Demi Lovato újra szingli
2012. január 12. 10:05
Igaz, amit kiírt.
És szerintem jobb neki egyedül, mert így jobban tud koncentrálni a karrierjére. Vagy nem is tudom.
2012. január 12. 10:20
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
remélem hogy ez a szakitás nem hagy benne nyomot
2012. január 12. 11:38
|
|
ajanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.19. Hozzászólás: 62 Csatolások: 1 Azonosító: 162316 offline
|
Hé srácok! Nem tudom ki lesz aki a nagy hírt megírja majd egy cikkben, de múlt éjjel lezajlott a People Choice Awards Díjátadó ünnepsége, ahol Demi Lovato nemcsak mint fellépő, hanem mint az Év Legjobb Énekesnője jelöltjeként is szerepelt! Ami a legnagyobb hír ebben az az, hogy amellett, hogy a közönséget a Give Your Heart A Break egy csodálatos előadásával ajándékozta meg, de el is hozta a díjat.

Már az ünnepség előtt tartott Vörös Szőnyeges felvouláson is megmutatta, milyen gyönyörű és szexi a csodaszép rózsaszín ruhájában, de az éneklés alatt viselt vörös ruha i csodálatosan állt neki!
Örülök, hogy elhozta ezt a díjat, és nagyon büszke vagyok Demire!
Már az ünnepség előtt tartott Vörös Szőnyeges felvouláson is megmutatta, milyen gyönyörű és szexi a csodaszép rózsaszín ruhájában, de az éneklés alatt viselt vörös ruha i csodálatosan állt neki!
Örülök, hogy elhozta ezt a díjat, és nagyon büszke vagyok Demire!
2012. január 12. 12:30
|
|
ajanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.19. Hozzászólás: 62 Csatolások: 1 Azonosító: 162316 offline
|
A Twitteren ezt írja: "A rajongóim MINDIG velem vannak... Az én világom, az én életem... Igazán HÁLÁS köszönet a PCA-mért!! KEDVENC POP ELŐADÓ!!! YAYYY!!!" majd még hozzáteszi: "Nem hiszem el, hogy én nyertem.. Wow.."
A Facebookon is írt nekünk: "Ezt nem tudom elhinni! Én nyertem meg a People's Choice Award Legjobb Popelőadója díjat, és ezt nem értem volna el a CSODÁLATOS Lovatic-jaim nélkül. Nagyon szeretlek minannyiótokat. xo Demi"
A Facebookon is írt nekünk: "Ezt nem tudom elhinni! Én nyertem meg a People's Choice Award Legjobb Popelőadója díjat, és ezt nem értem volna el a CSODÁLATOS Lovatic-jaim nélkül. Nagyon szeretlek minannyiótokat. xo Demi"
2012. január 12. 15:01
Jessica77 igaz...
Amúgy a Marilyn Monroe idézet nem valami jól lett lefordítva.:S Bocsi.
Amúgy a Marilyn Monroe idézet nem valami jól lett lefordítva.:S Bocsi.
2012. január 12. 15:02
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Azt sem tudtam, hogy járnak
2012. január 12. 15:40
|
|
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline
|
Sajnálom Demit de szerintem Joeval jobb ppáros lennének!
2012. január 12. 16:33
Nem tudtam, hogy járnak, de se így se úgy nem illetek össze!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: