Lezajlott a People's Choice Awards 2012
2012. január 12. 15:02
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Itt az Így jártam anyátokkal (legjobb sorozat!!!) és Bruno Mars győzelmének örülök. Legjobb banda... Maroon 5? Nem tudom a jelölteket, de én a Foster the People-nek vagy a Mumford&Sons-nak adtam volna. A legjobb dráma pedig szerintem az 50/50 és a legjobb film díját is megérdemelte volna. Elég uncsin válogatták össze a díjazottakat, mintha csak a legmenőbb, mindenhol nyomatott emberek lennének a világon. Katy Perry a legjobb női előadó? Ne már!!! Mélyebbre kéne ásni, és úgy dönteni meg jelölni, nem ilyen korlátolt agyúak módjára. A legtöbb ismerősöm közül a Harry Potter utolsó része egy rakás semmi volt. Nem akarok fikázni senkit, meg nem akarok belegázolni a lelkekbe, de én kicsit jobban válogattam volna össze a jelölteket. Vannak sokkal tehetségesebb arcok zenei és színészi palettán.
Vagy ez a gála nem nívós egyáltalán? Mert én mindig is úgy gondoltam. Ha meg MTV Awards-szintű, akkor ki sem akadtam.
Vagyis de, mert ez minősíti korunkat. Szűk látókörűek vagyunk.
Vagy ez a gála nem nívós egyáltalán? Mert én mindig is úgy gondoltam. Ha meg MTV Awards-szintű, akkor ki sem akadtam.
2012. január 12. 15:03
Demi PCA fellépése: http://www.youtube.com/watch?v=9cf6mt-vib0&feature=mfu_in_order&list=UL
És a köszönő beszéde: http://www.youtube.com/watch?v=hlg3eeIaPzs&feature=player_embedded
És a köszönő beszéde: http://www.youtube.com/watch?v=hlg3eeIaPzs&feature=player_embedded
2012. január 12. 15:04
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Végre egy lista amin nem látom bíbőrt
Gratulálok mindenkinek!
2012. január 12. 15:10
Katy sok díjat nyert, mondjuk, meg is érdemelte : )))
A többieknek is nagyon nagy gratula, ez szép teljesítmény ^^
A többieknek is nagyon nagy gratula, ez szép teljesítmény ^^
2012. január 12. 15:10
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Adam Sandlernek, Morgan Freemannek meg Chloe Moretznek és persze a 2 Broke Girlsnek is nagyon király új sorozat múlt hét óta nézem és baromi jó. Katy, meg Lady Kaka, meg Rihanna lassan nélkülözhetetlen, hogy ne ők nyerjenek, mintha más előadók nem léteznének, röhejes, komolyan mondom. Viszont a Buzi bieber nem nyert semmit, ez már karaj.
2012. január 12. 15:11
Ez az !!!!!!!:Legjobb film: Harry Potter és a Halál Ereklyéi 2 + legjobb akció film+ a legjobb színészválogatás! Valahogy éreztem ,h a Harry Potter sokat fog vinni.
2012. január 12. 15:12
nagyon jó lista lett
(kivéve a legjobb vígjáték: koszorúslányok????? ez komoly... olyan pocsék filmet még nem láttam...)
2012. január 12. 15:14
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Én teljesen megvagyok elégedve az eredménnyel
2012. január 12. 15:18
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
Maroon 5 4ever.
2012. január 12. 15:45
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (Appalache @ 2012.01.12. 15:02)
Ott a pont. Ez nem egy nagy volumenű gála, itt többnyire az nyer, aki épp a legfelkapottabb, néhol belejátszik a tehetség is, de ez főleg a szép és népszerű emberek díja. Ezért csodálkoztam nagyon, amikor Ian Somerhalder nem kapott díjat, helyette Nathan Fillion nyert (aki győzelmének nagyon örülök, de durván leesett az állam, mikor nem Ian kapta meg).
Az a legdurvább, hogy Nina Dobrev eleve jelölve se volt, de a rajongók beszavazták (van egyéb opció is), így bejutott a fő öt jelölt közé, majd meg is nyerte. Van pár elvetemült rajongója.
Egyébként gratulálok mindenkinek, többé-kevésbé meg is érdemlik
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. január 12. 15:47
Istenem! Szinte mindenhol a kedvenceimet látom.
Nagyon gratulálok mindenkinek!! Nina, Hugh Jackman, Ryan Reynolds
és még nagyon sok mindenkinek!!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.