi volt. Alan Rickman annyir érzelmet, fájdalmat vitt bele ebbe a karakterbe, amit más színész nem tudott volna. Talán az is mutat valamit, hogy Alan Rickman belekerült a BAFTA-n a hosszúlistába a legjobb mellékszereplő kategóriájában. Csak remélni tudom, hogy a rövidlistában is benne lesz és meg is fogja nyerni. Igazán megérdemelné, mert Pitont eljátszani nem könnyű feladat.
ophely88
2012. január 12. 17:15
|
|
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline
|
Gratulálok nekiik!!!!!!!!!
) Nina <3 PLL<3
2012. január 12. 17:15
|
|
love_lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 163379 offline
|
nagyon jó lett a cikk. like me! köszi neked! gratulálok! és persze ki nem hagynám Katy Perry-t sem. megérdemelte. és Bruno Mars is. és Taylor Swft is!
örülök!
2012. január 12. 17:17
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
ez a kép nagyon gáz.
éés... legjobb Dráma a Supnat??? tök komolytalan az egész
legjobb színésznő Dobreva, de valahányszor nézte a család a TVd-t vagy mi a szöszt, megfigyeltem hogy még normálisan elsírni sem tudja magát és gyakran affektál
és itt abbahyagyom, mert az egészbe úgy kötnék bele ahogy van, mert már csak ilyen gonosz vagyok
éés... legjobb Dráma a Supnat??? tök komolytalan az egész
legjobb színésznő Dobreva, de valahányszor nézte a család a TVd-t vagy mi a szöszt, megfigyeltem hogy még normálisan elsírni sem tudja magát és gyakran affektál
és itt abbahyagyom, mert az egészbe úgy kötnék bele ahogy van, mert már csak ilyen gonosz vagyok
2012. január 12. 17:21
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
szerintem mindenki megérdemelte kivéve Demit
2012. január 12. 17:25
Te jó ég!! Kim Kardashian nyert egy díjat!!
: Hova lett a világ???!!!Ne már!! Nála biztos, hogy volt jobb showstar!!De legalább nincs rajta bíbőr!!
Szerintem innen leginkább Maroon 5 érdemelte meg!!
2012. január 12. 17:41
Ninának, Neilnek és Adam Sandlernek gratulálok, mindannyiukat szeretem!!<33
2012. január 12. 17:41
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
WTF? A TV-sorozatoknál kiakadtam... mivan h a Castle kettőt is nyert, mi ez már...a legjobb krimi/drámát a Criminal Mindsnak kellett volna nyernie, alap (bár én akkor is mást mondanék, de az nem volt jelölve...)... á ezen most kiakadtam...a Person of Interest-ről sem hittem volna, hogy megnyeri, arra tippeltem volna, hogy a TSC nyer... Kim Kardashian meg
oké, hadd ne mondjam... a többi nagyjából rendben ebben a kategóriában
A zenét végig eltaláltam tippre, hogy ki fog nyerni
kiszámítható, de legalább bíborkát nem látom itt
amúgy annyira nem rossz, tavaly rosszabb volt a zenei...
A filmes az stim, azzal rendben vagyok
Szal néhány nyertesnek örülök, többnek kevésbé, de nagyjából erre számítottam, szal grat azoknak akik megérdemlik
A zenét végig eltaláltam tippre, hogy ki fog nyerni
A filmes az stim, azzal rendben vagyok
Szal néhány nyertesnek örülök, többnek kevésbé, de nagyjából erre számítottam, szal grat azoknak akik megérdemlik
2012. január 12. 17:50
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
legjobb film Hp2*-* dejó
meg demi is nyert:))
CandUs
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.